Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 Ruxita - deci asta ar fi explicatia episoadelor alea de febra mare? Parca iti spusese plateea sa faci si ziceai ca faci/sau ai facut, sau era acum cateva luni discutia asta |
dap asta e explicatia episoadelor febrile! si plateea mi-a zis sa fac analize dar sumar de urina nu urocultura, sau am inteles eu prost... atunci imi iesisera doar niste amarati de corpi cetonici care tot voi m-ati lamurit (tomaca) ca ii ai cand faci greva foamei si el a cam fost grevist in perioada aia...
deci da, febra mare = infectie urinara... in cazul nostru. NU dinti!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca Lorex- daca Bobitza nu vrea sa mearga ca sa-ti faca tie sac? Ia aplica pshilologia inversa si spune-i sa nu mai mearga, vezi de asculta ? ![]() Alexutzza - asta e, Yannis s-a dat mai mult cu grecii daca deja le intelege limba. ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
oare ce va alege sa fie (in forul sau interior)? in ce limba va gandi? ... se poate sa aleaga "limba lui de suflet" in functie de afinitati, simpatii, impresii de calatorii, amicitii? hmmm... am si eu mica mea dilema - ce va alege sa fie Kay - clar roman in primul rand... dar va iubi in vreun fel Basarabia? va vrea sa mearga acolo? ii va intelege pe oamenii de acolo? va pastra relatiile de rudenie cu verisoarele lui?
E grele...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
citat din mesajul lui tomaca![]() ![]() ![]() Astazi ne-am facut curaj si am mers. Calculat si constient. Cand a venit mami acasa. A mers de la un fotoliu la masuta lui de studiu 2 pasi. l-am felicitat si auto-felicitat. S-a intins de la masa la co3tul canapelei de unde a luat o jucarie in brate si cu ea si-a tinut echilibru si dus a fost pana la mami. A strabatut tot livingul serios si concentrat pe treaba dar si bucuros. V-as mai scrie, dar nu st54 ce am facut ca am activat numlock pe litere si imi vine sa ![]() ![]() ![]() Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() Povestea Trandafirasului Raisa |
Felicitari! Si noi visam la acest moment - sa strabata livingul... usor-usor o rup din loc si pufii de la categoria grea...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Azi a venit Big Brother pe la noi! (Patriotul) Doamne cat poate fi de mare!!! Are 13 kile si ceva si 80 si ceva de cm !!! e f mare pe langa Yannis, dar, desi calare pe toate cele cat a dormit Yannis, cand a aparut Yannis in peisaj s-a purtat de milioane cu el, ii intindea jucarii, Yannis se bucura tot cand vedea cum ii intinde jucarii, le lua, i le dadea inapoi! ![]() ![]() ![]() Doamne sunt superbi copii astia! Patriotul e un dulce!!! spune "ama" la tot ce vede animal, l-am intrebat din nou pe Yannis unde e catelul? (deh am si io o boala) si Patriotul cand aude catel repede "ama" de la animal ![]() ![]() ![]() "apa" cand i-e sete, in rest e mare golan, trage de TV , deschide tot, da TOT! Bine ca e cuminte si nu strica. Iar de Andrelina nu mai zic ce inalta si frumoasa si cocheta este ca iar crapa razna decenuelei ![]() ![]() ![]() |
Kay e cat Patriot la inaltime-grasime... doar ca pe langa malacii mari cat el, pare usor mai retardat... bicoz achizitii intelectuale-motorii... acum diferenta e semnificativa, dar presupun ca undeva in jurul varstei de 2 ani, diferentele de 2-3-4 luni nu vor mai conta deloc...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
La Multi Ani Alexandru Ioan!
Sa cresti mare, sanatos si norocos!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Nyny anul asta in ce zi doresti sa fii sarbatorita?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
livia1980 spune:
Buna seara...sau buna dimineata....
Acum un an pe vremea asta stateam in asteptare...eram la clinica....si stiam ca dimineata intru in cezariana...Ce emotii, ce neliniste...!
Dar Doamne Doamne ne-a dat un inger de copil, comoara vietii mele si scopul meu de "a fi"...Imi doresc cel mai mult sa-i fie viata asa cum a fost in acest prim anisor, voios, fericit, si cel mai important IUBIT SI SANATOS!El este Dragobetele meu...si il iubesc mai presus ca viata mea.
Na ca o dau in lacrimogene...Dar ce bine e sa poti sa plangi din dragoste....
Acum am terminat o jumatate din treaba pentru masa de azi, am umflat baloane, am aranjat masa....ca doar odata in viata taiam motul...Si va invit sa serviti o cafea cu scortisoara si cu muuuulta dragoste - asta pentru dimineata...ca doar azi e Dragobete...si friptura cu rosii umplute si ciupercute in vin,somon in crusta,curcan cu portocale, tort cu fructe si ciocolata, si muuulta ciocolata de casa(alba si neagra)....
Si daca tot e ocazie speciala, vreau sa va multumesc ca, chiar daca am intrat in grupul vostru cand Alexandru avea 5 luni, m-ati ajutat cu sfaturi si cu vorbe de incurajare(cand era butoiul pe-aproape)...
Si acum Let's party!!!!
Ma duc langa puiul me sa-l pupicesc...poate il scol din somn
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
La Multi Ani, Alexandru-Ioan!
Sa cresti frumos, sanatos si norocos!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Livia... sarumana de cafea si tratatie, mami...am
pe tastatura de la prima ora
. Sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si...petrecere frumoasa azi! Va asteptam cu pozici!
Ale1212xa...super isprava Dragoselului!...ce haioase ati fost, si tu si MP, cu pisica neagra..
Alexutzza....ce frumos ai povestit de Yannis si de Patriot!
Nyny......vrei sa iti cantam La Multi Ani?...sau sarbatoresti o data la 4 ani?
Tomaca...felicitari pentru mersul Tudorelului!
Dece, Xela, Lillo, Ruxita...multa sanatate pufilor bolnaviori!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui sorina_bz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Alexandru-Ioan! Sa cresti frumos, sanatos si norocos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
e frumos....subscriu si eu...
Mihaela,
![](mamica.gif)
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...