Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

vazut poze profi frumusele foc de melanies, cu bebel dulcel si mamica fericita!

si fatuca dulce a lui bebe Eduard de Shines cu mamica fotomodeala

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MADA, si eu am aceeasi pb..nu mananc destul. Nici cand eram gravida nu ma omoram cu mancarea. Acu mananc dimineata cereale cu iaurt (un bol sanatos), peste zi ciugulesc, dar nu mare lucru (mai mult prostii...d-alea de se pun pe fund) si apoi principala masa o am seara cu tati. Eu am o mare pb - nu pot sa mananc singura, nu ma obisnuiesc deloc...asa am fost dintotdeauna!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

multumim fetelor

mai avem un kg de dat jos..da nu stiu unde s-a bagat,ca nu vrea deloc..cred ca totusi la fund inafara de stepper si masaj n-am facut deocamdata,dar din primavara incep plimbarile cu bebe si ma gandesc ca va fi mai bine.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Mada din cate stiu nu prea are treaba cat papi cu cat lapte produci. pt k laptele se face din proviziile tale si din grasimi. de aia si slabesti imediat dupa nastere daca alaptezi. acu...eu una nu pap niciodata dimineata k nu am cand, cea mai dvrm masa e la 12-1. dupa care p la6 si poate mai prind una p la 9-10. si nu te gandi k bag la greu..ceva super usor, prima masa de obicei e iaurt, branzica fagaras sau niste sandvisuri cu ce gasesc, a doua o supa sau ciorba si seara tot ceva simplu. si lapte am destul.

sigur bebeii au si ei forumu lor. pai numai noi sa stam la taclale???

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

bebelu, daca nu gasesc in oras un magazin am sa comand pe net. As fi vrut de la un magazin pt ca ei umplu baloanele cu heliu si aranjeaza sala inainte de petrecere. Pe net...nu se poate. Nu vreau huse si alte chestii, doar baloane cu diverse inscriptii.Marturii sigur am gasit pe net dar ma gandeam sa le fac si vanzare la magazin si poate gasesc si mai ieftine, de ce nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Melanies ce frumoase poze aveti cine vi le-a facut? printesa e superba

Simo oltenasu e super simpatic.mai ales poza cu prospopu in cap e dementiala

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Buna fetele! Mai, dar bebeii astia ai nostri se vorbesc? Ieri noapte, cand majoritatea picilor de aici au fost cuminti, la fel si al meu. Asta-noapte si al meu cu bazdaci in fund ca si ai vostri. Cred ca au si ei un forum si se vorbesc de seara.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Cu siguranta! Si pun la cale tot felul de nazbatii!

Sau poate e ceva in atmosfera .

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

SIMO, dar ce mare si grasunel e Edutu! De mami ce sa mai spun, fotomodela!

Superbe pozele cu Leah! Sunt reale sau facute in Photoshop?

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Daca nici voi nu prea mancati si aveti totusi laptic m-am linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

madalina, eu mananc mult. Tot timpul mi-e foame, mai ales in noptile albe , iar lapte nu prea am.

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput