Nastere CFR2 Dr Bordinc

Nastere CFR2 Dr Bordinc | Autor: daniela5580

Link direct la acest mesaj

Poate sa imi dea si mie cineva detalii despte dr.Bordinc Carmencita de la CFR2?Urmeaza sa nasc cu ea si nu prea am aflat mai nimic de pe net.Ce tarife practica?Cum e ca profesionalist?
Adresa de mail daniela5580@yahoo.com.

8+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

O prietena buna a mea a nascut anul trecut cu ea si a fost dezamagita la maxim. I s-a parut avida dupa bani, cam neprofesionista, i-a dat o data niste medicamente expirate (le avea la cabinet si i-a spus sa le ia pe alea pana apuca sa isi cumpere de la farmacie), plus ca erau total contraindicate in sarcina. Mai bine cauti pe altcineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Buna Dana, la CFR am auzit doar de DR. Gherasie, care cica e f buna, la fel si sotul ei, si de regula lucreaza in echipa...acum nu stiu ce sa zic, si eu sunt in cautare de dr, daca mai aud ceva te anunt. pupici si sanatate!

mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela5580 spune:

Raluca mie mi-e greu sa cred k dr Bordinc da medicamente din cabinetul personal(care oricum nu il are pentru ca face consultatii la camera de garda),cu atat mai mult expirate,pentru ca din punctul de vedere al analizelor si medicamentelor le prefera pe cele mai scumpe.
Faza cu bani trebuie sa o recunosc....asa e.

8+

Mergi la inceput