Pufi iubiti de Ian-Feb 2010 (226) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 10
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 gata, a adormit..... ma duc iar sa ma intind un pic am fost si afara un pic, a ras 200 ml lapte, sa vad cum doarme........ incet incet incepe sa nu se trezeasca nici el.......... o fi de bine nyny inca nu am reusit sa ii scot masa de noapte, daca a fost bolnav., am zis ca daca nu manca, macar sa ii dau lapte asa cum trebe si nopatea, ce sa ii fac??? of of se face bine bine si incep iar..................... pot sa ii dau ciuperci champion? are voie??????? am facut cu sos alb........... Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
citit carnat. sunt f miscata de probleme reale si greutati.
bea, o sa iti raspund, dar acum la servici am mult de munca. dar gasesc eu ceva liber.
poti sa incerci sa ii dai niste ciupercute. dar nu multe, ca nu stii cum reactioneaza sistemul lui digestiv.
eu i-am cam dat din toate, mai putin alea clare gen carne de porc, prajeli, cioco, ....in rest i-am cam dat, cate putin din fiecare.
dandanaG spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 gata, a adormit..... ma duc iar sa ma intind un pic am fost si afara un pic, a ras 200 ml lapte, sa vad cum doarme........ incet incet incepe sa nu se trezeasca nici el.......... o fi de bine nyny inca nu am reusit sa ii scot masa de noapte, daca a fost bolnav., am zis ca daca nu manca, macar sa ii dau lapte asa cum trebe si nopatea, ce sa ii fac??? of of se face bine bine si incep iar..................... pot sa ii dau ciuperci champion? are voie??????? am facut cu sos alb........... Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
bea eu nu prea stiu ce sa zic, le las pe fetele mai pricepute
ciupercile eu stiu ca sunt grele ptr ficat si sunt recomandate de la 3 ani
acum tu stii mai bine, poti sa incerci un pic daca vrei
Dragos Andrei
Beatrice1982 spune:
DAP............s-a trezit dupa 50 de minute de somn, urland............si ii curgeau lacrimile de doamne doamne
si manca clovnul, de am crezut ca il inghite, asa ca i-am dat gingiile cu gel, cu mare chin, si se simte un colt /jos/drepata.............
asa ca nu mai vrea sa doarma..si musai sa stau cu el in brate ca daca il pun jos urla............
asa ca plec.............
pupici!!!!!!!!!!!
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
Beatrice1982 spune:
mersi de raspunsuri..
o sa ii dau numa sos din ala un pic., daca va vrea........
Beatrice1982 spune:
stie cineva ceva despre noua lege a indemnizatiei????????????
ca eu am tot citit si intr-un loc scrie asa in celalat pe dincolo...................
pls daca stie cineva ma lamureste?
si are ceva daca intri din somaj in indemnizatie?
sau dintr-un cic in altul??????????
tomaca spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 stie cineva ceva despre noua lege a indemnizatiei???????????? ca eu am tot citit si intr-un loc scrie asa in celalat pe dincolo................... pls daca stie cineva ma lamureste? si are ceva daca intri din somaj in indemnizatie? sau dintr-un cic in altul?????????? Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010) You are perfect...to me... |
Iti trimit eu despre cic dar abia vineri
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Povestea Trandafirasului Raisa
Ruxita spune:
ne-au venit rezultatele, prezent E. coli... oare ce ne asteapta?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Arwen ai un baiat tare frumossssssss,atat e de gingas ca si mami de altfel
Am vazut-o si pe Mara frumusica ,care e busy all day din cate vad....si ce codite are si eu vreau ca Ariana sa aiba codite
Xela,Lillo cum sunt puiutii?
Nikole ce mai faci?
Haircut e o scumpa Maia ,frumusica foc...ce frumos ai facut martisoarele....
Lorex imi dau si eu cu parerea (oricum da-mi ignore) eu daca as fi fost in locul tau,adica daca as fi avut fetita nascuta de 1 Martie i-as fi luat un martisor din aur,ceva micut ,finut,de fapt ar fi un medalion(o inimioara,un trifoi,steluta....),cred ca mi-as fi luat si mie....de altfel eu am sa cumpar ceva care o sa am si eu si Ariana(un medalion acelasi fel)....mie imi place tare mult faza cu traditia de la mama la fiica,bunica la nepoata,eu am asa ceva si tin fff mult la acel medalion
Deja sunt off topic
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Copilul ajunge pentru parintii sai, dupa educatia care o capata: rasplata sau pedeapsa."
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Iti trimit eu despre cic dar abia vineri Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Povestea Trandafirasului Raisa |
si atunci e bine........
mersiiiiiiiii