oligoastenoteratozoospermie 11
Raspunsuri - Pagina 15
aristica spune:
sar'mana rachel, momentan ne-a adus o noua lighioana imblanita![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
racheel spune:
zuzet

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
aristica spune:
Ma, da rusii astia tot timpul ne-au invadat, mama lor...propun ca data viitoare sa-i opresti la granite si sa rezisti pe pozitii timp de 9 luni, 9 luni in care sa te bucuri de perioada maternitatii
eu sunt un fel de ciupercarie si nu mai fac histero si...deoarece nu prea mai am chef sa alerg intre analize si florari, magazine de bijuuri, m-am decis: profit de consort si ma bucur de perioada asta de relativa burlacie...aseara am fost la dansuri, in seara asta la probat rochita, maine la coafor si pe seara prin club ca deh, tre' sa-mi intretin sotul in noii pasi de dans
Weekend placut si tanno, poate vi saptamana viitoare cu vestea ca vei fi tatic de zana![]()
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
aristica spune:
maaaaiiii!!! Da' de ce nu pot sa mai editez postarea pentru a completa?
uite cum ma intind azi, vineri, inainte de weekend...
deci...
tanno
Dac-o fi prunc cu cuc, nu-i bai, sa va traiasca...doar ca te-ai integrat asa de bine intre niste ladyes, c-am zis c-o fi zanica...stiu, e discriminare, dar, deh...suntem majoritare![]()
aristica spune:
Doamneee - zici c-am scris din epoca matriarhatului...gata, am fugit
samira33 spune:
aristico,zurlie esti fata draga.
si eu sunt in pregatiri de nasha...tot cu bijuuri,coafoare ,machiaje si astfel de indeletniciri.
tannoo,pupici tie si sotioarei tale.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
tannoo25 spune:
hello, gagici,
,
am fost sapt asta la echo, insa nu am aflat nici de data asta ce sex are
; a stat numai si numai pe burtica; a fost imposibil de vizualizat
; deci, ii place sa pastreze misterul
; dar la echo morfo-fetala de la sf lunii cred ca vom depista ...
aristica, ce sa zic, e mult spus preferinte, insa, fata de fetitze am o slabiciune
...
acum, noi ii multumim lui Dumnezeu ca totul decurge normal;
samira, cand ai zis ca ai fet? inainte sau dupa ce nasesti?

racheel, zuzet, 

weekend relaxant,