Buburuze de Ian-Feb2011- Hai Vas, Hai Ziki!(197)
Raspunsuri - Pagina 11
vasilasanita spune:
multumesc mult pt raspuns fetelor
mi era mai bine daca va intrebam inainte de a deschide cutia
am gustat lp nu mi place deloc, in comparatie cu laptele meu
mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
roxx26 spune:
CARMEN, ce tare esti, mai ai chef de gatit la ora asta!! Iti tin pumnii sa iasa buna crema de zahar ars. ma gandeam sa mai prestez si eu o praji ceva zilele astea, sa vad ce chef am, cand eram gravi gateam la greu , acu ciuciu.
Si desi am lenevit pana aproape de 12 in pat, abia astept sa ma bag la nani...ceea ce o sa fac in scurt timp.
Pupici la toata lumea,.
Noapte buna!!
HAI ZIKI!!!!
HAI VAS!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Shines spune:
Neata! 

HAI ZIKI!!

BAFTA AZI!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:

noapte de cosmar....
Ma laudam ca al meu bebe n-a stat niciodata treaz dupa ora 12 noaptea pana acum. Aseara a stat pana la 3 noaptea, treaz de la 6 seara. Cum o fi putand sa stea 9 ore legate fara somn???
Dupa 4 ore de plimbat in brate am cedat si l-am lasat in patut sa planga. S-a dus sotul la el si l-a adormit in 10 min
. Era atat de obosit ca nu putea adormi iar eu eram cu nervii in pioneze. Am plans isteric vreo juma de ora. M-au napadit o gramada de sentimente: furie, ura, frustrare, vinovatie, mila, p-orma iar furie, ura, frustrare, vinovatie....numa-n cicluri d-astea am functionat in ultima vreme.
Sa ma ierte Dumnezeu dar uneori imi vine sa-l dau inapoi de unde a venit. Apropo de cele care n-ati nascut inca, poate stiti o metoda de a-l pune la loc![]()
maimutzica10 spune:
si noi am facut ceva ture aseara pana sa adormim...
anka_maria
lasa ca reincarci tu bateriile si-o sa fie ok; evadeaza undeva, eu am fost la vopsit (asteptam momentul de 9 luni) si m-am simtit super (vorba madalinei, parca facusem un concediu); e drept ca am stat cu ochii pe telefon..
ma duc la
, va invit si pe voi; si la o cafelutza mica si aburinda, cu un croissant cu unt (iese careva afara sa-l cumpere? brrrr..)
va pup, o zi buna sa aveti si stati cu nasucurile la caldurica!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
maimutzica10 spune:
tunde, unde esti cu prezenta pt cele 2 burtici?
ziki? vas? multe 'succesuri' astazi!
Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink
Mayane spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Sa ma ierte Dumnezeu dar uneori imi vine sa-l dau inapoi de unde a venit. Apropo de cele care n-ati nascut inca, poate stiti o metoda de a-l pune la loc |
Daca au trecut mai mult de 48 de ore de la achizitionare, produsul nu mai poate fi returnat. Si oricum, ti-ar trebui factura sau chitanta fiscala, pe care pun pariu ca nu le ai.
Glumeam, de sigur. Cu timpul ne obisnuim noi, cresc ei... O sa fie altfel. Hormonii se mai linistesc, emotiile trec, intram in rutina cu unele treburi. Curaj si rabdare!

O cafea mare la toata lumea
si o dimineata buna!"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)
Mayane spune:

HAI ZIKI !!!

HAI BEBE FELIX!!!

HAI VAS !!!

HAI BEBE ANDREI!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011) ![]()
vas spune:
Neata!
Multumim fetelor de incurajari, asa cum spune Tunde numai aici simt ca ma intelege cineva asa cum trebuie.
Azi noapte iar o noapte alba pana dimineata la 4. COntractii, senzatii de voma, si un bebe agitat care nu/mi explic ce tot face acolo, parca ar vrea sa iasa dar nu are loc, uneori cam asta imi e senzatia. Daca merg nu am nimic, daca ma asez sau ma intind ma apuca toate cele.
Nu mai stiu ce sa mai fac.
Asta e, speram mai multe pentru azi. De ieri seara a inceput sa curga ceva maroniu dar pal de tot. Pana nu e rosu nu are nici un rost sa merg la medic.
HAIDE ZIKI!!!!!!!!!! MAI SALVEAZA UNA DIN TITLU!!!!! ca incet incet o sa creada administratorii ca e vreo greseala cu titlu.
Andreea , mamica Elizei +
Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
Foxy-le spune:
neata si de la noi. noapte buna, o trezire la 1 si una la 4 (sunase ceasul lui ta-su)
Abramburika 
Haide Vas ca azi nasti. Am eu asa o senzatie.![]()

Hai si tu ZIKI, da-l afara!!![]()
Ce tare ai fost Mayane - ,,dupa 48 de ore marfa nu se mai returneaza'' etc 
Si eu ii dau doar Lm lui bb. si-i ajunge.chiar daca uneori vrea sa pape si dupa o ora (am sanii cam varza, dar asta e..).Orium, el a iesit din toate graficele lu' tanti asistenta
Si sa lasi copilul la san cat vrea el, chiar daca nu-i mai curge nimic. el suge (cere) si mareste oferta(productia)
Aa! Am si eu o rugaminte catre cele care se pricep - cum sa fac sa-mi salvez in calculator odiseea? mi-ati putea trimite pe pm, va rog?pup.
acum merg sa citesc mesajul, n-am mai apucat.
o zi buna va doresc mamici si burtici.
mami fericita de KRISTIAN