Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de astazi un pupic de la noi pentru fiecare
ANTONIA
LARISA
FILIP
THEO
RAUL
MIHAI
FLORENTIN ANDREI

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
cris, am o veste. aseara butonam calc sa fac rezervarile la avion si cand sa pun datele cardului, s-a blocat pagina . sun la nasi, nici la ei nu mergea pagina companiei . iar azi n-am avut net, asa ca l-am trimis pe sot la un prieten sa le faca. numai bine vine el vesel ca a reusit , si eu bodoganind ca a luat cu 50 euro mai scumpe . acuma nu-i bai, sa merg sa-i explic directorului de la scoala ca nu are de ales, tre sa le dea "verde" si Mariei, si fetei nasilor...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Rody cu ce companie zburati? cu wizz?
am vrea si noi Madrid in sept-oct...sau Lisabona, dar numai din Bucuresti sunt zboruri...la Madrid sunt si de la Cluj

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Azi e zi mare, toti delfinasii nostri au trecut pragul de 6 lunite!
Antonia, fetita frumoasa si agera
Larisa, frumoasa cu ochi de peruzea
Filip, baietel scump si voinic, care stai deja in picioare
Theo dragut, sa papi si sa dormi bine
Raul scump si nazdravan, sa fii sanatos, sa nu mai racesti
Mihai
Florentin, delfinasul mezin

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
[i-]citat din mesajul lui crispro[/i]

Rodi, pe cand ai facut rezervarile??? ce ma bucur!!!
[...]

Rodi, nu am probat argila, tot caut pe net, dar nu am gasit inca tratamentul cu argila. mai caut. Chestia e ca argila e super gretoasa, de baut asa... asa ca sper sa fie ceva pastile cu argila, ca sa le bea sotul, ca altfel nu cred ca vrea...

perioada 9-23 aprilie, adica in noaptea de Inviere suntem pe drum inapoi . dar e bine si asa, sunt 2 saptamani

ref la argila. pai al meu saracul ar proba orice, am o mini-farmacie in domeniul sforaitului. am avut mai demult niste plasturi mentolati care se lipeau pe cerul gurii si erau tare gretosi, dar au avut efect. apoi nu am mai gasit nicaieri. si am tot luat si picaturi, si sprayuri. bleah! numai cand simt mirosul si mi se intoarce stomacul pe dos. dar el saracul le lua si ma intreba diminetile (dupa cate o sap de tratament): ei, a fost mai bine?

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Noutati despre Beatrice nu am. Dupa cum spuneam si la subiectul creat de mine, am hotarat sa mergem pe mana dr. din Bucuresti. Adica vom repeta testele peste 2 luni (tot sub anestezie generala ) si apoi punem protezele. Ma simt cu mainile legate, asteptarea ma omoara incetul cu incetul, as face ceva si nu stiu ce.
In rest, cum o stiti. Face progrese dpdv motricitate, face pivotari, se intinde dupa jucarii (in sfarsit), e toata numai zambete cand o vede pe Elise (e singura care o face sa rada in hohote, mai rade si la mine dar cu portia).

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

va pupam si ne gandim la voi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

schimb capitolul

Mergi la inceput

Cris, Paula asa sunt reactiile la dinti si la noi ...asa a facut si Matei aseara...se linisteste doar in brate si destul de greu, dar bine ca se linisteste

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79
Pe de alta parte, acuma ca a inceput sa pape mai bine mancare, nu prea mai suge peste zi si am asa un sentiment nasol, de parca s-ar desprinde de mine Cred ca-s dusa, dar asta e. Si vorba Oanei, am sters pompa de praf azi dimineata ca mi-e frica sa nu cumva sa raman fara lapte.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

sa va spunem ca am inregistrat o victorie
am baut 50ml ceai din biberon pentru prima data
prima data "sezeteste" bberonul apoi trage...no Doamne ajuta ca am rezolvat cat de cat
...acum trebuie sa mai bea si lapte....pana acum am refuzat Topfer, Nan, Hipp...ce sa mai incerc?
de asta nu vreau eu sa raman fara lapte ca va fi dezastru...

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput