Dulce&papanasi-sept-oct '07 (422) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Foarte frumoasa Maria de Nana.
Sunteti in gandurile mele.

Vineri am fost la controlul de 3.5 ani.Erika m-a amuzat teribil.La cat vorbeste la la gradi si acasa.In fata medicilor a fost mutulici.Deabia a scos cu clestele de la ea,formele si culorile.A spus vreo doua si apoi n-a mai vrut sa spuna nimic si baga doar: Nu stiu! cu capul in pamant.
Are 15.4 kg si 101.7 cm.Mananca mult si tot slabuta e.
Cand a trebuit sa o vada un medic stomatolog,mare scandal a facut.Am reusit totusi sa o culc pe spate si sa ii verifice dintii.E totul ok,fara carii,fara probleme.
La sfarsit cand am stat de vorba cu pediatrul,n-a scos o vorba.Doar cand a fost intrebata cum o cheama,a raspuns ca nu stie.Cand a fost intrebata cati ani are,a ridicat trei degete imperceptibil.
Cand am iesit din cabinet si asistenta ne-a insotit sa mai completeze ceva in carnet,a intrebat Erika:"Am terminat evaluarea?" folosind un cuvant greu pt varsta ei.A pufnit-o rasul pe asistenta,spunand:"Uite ca vorbesti"!
Ma duc s-o pregatesc pe Erika.Azi are serbare de sfarsit de an.

Pup pe toata lumea

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

La multi ani Mariana!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

N-ai vazut-o pe Eliza, care nu mananca nimic, are 13.5 kilo si 103 cm .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Mamicile active mai puneti si voi poze cu frumosii. Nu i-am vazut de mult pe cei de la antipozi, Ioana e un secret bine pazit si frumosii sarbatoritei de astazi nu au prea updatat pozele...

Pai nici nu am poze noi si actuale. Am fost asa prinsa cu gradinita si cresa, ca numai la poze nu mi-a stat capul. Dar iti multumesc de atentionare, o sa fiu atenta in zilele urmatoare sa fac ceva poze pt posteritate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la multi ani Mariana!!!

Cum sa fie mai Sabinuto slaba la 15 kile?????

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Nu ma plang...doar ca ea e mai slaba,cu totul subtire.Colegele de gradi sunt mai pufoase

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
[Greyeras sa fie intr-un ceas bun mutarea. Esti si mai aproape de mine sau te-am speriat si-ai fugit? adaptare usoara Adelineisi tie bafta in gasirea jobului dorit

Ms mult! Nu mai speriat deloc ramanem in zona, ca mandrulina mea a zis ca schimba casa dar gradinita in nici un caz :)) si sincer nici eu nu am vrut sa o dau la alta gradi ca prea e dupa inima noastra. cu jobul la fel sper sa iasa cum vreau :))

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Foarte frumoasa Maria de Nana.
Sunteti in gandurile mele.

Vineri am fost la controlul de 3.5 ani.Erika m-a amuzat teribil.La cat vorbeste la la gradi si acasa.In fata medicilor a fost mutulici.Deabia a scos cu clestele de la ea,formele si culorile.A spus vreo doua si apoi n-a mai vrut sa spuna nimic si baga doar: Nu stiu! cu capul in pamant.
Cand a trebuit sa o vada un medic stomatolog,mare scandal a facut.Am reusit totusi sa o culc pe spate si sa ii verifice dintii.E totul ok,fara carii,fara probleme.
La sfarsit cand am stat de vorba cu pediatrul,n-a scos o vorba.Doar cand a fost intrebata cum o cheama,a raspuns ca nu stie.Cand a fost intrebata cati ani are,a ridicat trei degete imperceptibil.
Cand am iesit din cabinet si asistenta ne-a insotit sa mai completeze ceva in carnet,a intrebat Erika:"Am terminat evaluarea?" folosind un cuvant greu pt varsta ei.A pufnit-o rasul pe asistenta,spunand:"Uite ca vorbesti"!
Ma duc s-o pregatesc pe Erika.Azi are serbare de sfarsit de an.

Pup pe toata lumea

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Sabina, poza aceea excelenta era de la serbare deci...!!! Ce frumos!!!

Super Erika cu timiditatea...

Te-am visat azi-noapte, parca erai in Romania.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Mamicile active mai puneti si voi poze cu frumosii. Nu i-am vazut de mult pe cei de la antipozi, Ioana e un secret bine pazit si frumosii sarbatoritei de astazi nu au prea updatat pozele...

Pai nici nu am poze noi si actuale. Am fost asa prinsa cu gradinita si cresa, ca numai la poze nu mi-a stat capul. Dar iti multumesc de atentionare, o sa fiu atenta in zilele urmatoare sa fac ceva poze pt posteritate .

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ema,n-am mai reusit sa scapam de pampersul de noapte,dar nici n-am facut vreo incercare..cam greu sa usuci asternuturi pe frigul asta,nu de alta..asteptam caldura

Gabriela petrecere faina si la multi ani sorei tale!

Am reusit sa pun ceva poze cu noi,de aici
http://family.webshots.com/photo/2195408500101708002PvGHLK
Miruna,de ceva timp nu mai mazgaleste,deseneaza tare frumos,fara sa mai depaseasca conturul..cra,cra!!

Noapte frumoasa!

Mergi la inceput