Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Roxx nici eu nu stiu despre ce prosoape e vorba. Cand am nasit eu am cumparat prosopul in care a fost scoasa bebelina din cristelnita, pus sub panza de mir. Nu imi Aduc aminte sa fi cumparat mama ceva. Cat despre cadou pt nasi iar sunt in pom. Noi nu am primit nimic, ne-au scos la o masa la restaurant.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Abramburika iubita
vezi ca si Eu si Doloress am avut nasteri premature prima oara si am ramas cu un gust amar in urma acesteia...caci numai Eu stiu cat am luptat pentru copilul meu.
Toti doctorii erau de parere ca si la urmatoarele sarcini am toata sansa sa fie la fel...am avut o sarcina cu multa suferinta..boala lui Mario...cu sotul nu m-am inteles deloc in acestea 9 luni...singurul sprijin pe langa odisee imi era biserica...ma rugam mult sa fac un copil sanatos si sa nasc la termen...rugaciunile mi-au fost ascultate...si uite ca exista minuni..si Eu si Doloress am nascut la termen..si foarte repede.
CAT DESPRE ODISEE...NU STIU UNDE GASEAM ATATA SRIJIN SI VORBE BUNE LA ADRESA MEA..A FOST CEL MAI BUN LEAC IN MOMENTELE GRELE...AVEAM UNDE SA MA PLANG..
Nu trebuie sa pierzi speranta..trebuie sa fi increzatoare si sa-ti faci curaj pentru un plan bb3..de data asta o sa fie bine...
Multa putere si optimism

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Hai Vas!Hai Ziki!
hai sa fie maine!Tinem pumnii pentru voi!hai ca ni se termina cerneala incetu'...hai bebe Felix!Hai bebe Andrei!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADALINA, buna ideea cu masa la restaurant cu nasii
nasii nostri au o situatie financiara f buna, cam au de toate, mereu suntem cu ideile in pom..nu prea avem ce sa le luam sa le foloseasca, chestii simbloice le tot luam de ani de zile...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

hai ca am recuperat si io ce ati scris, greu, ca sunteti niste 'scriitoare' innascute.

roxx, foarte fain mesajul, bravos! am tras si io un bocet, sa fie..

doloress, multumim pt link-ul cu muzica clasica

micuta mea mananca la aprox 3 ore, si cam o data pe zi sare somnul, maraie si nu-i convine nimic; de vreo cateva zile plange in somn, doarme cam o ora linistita si apoi la 2 minute plange, iar se linisteste, iar o ia de la capat...
in we am pus-o pt prima data sa doarma pe burtica, sub ochiu' vigilent a lu' tac-su', ca o pacalisem sa adoarma la el pe piept si ne-am spus sa nu ii schimbam pozitia; a fost ok, dar noaptea nu-mi vine sa o culc asa.

noi cu botezul nu ne hotaram pt locatie, iaca iar subiect de discutii aprinse...

declar oficial ca nu mai stiu ce sa mananc; cica sa te hranesti bine sa ai laptic, DAAAAR aia n-ai voie, aia nu, ailalta nu...... sa-ti bati copii (bine, nu pe astia mici; pe ai' mai mari, care are...)

abramburika

o noapte linistita in paturile proprii (fara plantoane), mai putin lui ziki si vas va pup fetelor, rezistati si fiti zen!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

HAIDE DOAMNA DR IRINA VELE..FACETI CEVA CU ZIKI A NOASTRA!O VREM INAPOI IN ALTA FORMULA!1+1!PLEASEEEE!

Tunde

Mergi la inceput

Ce tare esti Tunde!

Haide Ziki, maine mami trebuie sa iti vada nasucul!!!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Ma scuzati, am luat-o pe aratura cu mesajul de mai devreme.
Vroiam sa spun HAIDE FELIX, mami Ziki trebuie sa iti vada maine nasucul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Tunde esti figura mare
hai sa trigam asa, ca in reclama cu copiii:

tanti doctora lu Zikiiii!
tanti doctora lu Zikiii!!
fiti maine mai indulgenta!!
va rugaaaaaaam! va rugaaaaaam!! va rugaaaaaam!!

tre sa functioneze ceva!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Este cineva care da doar lm la bebelus???

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput