Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
neatza fetili....sarumana de coffe livia...si di tati bunatatile alea ..asa ca imi ploua in gura de dimi..sa-titraiasca minunea si sa te bucure...
am tot citit ieri fara sa mai scriu....mi-e drag cand tot citesc despre ce achizitii mai au pufuletii...care mai de care....iti vine sa-i mananci..nici nu mai stiu pe cine sa felicit...dar ii pup pe toti
jiji e mai bine....tot asa, somnoros si fara prea mare apetit....dar in rest e ok....peste peste tot...cred ca e singurul care a fc boala dupa vaccin...hm...mi-e ciuda ca sta in casa de o sapt juma....el care zilnic era scos...indiferent de grade...trecem noi si peste asta....
sa aveti o zi superbaaaaaaaa
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia![]() ![]() ![]() La Multi Ani Alexandru Ioan! Sa cresti mare, sanatos si norocos! ![]() ![]() ![]() _ Mirela si ![]() |
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Azi a venit Big Brother pe la noi! (Patriotul) Doamne cat poate fi de mare!!! Are 13 kile si ceva si 80 si ceva de cm !!! e f mare pe langa Yannis, dar, desi calare pe toate cele cat a dormit Yannis, cand a aparut Yannis in peisaj s-a purtat de milioane cu el, ii intindea jucarii, Yannis se bucura tot cand vedea cum ii intinde jucarii, le lua, i le dadea inapoi! ![]() ![]() ![]() Doamne sunt superbi copii astia! Patriotul e un dulce!!! spune "ama" la tot ce vede animal, l-am intrebat din nou pe Yannis unde e catelul? (deh am si io o boala) si Patriotul cand aude catel repede "ama" de la animal ![]() ![]() ![]() "apa" cand i-e sete, in rest e mare golan, trage de TV , deschide tot, da TOT! Bine ca e cuminte si nu strica. Iar de Andrelina nu mai zic ce inalta si frumoasa si cocheta este ca iar crapa razna decenuelei ![]() ![]() ![]() |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
la cat mai multe intalneli!
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]() Astazi ne-am facut curaj si am mers. Calculat si constient. Cand a venit mami acasa. A mers de la un fotoliu la masuta lui de studiu 2 pasi. l-am felicitat si auto-felicitat. S-a intins de la masa la co3tul canapelei de unde a luat o jucarie in brate si cu ea si-a tinut echilibru si dus a fost pana la mami. A strabatut tot livingul serios si concentrat pe treaba dar si bucuros. V-as mai scrie, dar nu st54 ce am facut ca am activat numlock pe litere si imi vine sa ![]() ![]() ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
![](olala.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....sarumana de coffe livia...si di tati bunatatile alea ..asa ca imi ploua in gura de dimi..sa-titraiasca minunea si sa te bucure... am tot citit ieri fara sa mai scriu....mi-e drag cand tot citesc despre ce achizitii mai au pufuletii...care mai de care....iti vine sa-i mananci..nici nu mai stiu pe cine sa felicit...dar ii pup pe toti jiji e mai bine....tot asa, somnoros si fara prea mare apetit....dar in rest e ok....peste peste tot...cred ca e singurul care a fc boala dupa vaccin...hm...mi-e ciuda ca sta in casa de o sapt juma....el care zilnic era scos...indiferent de grade...trecem noi si peste asta.... sa aveti o zi superbaaaaaaaa Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
![](punk.gif)
![](pupic.gif)
nu am spus cu intentie de "cobe",doream doar sa te linistesc ca e vb de o boala infecto-contagioasa,ca nu e vb de antibiotic
![](icon_smile_blush.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU !!!
Iti doresc sa fi sanatos, destept, cuminte si sa iti bucuri parintii toata viata.
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
![]() ![]() mami de ![]() ![]() |
Subscriu si eu!
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
La multi anisori cavaler Alexandru!
Iti doresc tot binele din lume
Bravo mami draguta pentru acest an frumos
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."
nyny spune:
Neatza...
Livia sa-ti traiasca Dragobetele, multumim pt tratatie
David este cam ragusit. S-a trezit pe la 7.30 si a marait vreo ora. Ma gandesc ca s-ar putea sa-l doara in gat.
Mara nu mai are nimic. Azi dimineata am dus-o la gradi.
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei
nyny spune:
citat din mesajul lui miremia Nyny anul asta in ce zi doresti sa fii sarbatorita? ![]() _ Mirela si ![]() |
![](japonez.gif)
pe 28 (merg pe ideea ca sunt nascuta in ultima zi din luna februarie
![](icon_smile_big.gif)
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Povestea Marei