Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Neata din nou..Eladea, AMR zici??? ca imi aduc aminte de sarcina.

Diana, al meu nu stie ce inseamna sa dormi cu mama-sa in pat... of, ce ma enerveaza! Ca il iau in pat, ii dau suzi, il tin de mana, il mangai, cant, toate pe rand sau deodata, si nimic!!! chiar vorbeam ieri cu sotul, oare cand a sta si copilul asta cu noi in pat, sa ne dragalim si sa adormim bine toti??? ca Vlad nu stie numai jumatati de ora peste ora, si alea dupa ore de leganat!!!

Merg ca se maraie... mai vb...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

bucura-te ca doarme in patul lui si nu cu voi...ca pe urma nu mai scapi...stiu ce zic... dragaleala asa, peste zi, merge...dar noaptea...e bine sa fie fiecare cu patul lui...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elena, si Filip a facut vaccinul de 6 luni la aproape 8 luni...si asta tot de frica virusilor pe care noi ii aveam, desi el nu avea nici un simptom... nu e pb daca amani vaccinul cu 1-2 sapt, pt linsitea ta...mi-a zis ieri pediatrul ca vaccinul paote crea o sensibilitate daca exista deja un fond ...adica un sistem imunitar mai slabit...asa ca poti sa mai astepti putin...si sanatate!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Uf, si eu zic ca dintisorii sunt de vine acum la multi bebelashi. Si a mea e maraita, acum atat de greu am adormit-o. Bine ca nu a facut temperatuta de la vaccin. Insa se vad dintisorii aia de jos si nu mai vor sa iasa. La noi sunt primii si nu stiu cum trebuie sa arate, insa ii simt cand dau cu degetul pe acolo. Sper sa iasa cat de repede.
Crispro, si eu zic sa te bucuri ca nu doarme cu voi in pat. Raisa la un moment dat, cand se trezea peste noapte, doar cu noi in pat mai vroia. Am scapat repede, in 3 saptamani, acum doar la ea in patutz doarme...la noi in pat se joaca cu mami si/sau tati.
Acum imi iau micul dejun, am pus o tura de haine la spalat si ma mai asteapta inca 2. Mai fac si de mancare (zilnic fac) si la 15.30 ma duc la mani ca vreau sa o "probez" pe manichiurista. A mea de la salon nu prea mai avea de lucru (normal, ca dupa ce s-a maritat, anul trecut in mai, la 16 ea vroia sa mearga acasa, ca vine sotzul si sa nu cumva sa isi puna si el o farfurie de mancare singur) si nu imi convenea nici mie programul ei asa ca ne-am despartit amiabil, insa acum caut manichiurista pt salon. Am auzit de una buna si ma duc azi in "inspectie" sa vad cum lucreaza si daca imi place, o sa ii si propun si vina la mine.
Oana, cum merge cu Dukan?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

ochidut,unde sunt pozele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

ochidut,unde sunt pozele?

mami de Raducu, 10 august 2010

a trimis invitatie pe mail-ul comun.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Eu i-am luat scaun de baie. Uite asa, dar nu stiu sa-l spal in el. Adica pe cap si pe piept reusesc, dar pe picioruse si fundulet nu . Dar per ansamblu imi place mult, sta f bine in cada, de abia l-am scos, asa de tare s-a lipit de cada.
Fetele, care dati Hipp la bbei, mi se pare mie, sau e f gras laptele? Adica cu Nan nu aveam nici o pb, curgea bine in biberon, nu ramaneau urme pe sticluta, dar asta e f ciudat. Il scutur de ma doare mana si tot raman graunte pe biberon si pe tetina si mi se infunda tare tetina si efectiv cand o spal o simt ca si cand ar fi murdara de grasime. I-am facut o gaura mai mare si acum in mai putin de 1 minut, Raul termina sticla de 220 ml, dar altfel stateam 15 minute la un biberon, asa incet curgea...
La multi ani Victor , Alicia !!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

ce bine sta el acolo

Citat:
citat din mesajul lui matusa77
Am citit postarile voastre despre inscrierea la cresa/gradinita fetelor este o mare prostie sa te intrebe ce salariu ai, cand inscri copilul intr-o institutie publica, dar si ilegal, altele sun criteriile, pe bune stiu ce vorbesc-reclamati directoarea la Inspectorate/Primarie legea spune clar toti copiii au dreptul la educatie.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

pe mine de venituri nu m-a intrebat ca eram in stare sa o reclam in secunda urmatoare...pe mine m-a mirat ce sens are intrebarea "unde lucrez?" ca indiferent unde as lucra copilul meu are in Ro acces liber si gratuit la scolarizare implicit cresa/gradi
femeilea astea va dati seama ca au o retea de pile si relatii la cati copi le trec prin maini

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana, cum e Zumba asta?

....
la noi ninge, e alb pe jos, ma deprima iarna, efectiv...cica din 10 martie ar veni primavara...doamne ajuta... mai avem un pic...
...
ce au copilasi de nu mai dorm bine noaptea? eu tind sa cred ca-s dintii...ca prea mare coincidenta...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

pai ZUMBA e un fel de aerobic cu miscari de dans, cauta pe youtube sa vezi cat e de fain

si la noi a fulguit cat sa faca mizerie pe jos

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

merge bine
am inceput cu 66,4 kg in 7 febr cu prima saptamana mancand normal dar fara dulciuri si paine seara la cina
in 14 febr am facut o exceptie cu o lasagna
si din 15 febr am inceput Dukan - aveam 65,8 kg
dupa I sapt - 64,3 kg
azi cantarul arata 63,4 kg

si chiar nu fac foamea deloc dar mi s-au lungit urechile de la atatea proteine

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Oana si eu ma intrebam cum iti merge Dukan.
Si inca ceva, cum arata salopetele pt luat masa?

A mea a descoperit niste sunete de zici ca toarce, filmulete: www.youtube.com/watch?v=ehYcGxJ34Tw" target="_blank">cu tati, www.youtube.com/watch?v=iSeqFCPwwyM" target="_blank">in patut, www.youtube.com/watch?v=8KRyOGtPUlU" target="_blank">in patul mare

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Oana si eu ma intrebam cum iti merge Dukan.
Si inca ceva, cum arata salopetele pt luat masa?

A mea a descoperit niste sunete de zici ca toarce, filmulete: www.youtube.com/watch?v=ehYcGxJ34Tw" target="_blank">cu tati, www.youtube.com/watch?v=iSeqFCPwwyM" target="_blank">in patut, www.youtube.com/watch?v=8KRyOGtPUlU" target="_blank">in patul mare

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

mai da cata veselie si ce "conferinte de presa" mai aveti voi acolo

salopetele...hmm sunt de fapt pijamale, avem 3 bucati, din alea cu picior intreg si le folosim doar cand mancam...au fost albe imaculate acum arata de zici ca au fost la paint-ball

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

merge bine
am inceput cu 66,4 kg in 7 febr cu prima saptamana mancand normal dar fara dulciuri si paine seara la cina
in 14 febr am facut o exceptie cu o lasagna
si din 15 febr am inceput Dukan - aveam 65,8 kg
dupa I sapt - 64,3 kg
azi cantarul arata 63,4 kg

si chiar nu fac foamea deloc dar mi s-au lungit urechile de la atatea proteine

Noi 2

Frumos ai dat jos. Stiu cum e cu proteinele, si eu tin South Beach...tot proteine.

Mergi la inceput