Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

azi fac o luna de forum dau o bere, doua...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Eu cica fac 5 ani de cand am cont aici...dar scriu doar de vreo 2 luni.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Bravo Biancutei ca se ridica singurica. . Daca o face singurica inseamna ca e f. bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
Si noi o sa incepem kineto si o sa vina acasa terapeuta - 30 lei sedinta de 15 minute

Pai e foarte bun pretul mai ales ca vine acasa...pai eu i-am dat la spital 50 lei la prima vizita si azi 20 lei si asa intentionam sa ii dau la fiecare masaj. Dar in Bucuresti imi e greu sa cred ca gasesc pe cineva sa vina acasa cu 30 lei..sau macar 40 lei..

Va fetelor pentru incurajari...imi ridicati moralul ca sunt deprimata rau cu medicii astia!

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

te inteleg cu medicii...si pe mine ma dispera! M-am enervat pe pediatra noastra ca nu mi-a dat si ea o schema de diverisicare, mai multe detalii...nuuu...in 5 minute m-a "lamurit"! si se mira cand o mai intreb detalii suplimentare, de parca as mai fi crescut vreo 2 copii pana acum si e de la sine inteles ca ar trebui sa stiu acele lucruri!

Sunt in cautarea pediatrului nr. 3!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

La ce medic mergi, ca si eu sunt din C-ta?

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

la dr. Cotofana Gabriela, are pe bd. Mamaia cabinet.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Paula am vazut poze cu piciul. Dragalas foc.
Din motivul spus de tine nici eu nu am mai folosit suportul de baie pe care-l primisem. Acum insa pot sa ii fac baita in cada mare ptr ca el sta foarte bine in fund si nu mai are nevoie de suport. Bineinteles ca nu-l las nici o clipa nesupravegheat.

Alina asteptam ultimul rezultat (cred ca vineri-sambata il vom avea) de la analiza de urina. Am refacut-o ptr ca la ultima proba rezultatul a iesit echivoc sub pretext ca fusese proba contaminata.

Intre timp eu am trimis rezultatele analizelor pe mail la dr si acesta mi-a spus (bazandu-se probabil pe experienta lui si pe primul rezultat, acela cu klebsiella) ca are infectie urinara.
Maine merge sotul meu sa ia reteta ptr tratament si ce ne intereseaza pe noi cel mai tare, sa vedem ce vitamine/suplimente alimentare recomanda.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

cristina de rosii pe vremea asta am nevoie pt maria...ii plac gusturile acrisoare!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

Atunci vorbesc cu soacra (care vinde legume fructe) si sa iti trimit un kil.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, asa e si spatele meu... dureros!!! nu mai pot sa tin copilul- de azi am zis ca il duc in ham, ca imi e mai usor, si cand da semne ultra vizibile de somn il scot din ham si mai leagan (dar nu atat de mult). Musai e sa iti iei o bona, cu juma de norma- si vei fi si tu acolo, nu ai stresul ca nu se descurca, pt ca vezi si tu ce si cum face. Macar pana faci tu papica, pana faci un dus, mai sta ea cu Theo. Cred ca ar fi super pt tine, mai ales ca sotul tau e numai seara tarziu acasa.

De maine nu mai are grija soacra de nepotel, ca vine cealalta bunica a lui. Asa ca soacra se intoarce la munca (la piata). Si ocazional voi putea sa o rog si eu cate o zi sa ma ajute...

Azi a dormit la amiaza , adica de la 4 dupa masa 2 ore!!! exact cand nu trebuia! S-a decalat masa, s-a decalat somnul de seara.. acuma, asta e! Ma bucur ca s-a odihnit macar, ca la ce rau a dormit ultimele nopti...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bambi_bv, Bea mea e nascuta prematur. Noi suntem inclusi intr-un program derulat la maternitatea unde am nascut prin care periodic mergem si o evalueaza un kinetoterapeut si ne arata ce exercitii sa facem cu ea acasa. Daca te intereseaza, pot trimite in contul comun cateva explicatii.

By the way, btzzzzzz, nu ma uita, te rog, cu exercitiile.... Noi am ajuns la kineto dupa ORL, l-am pus pe sot sa inregistreze si el in loc sa salveze a dat CANCEL asa ca nu-mi amintesc decat vreo 2-3 ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

MICHELLE atat timp cat BIANCA sta singura,nu urla si nu plange nu vad care ar fi problema sa stea in fundulet mai mult.
Chiar am un filmulet cu Paul de peste 5 min in care sta in fund si se balangane pe pat.De multe ori sta si peste 30 min.Nu e nimic grav,ea ti-a aratat ca poate si ii place.

CRISSY cerintele kineto pt luna aprilie erau urmatoarele:
-sa urmareasca un obiect mic cu privirea,de ex:o margea mica,o mingiuta.
-sa loveasca cuburile intre ele (indeplinit)
-sa zdranganeasca jucariile inainte sa le duca la gura (indeplinit)
-sa se ridice singur din 4 labe in fund (indeplinit)
-sa stea in picioare :aici mai avem de muncit insa nu e musai
-eventual sa mearga in 4 labe (indeplinit)
-sa stea in fundulet)indeplinit)

In legatura cu exercitiile,sincer nu mai tin minte mai nimic,de data asta am fost singura si eu sunt mai buimaca,de obicei Ovidiu e cel ce tine minte totul.
Insa cum imi aduc aminte ceva iti scriu pe mess.

Urmatorul ctrl il avem in aprilie,voi??
Pupici la nora mea

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

[quote]citat din mesajul lui crissy77

bambi_bv, Bea mea e nascuta prematur. Noi suntem inclusi intr-un program derulat la maternitatea unde am nascut prin care periodic mergem si o evalueaza un kinetoterapeut si ne arata ce exercitii sa facem cu ea acasa. Daca te intereseaza, pot trimite in contul comun cateva explicatii.

By the way, btzzzzzz, nu ma uita, te rog, cu exercitiile.... Noi am ajuns la kineto dupa ORL, l-am pus pe sot sa inregistreze si el in loc sa salveze a dat CANCEL asa ca nu-mi amintesc decat vreo 2-3 ex.

[red]Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (
Exact asa a facut si barbatu-mi la prima sedinta de kineto. Am retinut si eu 2-3 exercitii, unul cred ca l-am bagat de la mine ca a zis tipa ca ea nu ne-a zis sa il facem....in 2 saptamani, cate 15 minute de 3 ori pe zi...rezultate f bune.
Cum sunteti? Cum e Bea?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Constatare azi: copila mea nu vrea sa manance decat de la mine (cel putin legume) . Of ce o mai iubesc pe pisicuta asta tipatoare!Ai vostri tipa de placere?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput