oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 17
alinuknuknuk spune:
OOO ce-mi ziceti voi aici!!!
Nu as vrea sa stau acasa..sunt obisnuita sa am activitate
.
SI apoi nu am stiut ca cele 6 ore/ZI implica si comisie...etc...dupa un anumit timp
.
Medical imi voi lua doar daca dr. considera necesar.
Of, tre sa citesc legea aia cu atentie
. Ca nu-mi place sa stau sa umblu nu stiu pe unde..
Am considerat ca 6 ore de lucru, mi-ar permite sa ajung sa-mi fac somul de dupa-amiaza (atat de necesar acum..) si chiar nu am stiut ca daca trec deja la 6 ore..implica comisie dupa 90 de zile...![]()
ce fraierica sunt...hai ca ma apuc de citit legi
IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
tannoo25 spune:
alinuk, si crezi ca daca alegi sa stai acasa nu poti avea activitate?!
poti, numai ca va fi o altfel de activitate 
eu doar am sugerat ca este o varianta de a evita stressul, deranjul si multe altele
(ai angajator sau tu esti angajatorul?)
aristica spune:
alinuk fetita, dar de ce nu iei zilele alea ca sa "stai acasa" si sa te duci la munte/parinti/prieteni/mare...etc.? Eu abia astept urmatorul fiv sa ma mai plimb prin tara in concediul medical![]()
![]()
![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
samira33 spune:
tannoo,o sa nasim la fix 3 saptamani dupa ET![]()
nu ma astept la un rezultat pozitiv asa ca am 2 variante:fie o sa fiu o acritura de nasa....fie ma mobilizez exemplar si ma achit de sarcina cu brio.
acu' sa vedem ce imi iese![]()
pentru Betty
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
tannoo25 spune:
sami, am citit postarea ta de la "fiv in ungaria"
mi se pare o aventura fet-ul de luna asta; bine, eu sper sa fie o aventura cu rezultat pozitiv 

evaioanna spune:
Buna ziua,
Nu am mai scris de foarte mult timp, unele persoane poate ma mai tin minte.
Tot nu am reusit sa raman insarcinata dar nici nu am gasit inca un motiv concret pt care nu am ramas. Au inceput insa sa apara unele suspiciuni: o limita de SOPC (anul trecut mi-a fost infirmata, acum iar sunt suspecta), posibil rezerva ovariana redusa (am facut AMH, sunt in asteptarea rezultatului), mic focar de adenomioza (de care stiam) si un mic fibrom. Totusi am ovulatie, desi un ovar pare "cazut in Douglas" si posibil lipit de uter (luna trecuta cu el am ovulat).
Sotului i-am luat Spermotrend, banuiesc ca 3 luni trebuie facut tratamentul, iar mie mi s-a dat de la Fundeni, Omega 3 Flolowise (contine acid folic si acizi nesaturati omega 3), in caz in care intereseaza pe cineva.
In rest, am intrat sa urez multa bafta celor care inca nu au reusit, care urmeaza sa faca IA sau FIV, precum si nastere usoara celor ce au invins infertilitatea!
Va doresc Sarbatori Fericite si sa reusiti sa va indepliniti dorintele!
racheel spune:
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
samira33 spune:
tannoo,Sarbatori fericite!!!
sarut-o si imbratiseaz-o pe Betty din partea noastra si sa petreceti frumos.
e ultima sarbatoare a voastra in 2

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2