Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena dar am observat ca lipseste rodica.. sper ca e bine |
eu da, sunt bine... mananc ca sparta, parca vine foametea!! nu stiu ce am, asa o stare de nasoala... nici la coafor n-am ajuns ca n-o las pe asta mica acum cu Maria ca mi-e frica, nici cu tati nu ma incumet, ca el se pierde repede cu firea si daca o vede ca tuseste si se inroseste...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Alice_Elena spune:
cunosc genu de tata ma bucur ca sunteti bine. si vrei sa iti zic ceva? Isa a mancat mai mult ca mine azi
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
bamboletta spune:
Eladea-si David se uita cu gura cascata la video
mai pun si eu cantecele care au avut succes la Antonia
www.youtube.com/watch?v=_4y6PEWhGmE&feature=channel" target="_blank"> Los pollitos
www.youtube.com/watch?v=kydJXTSGtxs&NR=1" target="_blank">Cucu
www.youtube.com/watch?v=F61K0f7OZeY&feature=channel" target="_blank"> Pin pon
www.youtube.com/watch?v=LTwtX3drCeA&playnext=1&list=PL004D7B847725615D" target="_blank"> La vaca lola
www.youtube.com/watch?v=Asvc8tOlnfg&feature=related" target="_blank">Las vocales...a, e, i, o, u
Diana_eva-asa era Antonia bebelus...o mica tipatoare...cand se bucura numai tipete David inca nu face asa...sper sa nu
Bumblebee-nazdravanul sa iasa repede dintisorii
merg sa-i fac aerosolii si apoi somnic
n buna...fara prea multe treziri
racusor2010 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
haha...ce toarce pisicuta...e cretulina sau mi se pare??? mortala Biencuta ta... |
chiar parca e o pisicuta, asa frumos toarce
crispro spune:
Multumim de cantecele!
Al meu tipa cand are nervi, in loc de maraiala a tipat (cateva zile). Acum intai maraie si apoi tipa.
Inca nu doarme, nu pot sa cred!!!! acum s-a dus sotul un pic la el..
Daca doarme, ma bag si eu la nani! Noapte buna, fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Oana, nu catelus mama, www.toyz.ro/animale-interactive-educative/silverlit/de-a-v-ati-ascunselea-cu-iepurasul-jojo-in-limba-romana/" target="_blank">iepuras. Raul e indragostit de iepurasul asta
Tipa si Raul cand se bucura . In oglinda si el si la poza lui, ca si Victor a lui Bumblebee. Citisem undeva doar in jurul varstei de 8-9 luni devin constienti de pers lor, inseamna ca ei se bucura ca vad copii in oglinda
Btz si Rody, inca un pic si va dadeam disparute...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
paula_m spune:
Acum am verificat si am observat ca si eu l-am sarit pe Matei alui Tanti din urari.
Dar nu-i tarziu si poate primesc si eu o feliuta de tort :
La multi ani Matei!!! Sa cresti mare, mare. L-am vazut si in poze. E tare frumusel. Si finut...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
ochidut spune:
Nela, mai treci pe aici cand ai timp
Eladeea, vazut poze frumoase.
Bambo, ma vedeam in locul tau cu telefonul, si eu fac din astea
Ooana, felicitari, ai slabit super bine!!!!
Ma tenteaza sa ma apuc si eu, dar nu stiu daca rezist cu proteinele astea, ca mie nu imi plac deloc. Eu sunt fan al legumelor, fructe si lactate, carne nu as manca mai deloc.
Michelle, ce simpatica e Bianca, mi-a placut in filmuletul cu tati, cum o ridica si “torceau” ei acolo impreuna
Matusa, felicitari pentru recuperare.
Bambi, ai pm.
Multumiri tuturor pentru urarile de casa noua, commenturi si complimente. Nu mai stiu cine mi-a zis ca am talent……sa stiti ca intr-adevar mi-ar placea sa ma ocup cu ceva de genul asta.
