Mar.Apr(161)-Bv Ruxandrada!Bv Roxy!Bv Cristina-ph!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Miki sunt sigura ca daca era ceva grav, dr tau in care ai incredere banuiesc te oprea la spital si nu iti dadea drumul acasa. Al meu misca foarte des, de asta nu ma plang, dar si daca te pui in pat in toate pozitiile posibile tot nu misca? Daca pui muzica mai tare, nu are nicio reactie??? Eu sunt sigura ca totul va fi bine. Fii optimista si ai incredere.Imi dau seama ca esti cu gandul in toate partile si la bune si la rele. Apropo daca stai pe spate si il apesi evident, nu da niciun semn? Stai asa mai mult si poate chiar ajuta daca o certi. Eu asa i-am facut lui bebe, poate parea hazliu, insa nu miscase si asa tare m-am suparat pe el, si impingeam cu degetul si mi-a raspuns. Si daca tot nu vrea eu zic sa iti faci un ness mic sa il agite pe bebe bine de tot, ca nu strica o gurita doua, parerea mea.

Pisuc sunt sigura ca totul va fi bine si ca bebe este bine sanatos.

Ssabrya nu trebuie sa iti faci griji ca e mai mic bebe cu 5 zile si al meu este mai mic si nu e nicio problema. La Madutza spre exemplu bebe Cristian a fost mai mic cu 2 saptamani.

Iony da mai avem putin si tu si eu. Am si eu la contractii, e drept nedureroase si ia burta mea niste forme ca ma si minunez.

Ally ce ai cumparat astazi?

Madutza in prima zi dupa operatie ce ai avut voie sa bei? Numai apa sau si supa, ceai?????

Yasmi si bine ai venit acasa!

Strumphy gata ati montat caruciorul?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

salutare mamici scumpe sau viitoare mamici. dau buzna la voi pentru a va ura nasteri cat mai usoare, strumfi sanatosi, mult laptic si refacare rapida. sunt o mamicade la iepurasii de martie-aprilie 2010 si am intrat cu emotie la voi,amintindu-mi cu nostalgie perioada de dinaintea nasterii. va salut pe toate si urez in special mamicilor la primul bebe sa nu aiba teama de nastere, sa aveti incredere in medicii vostri si sa nu va pierdeti cu firea. in momentul nasterii propriu-zise veti avea parte de emotiile cele mai mari, cand va veti tine puiul in brate si cand il veti alapta pt prima data, incat veti uita durerea sau teama dinainte. va urez sanatate multa atat voua cat si puiutilor vostri mult doriti

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Si la multi ani pentru luni, pentru primul anisor din viata fetitei tale. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 38 Rares Andrei

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

`Sara buna!!!

In sfarsit am terminat cu carutul si i-am facut pozici , dar au iesit cam intunecate ca eu nu am reflectoare in casa , o sa incerc si maine sa fac pe zi, dar pana atunci vedeti asa

Caruciorul bubulinei

Ma duc sa citesc din urma ce ati mai spus nou

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Burtici si mamici nu sunt in stare acum sa citesc ce ati mai facut
astazi, dar promit ca recuperez maine dimineata.

Andreea, am plecat sa cumparam ceva si am luat cu totul si cu totul altceva...Am mai luat o suuuperba paturica(este a 5-a) de la Chicco, o bluzita, un pantalonas, am schimbat caruselul de care va tot spuneam ca nu imi place si asta este chiar pe gustul meu ...inca o lenjerie si cam atat...am mai cheltuit o parte din salariu.
Saptamana viitoare mai avem de”colindat” supa perdele, salteluta, covoras,aplice si ceva accesorii...toate pt camera lui bebe.

Aaaaaaaaaaaa, si am dat comanda de carut...de la Inglesina. Eu as fii vrut pe negru dar, nu am gasit si am comandat un albastru ffffffffffff inchis care da spre negru. Este suuuuperb, 3 in 1..

Cam atat pt ziua de astazi....

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Strumpitz, sa stapaneasca bebelina sanatoasa carutul!!!

Este super frumos si foarte ingenios(am obs) .

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

ssbrya- sa dea Dzeu sa ai gura aurita.si celelate fete care au spus ca ma va accepta, dr.- dar a ta, a fost si mai si,dc vin si cu data cezarienei, atunci ce mi-as mai putea dori?maine o sa am o zi lunga ca eco o amla 18.30, dar e bine ca e dup-amiza si iesesi sotul de la servici,ne intalnim la jumate de drum, si mergem impreuna.

