Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac fetele????

vad k bebeii Andrei si Felix se lasa asteptati nu gluma. sa vina mai repede k mami si tati ii asteapta

noi....de bine ce ne laudam acu 2 zile k s-a mia linsitit,si-a reluat prog obisnuit, asa k toata ziua stam si vb, radem, ne jucam, papam, ne facem nevoile, ce certam, fara nani k asta nu a fost inclus in sistemu ei de operare. asa k mami e din ce in ce mai chiauna, si bebe din ce in ce mai fresh nu stiu cum traieste buba cu cateva ore de somn.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

ce fac fetele????

vad k bebeii Andrei si Felix se lasa asteptati nu gluma. sa vina mai repede k mami si tati ii asteapta

noi....de bine ce ne laudam acu 2 zile k s-a mia linsitit,si-a reluat prog obisnuit, asa k toata ziua stam si vb, radem, ne jucam, papam, ne facem nevoile, ce certam, fara nani k asta nu a fost inclus in sistemu ei de operare. asa k mami e din ce in ce mai chiauna, si bebe din ce in ce mai fresh nu stiu cum traieste buba cu cateva ore de somn.

pup mamica obosita

Eu n-o mai laud pe a mea Fifi..cum o laud cum se face rea

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Citat:

ce fac fetele????

pup mamica obosita

Eu n-o mai laud pe a mea Fifi..cum o laud cum se face rea

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

sa sti k si a mea a facut la fel. de fiecare data cand se cumintea si ma bucuram si ziceam la lume k in sfarsit s-a linsitit, imediatr o lua p aratura asa knumai zic nimic.
dar cand e asa maraita si ma supara, o parasc

Mergi la inceput

BEBELU;Cate kile aveti?
M-am uitat la pozece mare e Natalia deja

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

ieri am cantarit-o si avea 5030g.a luat 2kg in mai putin de 2 luni. s-a rotunjit bine.

Mergi la inceput

cand am scos-o din spital, puiu de avicola era gras p langa ea mi-era groaza cand stiam k vine momentu sa o schimb, sa ii facem baie, k mi-era k se sparge.

Mergi la inceput

Citat:

cand am scos-o din spital, puiu de avicola era gras p langa ea mi-era groaza cand stiam k vine momentu sa o schimb, sa ii facem baie, k mi-era k se sparge.

Mario zice ca Sonia e cat un broscoi...mai ales cand ii fac baie si da din picioare ca broasca.Dar crestem si noi

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

anka-maria, ce bine ai descris starea de mama cu bebe nelinistit ! Si eu am trecut si probabil voi mai trece prin asta. A mea a stat fara sa doarma si 12 ore, dar se pare ca buba lui bebelu are performante mai mari .

Acum sunt mai calma, nici eu nu stiu de unde, ca azi-noapte am dormit doar 3 ore din cauza colicilor si am trecut in categoria mamelor cu cap dureros. Trece, te mai obisnuiesti si tu cu bebe si el cu tine. Sa-ti spun ce are efect la starile mele proaste . De la clasicele "se poate si mai rau", "nu esti singura" la dansul prin camera cu bebe in brate. Dansul il recomand tuturor celor cu bebei agitati, face bine si la nervii tai, face bine si la nervii lui . Asa am reusit sa o adorm aseara pentru trei ore, ca altfel cred ca aveam noapte alba, alba si de data asta. Si inca ceva, oricat ne-am dori sa-i avem inapoi in burta (imi vreau burtica inapoi!), cred ca ei isi doresc mult mai mult sa fie inapoi acolo in mediul pe care il stiau si unde se simteau protejati. Curaj , cu timpul va fi sigur mai bine!

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Chiar acuma ma uitam ADHNANA SI MIMO.. Au nascut prematur..la 33 resp 34 saptamani...

CE FACETZI MAI FETELOR?CUM SUNT BEBEII?TREBUIE SA FITI MARI DEJA

Tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Sa stiti ca si la mine e la fel. Cum zic hop! cum cad in santz.
acum de exemplu mi-a facut urmatoarea faza: spalat, schimbat, dat sa manance; in secunda doi kk pana la gat, deci reluat ciclul spalat schimbat; in secunda 3 regurgitat, deci reluat schimbat.
Noi asa functionam, in bucle d-astea. Nu degeaba e mama arhitect software.

Mergi la inceput