Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si ca o paranteza la subiectul crese, sa nu aveti senzatia ca alt cineva inafara de voi ca mame sau bunicile se va ocupa de copil cu aceeasi daruire!

eu am preferat cresa si o sa o prefer in detrimentul bonei sau cum vreti voi sa ii spuneti din mai multe motive, daca e vb de cresa in caz de comportament inadecvat cu copilul pot sa cer explicati sa atrag atentia unui for superior, nu am incredere in straini si am vazut prea multe bone in parcuri cu copiii si in proportie de 70-80% nu mi-au faut o impresie pozitiva nici ca atitudine fata de copil si nici ca respect fata de familie...

ar fi mai multe de spus dar sa nu intind vorba prea mult...dar tot ce am scris sunt concluzii desprinse in urma experientlor personale, unele prea personale si mult prea dureroase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

MAi sunt si eu pe aici.

Dar nu mult caci merg la culcare.

Racusor pana la urma va trebui sa caut. Mai amanun pic ca sa ne lamurim daca mama poate veni pana la urma sa ne mai ajute. Depinde de bunica mea caci acum este destul de bolnava si mama are grija de ea in perioada asta.

It's too complicated....

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noapte buna delfinariu

si pentru ca acusica e maine

LA MULTI ANI ANTONIA!! FETITA FRUMOASA SI PUTERNICA CARE STA IN PICIORUSE!!

LA MULTI ANI LARISA, SA TE BUCURI DE CAMERA TA FRUMOASA!

LA MULTI ANI FILIP, FRUMUSELULE ! SA TE FACI BINE REPEDE SA TE POTI JUCA CU ERIC SI SA PAPI BINE BINE!

LA MULTI ANI THEO!! SA FII SANATOS, PAPACIOS, SA TE POTI ODIHNI MAI BINE NOAPTEA, SI TU SI MAMI

LA MULTE LUNITE RAUL!! SA FII LA FEL DE ZGLOBIU SI VESEL MEREU SI SA NU MAI RACESTI

LA MULTI ANI MIHAI

LA MULTI ANI FLORENTIN ANDREI, MEZINUL ODISEEI! MAMICA TA CE FACE?

Mergi la inceput

Am luat si eu in seara asta rezultatul analizei de urocultura. Este negativa.

Acum mai ramane sa vedem ce zice maine dr; ca el se pregatea sa ne dea antibiotice ptr tratamentul klebsiellei.

Cu laboratoarele de la noi nu mai sti ce sa mai crezi. Cum zicea si Racusor mai sus.

24.06.2010

Mergi la inceput

Va urez o noapte linistita.

Iar de dimineata facem cinste. Ca doar o data implinim opt luni.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

LA MULTI ANI ANTONIA!! FETITA FRUMOASA SI PUTERNICA CARE STA IN PICIORUSE!!

LA MULTI ANI LARISA, SA TE BUCURI DE CAMERA TA FRUMOASA!

LA MULTI ANI FILIP, FRUMUSELULE ! SA TE FACI BINE REPEDE SA TE POTI JUCA CU ERIC SI SA PAPI BINE BINE!

LA MULTI ANI THEO!! SA FII SANATOS, PAPACIOS, SA TE POTI ODIHNI MAI BINE NOAPTEA, SI TU SI MAMI

LA MULTE LUNITE RAUL!! SA FII LA FEL DE ZGLOBIU SI VESEL MEREU SI SA NU MAI RACESTI

LA MULTI ANI MIHAI

LA MULTI ANI FLORENTIN ANDREI, MEZINUL ODISEEI! MAMICA TA CE FACE?

la multe lunite si din partea noastra, puiuti dragi si frumosi!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Am luat si eu in seara asta rezultatul analizei de urocultura. Este negativa.

Acum mai ramane sa vedem ce zice maine dr; ca el se pregatea sa ne dea antibiotice ptr tratamentul klebsiellei.

Cu laboratoarele de la noi nu mai sti ce sa mai crezi. Cum zicea si Racusor mai sus.

bravo pentru rezultatul negativ, pupam sa nu mai fie probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna seara va spun si eu,acum cind dorm toti ai mei din casa.
Usor ,usor copiii mei se insanatosesc,de la mic la mare, chiar si Vicctor incepuse sa tuseasca,azi noapte nu prea a dormit,a aplins dragul de el, cred ca il durea in git.Acum ca prin minune,nu mai are nimic(cred ca ora de somn afara i-a prins bine).
Uf,e cumplit sa ai copilasii bolnaviori,dar sunt sigura ca stiti si voi cum e...
Ilinca ,mersi pt pontul cu ridichea,greu l-am pacalit pe Robert,tot la Stodal am ajuns.

Vreau sa-i iau lui Victor un jumper de la fisher price,are cineva,merita banii?Sa vad de unde-l iau,la noi e prea scump.

Noapte buna delfinariu

Mergi la inceput

a adormit papusica lui mami dupa o tura de titi si o poveste... doarme toata casa, doar pe mine m-a mancat rau undeva sa mai beau un capuccino si acuma n-am somn , asa ca ma minunez de creaturile invitate la Capatos

noapte buna, delfinariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce credeti ca fac eu de la 12? incerc sa il adorm pe andrei, abia acum mi-a iesit, dupa ce l-am plimbat cu carutul pe hol jumate de ora

s-a trezit plangand, m-am gandit ca e de la dinti, cu cat incercam sa il adorm, cu atat plangea mai tare, m-am gandit ca o fi auzit zgomote si l-am deranjat...intr-un final, a deschis ochii si atunci a inceput sa rada, avea chef de ghidusii i-am facut 125 de lp, i-a supt rapid, un pic de tztz, dar putin cat era, i-am mai facut lp, dar nu a mai vrut. i-am dat si de dinti...nu cred ca isi mai fac efectul, ca i-am dat repede laptic...

io sper sa nu se mai trezeasca pana dimineata acum fug la culcare ca mi-e un soommnnn

aa, si eu naiva, in seara asta ne-am balacit in cada mare, si credeam ca o sa pice mort...da, de unde, dupa baita nici la papa nu avea rabdare sa stea, se tot invartea ca un titirez vreo jumate de ora s-a tot invartit, sucit, urcat pe maica-sa, pe taica-su

ROXANA felicitari pentru rezultatul negativ

Mergi la inceput