35 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.?

Mergi la inceput

Burtici, inchid laptopul sa ma intind frumusel in pat ca imi tremura carnea pe oase...de oboseala.

Vorbim dimineata cu forte proaspete...acum ne bagam la un film...la care sper sa rezist.

Somn usor si linistit burtici si mamici!!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Felicitas nu mai e mult si vine si fluturasa ta

Simona, eu cred ca nu apuci martie , sper sa nu vorbesc prostii si sa imi spui si tu ca dorinuta sa imi dau cateva peste gura ca ma invintesc si dup` aia nu-mi mai trebe ruj

stefana cum te simti? inca mai ai scurgerea aia maronie? sper sa nu si sa stea bebe cumintel acolo la mami inca 3-4 sapt pe putin

Picky te-am strigat ieri la catalog la prezenta si abia azi ai aparut bun si asa , chiar si cu intarziere, esti iertata ca esti in renovari nu te munci tare , da ?

catank, bafta maine !!!

pisuc, nu te mai ingrijora, ai incredere in Dumnezeu si totul va fi bine

xeo, dar tu de ce esti consemnata la pat? cat despre dormit , am povestit eu zilele astea cum doarme marmota ce mi-a placut asta cu marmota ai fost tare , imi place umorul tau

Iony, ai terminat papica ? eu am facut un pilaf bunnnn , am infulecat si eu 3 linguri ca nu m-am putut abtine desi am spus ca nu mai mananc seara dupa 6

Ssabrya, nu stiu ce sa spun sau cum sa te incurajez , te pup tare si ai grija de tine si bebe, Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste toate

ally, sa ne arati si noua noile achizitii sper ca noaptea asta sa dormi mai mult si bine si fie vorba intre noi imi doresc si mie ca mai am de recuperat ceva somn de azi noapte d ecand m-am zvarcolit de dureri de burta, tare rau a mai fost, sper sa nu se mai repete prea curand

ailed, nu e pink e culoarea care nu i-ar placea sotului tau pentru caruciorul lui dodo

speranta sa ne arati maine carutul cat despre control si venirea fluturasului.. eu nu inteleg de ce va cheama asa des, dar deh.. eu sunt aici, voi acolo... alt sistem, cateodata mi-e ciuda ca nu am si eu parte de eco si controale asa dese ca voi, dar cateodata stau si ma gandesc ca e mai bine asa ca la ce bun sa ma stresez, ca daca e vreo problema, la varsta asta a sarcinii ce as mai putea face in afar de dus sarcina la bun sfarsit ? oricum, gata cu filosofeala pe teme de genul asta bafta maine la doctor

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Strumphy e superb caruciorul, iar culoarea e divina.

Ally sa stapaneasca bebe sanatos lucrusoarele. AS vrea si eu sa le pozezi. Maine te astept sa fii mai activa.

Xeo eu nu prea dorm, decat sa dorm si da e cumplit cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta sau sa ma ridic sa ma duc la baie.

tuturor si va doresc noapte buna si somn usor. Sa speram ca voi dormi si eu macar putin.

AMR o saptamana si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Fetelor am intrat si eu sa-i pun niste muzica de pe youtube bebeului meu, sa vad daca ii place si se pregateste de culcare...

Ssabrya, eu zic ca ai dreptate, te stresezi prea tare cu ecografiile. Eu vad din ce ai scris tu, ca a luat in greutate de la o sapt la alta, ceea ce e ok. Iar diferentele astea de cateva zile am inteles ca nu-s semnificative, ci cele care ajung la 2 saptamani. Asa ca, nu te mai gandi. Banuiesc ca vitamine iei, nu?

Lalely, tu intrebai de ceva pt nas. Eu aveam dinainte o rnita care s-a accentuat in sarcina. Am inteles ca se numeste chiar rinita de sarcina. Am rezolvat cu nasomer. Din cel mai ieftin. Vreo 4 lei parca. Acum am seri cand nu-mi dau deloc, sau un puf doar inainte de culcare si sunt ok.

Strumphy, eu m-am repezit sa vad carutul pe picassa, dar cred ca am citit iar pe diagonala, ca nu e acolo. Hai ca dau inapoi sa recitesc.

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput