Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa am intrat ca sa ma laud(na cioara din mine) ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
felicitari Dragos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
arwen92 spune:
hello!
deci sa incep cu o veste buna
darius este mai bine!incepe sa-si revina
si acum ptr fetele mele de suflet am o veste BUNA RAU!
de la 1martie voi avea servici
o firma super ,un sef super si o nevasta de sef...MAI SUPER!gazela
nu pot sa cred!dupa atata amar de vreme plina de necazuri si probleme am primit o super sansa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
![]() A venit papusa? |
OOO, daaa, demult, sigur, sarumana de intrebare.
Foarte repede se misca Royal Mail...cam in 6-7 zile de la achitare am primit-o.
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui arwen92 hello! deci sa incep cu o veste buna ![]() darius este mai bine!incepe sa-si revina si acum ptr fetele mele de suflet am o veste BUNA RAU! de la 1martie voi avea servici ![]() o firma super ,un sef super si o nevasta de sef...MAI SUPER! ![]() ![]() nu pot sa cred!dupa atata amar de vreme plina de necazuri si probleme am primit o super sansa ![]() arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte ![]() ![]() Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
Felicitari!
La tine ma gandeam cand am citit anuntul Decenuelei.
Dece
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](floare.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate sau din margelute
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui arwen92 hello! deci sa incep cu o veste buna ![]() darius este mai bine!incepe sa-si revina si acum ptr fetele mele de suflet am o veste BUNA RAU! de la 1martie voi avea servici ![]() o firma super ,un sef super si o nevasta de sef...MAI SUPER! ![]() ![]() nu pot sa cred!dupa atata amar de vreme plina de necazuri si probleme am primit o super sansa ![]() |
Felicitaaaari!
Numai vesti bune astazi!
Ma bucur mult pentru tine, sa fie intr-un ceas bun!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]() Astazi ne-am facut curaj si am mers. Calculat si constient. Cand a venit mami acasa. A mers de la un fotoliu la masuta lui de studiu 2 pasi. l-am felicitat si auto-felicitat. S-a intins de la masa la co3tul canapelei de unde a luat o jucarie in brate si cu ea si-a tinut echilibru si dus a fost pana la mami. A strabatut tot livingul serios si concentrat pe treaba dar si bucuros. V-as mai scrie, dar nu st54 ce am facut ca am activat numlock pe litere si imi vine sa ![]() ![]() ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Felicitari pt dat drumul la mers.
De acum sa te tii...eu fug dupa el prin magazine / mall, pe scari rulante, etc.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara...sau buna dimineata.... Acum un an pe vremea asta stateam in asteptare...eram la clinica....si stiam ca dimineata intru in cezariana...Ce emotii, ce neliniste...! Dar Doamne Doamne ne-a dat un inger de copil, comoara vietii mele si scopul meu de "a fi"...Imi doresc cel mai mult sa-i fie viata asa cum a fost in acest prim anisor, voios, fericit, si cel mai important IUBIT SI SANATOS!El este Dragobetele meu...si il iubesc mai presus ca viata mea. Na ca o dau in lacrimogene ![]() ![]() ![]() Acum am terminat o jumatate din treaba pentru masa de azi, am umflat baloane, am aranjat masa....ca doar odata in viata taiam motul...Si va invit sa serviti o cafea cu scortisoara si cu muuuulta dragoste - asta pentru dimineata...ca doar azi e Dragobete...si friptura cu rosii umplute si ciupercute in vin,somon in crusta,curcan cu portocale, tort cu fructe si ciocolata, si muuulta ciocolata de casa(alba si neagra).... Si daca tot e ocazie speciala, vreau sa va multumesc ca, chiar daca am intrat in grupul vostru cand Alexandru avea 5 luni, m-ati ajutat cu sfaturi si cu vorbe de incurajare(cand era butoiul pe-aproape)... Si acum Let's party!!!! Ma duc langa puiul me sa-l pupicesc...poate il scol din somn ![]() ![]() mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!!!
arwen92 spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Felicitari! La tine ma gandeam cand am citit anuntul Decenuelei. Dece ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() martisoare handmade si alte nebunii crosetate sau din margelute |
sar'na mult!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
arwen92 spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Felicitaaaari! Numai vesti bune astazi! Ma bucur mult pentru tine, sa fie intr-un ceas bun! ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
sorina,sa dea DD!
doar atat imi trebuia.un fir de ata,
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui arwen92 hello! deci sa incep cu o veste buna ![]() darius este mai bine!incepe sa-si revina si acum ptr fetele mele de suflet am o veste BUNA RAU! de la 1martie voi avea servici ![]() o firma super ,un sef super si o nevasta de sef...MAI SUPER! ![]() ![]() nu pot sa cred!dupa atata amar de vreme plina de necazuri si probleme am primit o super sansa ![]() arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() minunea mea pufoasa cu ochiii de migdale coapte ![]() ![]() Daca plangi pt ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele!-Rabindranat Tagore |
sa fii tu aia tanara....si eficienta?????????
dac da bravo!!!!!!!!!
doamne ajuta-va!!!!!!!!!!
sa ai spor si sa fii super eficienta si sa se bucure Darius de asa mama...............ma bucur ca e mai bine!!!!!!!!!!!!!
![](pupic.gif)
![](punk.gif)
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...