oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 22
alinuknuknuk spune:
Altesa felicitari draga mea si sa ne auzim si pe la 38 de saptamani tot fericite!!!
Dragilor noi avem 11 saptamani de sarcina si vreo 9 de varsta fetala
.
Ecografiile le fac la Regina Maria (CMU)Dorobanti la dr.Adela Dinu, este una dintre dr. recomandati de dr meu ginecolog.
Apoi dry testul il fac la Medsana ca dr.meu a zis ca este cel mai complet. Toate pe 30 mai. Abia asteptam momentul.
Cat despre sotul meu a zis ca aude clipoceli
si intr-una din seri i s-a parut ca aude si inimioara
.
Suntem asa de fericiti...abia asteptam noiembrie sa nastem un bebe sanatos si voios!!!

va pup si sanatate tuturor!
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
FIV1 dr. Zadori reusit
3 ovocite, 2 fecundate, 2 transferate, 1 embrion prins
tannoo25 spune:
racheel, bafta la eco!
sa fie totul bine!
alinuk, mai ai putin, putin pana la teste
si eco de trim1 

samira33 spune:
si eu sunt pe aici...da' pe picior de
...ca vaz' ca tannoo ma cearta
...asa ca stau mai dupa perdea![]()
hai mai tannoo ca n-am fost sa ne cataram pe munte...am fost la plimbare,la respirat aer curat,la odihna si detasare de tot ce inseamna Bucurestiul asta urat.
si m-am imbracat si bine de tot ca e barbatu' cu gura pe mine mai rau ca o soacra.![]()
si a niiiiiiiiiiiiins ca in povesti.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
tannoo25 spune:
sami, oi fi simtit tu nevoia de recreere, aer curat etc...dar incearca sa stai potolita ...k o sa ai timp si de plimbareala
cu familia marita 

ALTESA spune:
aalinuk ,rachel sa imi povestiti si mie ce se intampla si ce vedeti la ecografiile astea ca vin si eu in urma voastra rapid si trebuie sa stiu
tannoo25 spune:
altesa, il vezi pe
; i se fac masuratori peste masuratori, inimioara, fluxul de sange, riscul de sindrom down (corelat cu markerii endocrini de la bitest/triplutest); si vi se da primul cd cu

ALTESA spune:
eu sunt programata la medlife sa fac eco de 7 sapt dar am primit o oferta sa merg la CMU ce sa aleg?
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALTESA eu sunt programata la medlife sa fac eco de 7 sapt dar am primit o oferta sa merg la CMU ce sa aleg? |
ce oferta?
si unde te trage inima sa mergi?

ALTESA spune:
pai toate analizele pana acum le-am facut la ML pt. ca sunt tare multumita de dr meu Albu Dragos,si m-as duce sa fac acolo tot ce implica de aici inainte.
de nascut as vrea sa nasc la filantropia ca Ml e f. scump iar filantropia aerata super ,personalul e super doctorii majoritatea buni(acolo am facut laparo).
iar acum o ruda care are o relatie la CMU mi-a spus ca as putea sa-mi fac toate analizele acolo gratis sau macar reduse cu 50%.
Si poate se rezolva si cu nasterea la jum. de pret.pretul intreg e de 7500 lei natural si 9500 cezariana ca si la ML.
Problema e ca nu stiu nimic de medicii de la CMU.nu stiu unul de incredere cum stiu la ML si la Filantropia
tannoo25 spune:
altesa, tre sa mergi acolo unde iti inspira incredere;
nevasta-mea a facut analizele de pana acum la medlife; dr gineco e de la filantropia;
preturile ptr nastere la medlife mi se par cam piperate, desi conditii sunt, insa nu de (5)*****
mai stiu fete care au avut sarcina urmarita de catre dragos albu si au nascut la filantropia...
la cmu nu stiu nicu eu vreun dr de incredere(mai greu, in ziua de azi sa gasesti
)