Vazut si eu poze: Matei Alexandru e un scump si mami are un zambet cald, ce ii lumineaza toata fata, Bianca e dulce dulce, asa ce imi place ce expresii are si pozele sunt tare reusite cum ai prins-o. Si eu o tin pe Larisa asa in carca. De unde aveti jucaria aia gen premergator/ajutor de mers…..ca nu mai stiu cum sa ii zic. A, si mie mi se pare ca seamana perfect cu tine.
Rodyka, pupici de la Larisa pt Isa, ma bucur ca sunteti mai bine. Cu mancatul si eu fac la fel cand sunt stresata. Nu stiu de ce nu mi se deschid pozele tale.
A, stai ca nu ma mai las sa vad nimic, ah ce ma enerveaza laptopul asta, o fi avand un virus ceva. Na poftim, cand vroiam sa stau si eu sa vad toate pozele…..
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Paula azi am fost la kineto, derma si apoi in Kaufland...cu siguranta prea mult dupa mine as aca ma uitam dupa catei
citat din mesajul lui ochidut Ooana, felicitari, ai slabit super bine!!!! Ma tenteaza sa ma apuc si eu, dar nu stiu daca rezist cu proteinele astea, ca mie nu imi plac deloc. Eu sunt fan al legumelor, fructe si lactate, carne nu as manca mai deloc. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
asa sunt si eu fan legume-fructe-branzeturi
am zis ca dupa ce termin...probabil peste 1 luna...o sa trec la lacto-vegetarianism
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Buna fetelor! Domnisoara a dormit asa ca va sriu si eu cateva randuri, ca am fost f. ocupata cu Radu acasa si bolnavior. Cu cresa parerea mea e e ok doar de la 2 la 3 ani, in nici un caz pt. cei mai mici de 1 an. E clar ca nu ii alinta nimeni si ii lasa intr-un loc pt. ca efectiv nu ai cum sa te ocupi de 20 de copii in acelasi timp. Si sunt max. 3 ingrijitoare, trebuie schimbati de pampers, hraniti, spalati, supravegheati. Si pt. iesitul afara, va dati seama pana ii imbraci si ii incalti pe toti trece o ora. Plus e ca e mai greu sa ii supraveghezi afara. Ideala e sa-i lasam cu mama, soacra, bona, in ordinea asta zic eu. Eu n-am ce face si o voi da la cresa de la 2 ani, sper sa fie ok. Referitor la vaccin am sunat-o pe dr. si mi-a zis ca e mai bine sa-l mai amanam 1 sapt. chiar daca nu are simptome de raceala. Si mie mi-e groaza de vaccinurile astea ca am avut o colega in generala cu retard mintal de la un vaccin facut la debutul unei boli infectioase, nu-mi amintesc care. Am luat si noi safe feeder - succes total , a mancat banana si s-a umplut din cap pana in picioare, fericire maxima si plans cand s-a terminat si i l-am luat. Radu inca e bolnav, mi-e mila de el ca vrea sa se joace cu Stefi si nu pot sa-i interzic dar a inteles saracutul si nu o pupa, nu o ia in brate. Azi noapte am dormit cu el si l-am alintat ca e si el puiul mamei. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
sanatate multa lui Raducu si sa nu ia si Stefi,
vorbeati de cresa....bona mea a lucrat 17 ani la o cresa si imi mai povesteste cum era acolo. puteai sa iti lasi copilul de luni pana vineri sau sa il iei zilnic. erau 2-3 ingrijitoare la 20-30 de copiii. aveau program fix, nu stateau dupa fiecare. adica trezirea, spalat pe maini, fata, oala, papa, joaca, papa, somn etc. apoi se puneau intr-o camera si la joaca. aa, si aveau o cadita unde ii spalau cand faceau kk si se murdareau.
apropos de cresa, cine sta dupa fiecare copil sa il schimbe, sa ii verifice pampersul, etc.? daca nu ii place mancarea intr-o zi, ce se intampla, ramane flamand pana la urmatoarea masa?