Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 12
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa am intrat ca sa ma laud(na cioara din mine) Dragos tocmai a facut 3 pasi cu spatele, am ramas interzisa ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
da' aveti pisica neagra?
ale1212xa spune:
nu nu, e maro
de mine fugea, ne jucam si i-am zis ca il pap si m-am indreptat spre el si s-a dat 3 pasi in spate, m-o fi crezut
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ale1212xa
nu nu, e maro de mine fugea, ne jucam si i-am zis ca il pap si m-am indreptat spre el si s-a dat 3 pasi in spate, m-o fi crezut ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem |
waw , ce tare!
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Lorex imi dau si eu cu parerea (oricum da-mi ignore) eu daca as fi fost in locul tau,adica daca as fi avut fetita nascuta de 1 Martie i-as fi luat un martisor din aur,ceva micut ,finut,de fapt ar fi un medalion(o inimioara,un trifoi,steluta....),cred ca mi-as fi luat si mie....de altfel eu am sa cumpar ceva care o sa am si eu si Ariana(un medalion acelasi fel)....mie imi place tare mult faza cu traditia de la mama la fiica,bunica la nepoata,eu am asa ceva si tin fff mult la acel medalion Deja sunt off topic Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa." |
Cred ca mi-a scapat ceva, vreun mesaj...
Ca nu prea stiu de ce anume sa leg mesajul tau, desi imi place si e o idee buna si cred ca am s-o pun si in practica
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ruxita, banuiesc ca antibiotic va asteapta... Ai si o antibiograma, nu? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
am inceput tratamentul cu antibiotic... ata ete! si de ce nu mi-a zis doctora sa fac si o urocultura, m-a intrebat numai daca am facut, am zis ca nu si asa a ramas...
si e atat de gretos siropul si are 7 ml, deci 2 lingurite, prima mai merge cum mai merge, insa a doua... cah, mi-a varsat 2 lingurite, la a treia l-am tinut de falci si de nas ca sa inghita fortat... sarmalutul... 10 zile...
acum ii place sa stea in picioare si sa faca diverse din aceasta pozitie, si ne e drag-drag...
si a gasit in sertar un cap de maner si incerca sa-l bage cumva peste capul de maner de la sertat... deci a recunoscut obiectul, a inteles la ce foloseste si a incercat sa-l monteze... ma surprinde... adica ne lasa cu gura cascata... cam ca ale12xa cu mersul piticului inapoi...
ce bebei fenomenali avem!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
lorex spune:
Mire, ms de grija...o fi si hormonal..habar n-am..(cum sa aflu?)
Dar la momentul cu pricina sunt la pamant, varza tocata..rupta de realitate...
lorex spune:
Bea...ce sa-ti zic...urasc oamenii care-si bat joc de copii...si le distrug viata prin amprenta negativa care si-o pun...habar n-au ca te urmareste o viatza intreaga comportamentul lor.
Ai intrebat-o vreodata de ce a procedat asa cu voi???
Eu m-as duce s-o iau la intrebari si sa-i explic cat rau a facut..pt ca acum esti si tu mama si ai dreptul sa-ti dai cu parerea!
Probabil ca dupa asta m-as simti mai bine..
Eu asta as face..
Asa m-am eliberat si eu de unele poveri din copilarie..
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
am inceput tratamentul cu antibiotic... ata ete! si de ce nu mi-a zis doctora sa fac si o urocultura, m-a intrebat numai daca am facut, am zis ca nu si asa a ramas... si e atat de gretos siropul si are 7 ml, deci 2 lingurite, prima mai merge cum mai merge, insa a doua... cah, mi-a varsat 2 lingurite, la a treia l-am tinut de falci si de nas ca sa inghita fortat... sarmalutul... 10 zile... acum ii place sa stea in picioare si sa faca diverse din aceasta pozitie, si ne e drag-drag... si a gasit in sertar un cap de maner si incerca sa-l bage cumva peste capul de maner de la sertat... deci a recunoscut obiectul, a inteles la ce foloseste si a incercat sa-l monteze... ma surprinde... adica ne lasa cu gura cascata... cam ca ale12xa cu mersul piticului inapoi... ce bebei fenomenali avem! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Ma bucur ca se pare ca, Kay, a mostenit zestrea genetica intelectuala a mamei!
Spor cu AB, sa-si faca efectul dorit si sa treaca usor perioada!
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
da' aveti pisica neagra? mami de si |
LOL! MP! Foarte tare ai fost!!!
Bravo Dragos! foarte bine!
de Yannis
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Legat de vis...sa ma gandesc...cuvintele in sine sunt simboluri...tensiune inalta (situatii stresante, tensionate, pericol, asumarea riscului, dorinta si probabil speranta de a reusi fara a fi 'atins', 'anihilat', 'spulberat'...sau ce-ti mai vine in minte cand te gnadesti la firele alea de tensiune din punct de vedere simbolic), ai mai zis teama (asta se defineste singura), inaltimi (responsabilitati, aspiratii, asteptari etc), prea rarefiate (fara aer, sufocant, apasator, presant etc)...per total ceva care iti afecteaza in mod major viata si iti poate afecta starea de integritate (sau confort psihic), un fel de avertisment in sensul 'ia-o mai usor...' |
eu il interpretasem intr-o alta cheie... de parvenitism... aveam aspiratia asta... imi doream sa fac parte dintr-un soi de elita intelectuala-culturala... acum privesc in urma si ma amuz...
da, visele pot fi un barometru important in viata... spre ex. acum visez doar case... azi am visat o casa cam mica si-i spuneam celei care vroia sa-mi vanda casa ca vreau o casa mai incapatoare, un dormitor pentru Ela si unul pentru bebe si unul pentru noi, deci cel putin 3 dormitoare...ieri am visat ca am refuzat o casa de 55 de mii de euro (trebuia renovat serios) si ca a fost vanduta intr-un final cu 51 de mii si imi cam parea ca am pierdut oportunitatea...
ideea e ca, visele iti comunica preocuparile majore din viata ta...
cum ar fi ca visam foarte des pe cineva, la mult timp dupa ce ne despartisem... subconstientul meu inca nu procesase informatia... inca mai nutrea sperante (?)...
e interesant sa interpretezi vi_sele oamenilor... (am scris cu bara jos ca sa nu imi regasesc postarea ca optiunea 2 in google...)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)