oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 23
ALTESA spune:
mie mi separ super conditii la filantropia.
am destul timp sa ma gandesc unde voi naste dar luni deja sunt asteptata pt analize la cmu.
acum ce sa fac sa fac analize la cmu,sa ma duc cu el la albu sa-i arat siapoi sa nasc la filantropia? e prea multa bataie de cap
tannoo25 spune:
cu cmu asta mi se pare ca te complici;
ori mergi cu albu, nasti cu el, ori mergi cu el si nasti cu altul; dar la ce schema vrei sa faci - albu, cmu, albu - si mie mi se pare complicat 
acum, fa analizele la cmu, dar albu le accepta(adk, are incredere)?
p.s. de gresit, oriunde se poate gresi...
tannoo25 spune:
cum v-a fost weekendul, fetelor?
eu sambata am fost la pescuit
, dupa o pauza destul de lunga ...si am luat doar 2 crapi la 3 kg fiecare...
Zuzet spune:
Valeuuuuu....ce activitate intensa ati avut. Mi-a luat ceva sa va citesc.
Dragilor, eu am disparut putin din peisaj nu pentru ca am luat o pauza de bebe, ci pentru ca am avut o perioada extrem de aglomerata la job. Nu am renuntat la lupta, doar ca acum sunt in impas...nu mai stiu incotro sa o iau si ce sa fac. Pentru moment am decis sa refacem analizele, deoarece a trecut un an de la ultimele rezultate si apoi sa merg sa vb. cu dr. Ion. poate pentru laparoscopie in luna iunie.
Pana la ultima inseminare ma gandeam ca daca sotul are "voinici" putini si defecti, normal ca nu raman, dar dupa inseminare, cand ramasesera 18 milioane alesi pe spranceana, am zis ca trebuie sa ma gandesc la o laparoscopie. Cam asta se intampla la noi pentru moment.
Tannoo&Betty, felicitari pentru voinic. Am avut o presimtire ca aveti baiet. BRAVO, sa fie sanatos!!!
Altesa, felicitari inca o data pentru reusita. Iti tin pumnii sa mearga totul struna
.
Racheel,creste burtica, creste!!!
restul fetelor si...aveti grija de voi!!
tannoo25 spune:
zuzet, dar testele de trombofilie ai reusit sa le faci?
merci ptr gandurile tale bune,