*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 19
lorellay spune:
manu...in paranteza...asa de mult imi plac numele copiilor tai!
Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...
futuremother spune:
lorellay si noi tot asa platim pentru copii 9 lei/zi dar e de stat... preturile care ajung catre 800-1000 lei sunt la particular ...
va fi bine, vei vedea. Noi asa facem din noiembrie, plecam dimineata la 7.10 (eu ii duc de cele mai multe ori pe amandoi) il las pe Rares si apoi fug la gradi cu fetita. Cresa si gradi sunt apropiate, 3min, apoi plec la job si intru la 8. Va veti adapta in functie de cat timp e nevoie cu fiecare. Eu cu Rares tac-pac la schimbat si predat dar la fetita ... codite, stai ca vreau sa ma incalt singura (si dureaza mai mult), nu mai vreau vesta ..., sunt chestii care tin de fete
cred
vis-a-vis de copii la distanta eu recunosc ca nu sunt pregatita. Situatia nu m- a provocat dar nu spun ca nu e bine totusi. M- am gandit si m- am pus in locul celor care nu au alta solutie si cred ca nu e asa de negru. Sper ca asa, citindu- va macar, sa imi fac curaj sa plec si eu un weekend doar cu husband- ul
la noi problema este ca nu prea rezista o bunica sa stea cu amandoi deodata, sa- i mai stiu si separati ... vedem
va doresc o zi frumoasa si sanatate muuuuuulta 
anes spune:
Buna fetelor!
Imi era dor de voi! Abia acum am deschis calculatorul de la ultima mea interventie pe forum. Am multe sa va spun si mai ales sa multumesc.
Il duc pe Remus la mama si revin.
Ca sa stiti acum, Ovidiu este foarte bine, am scapat de probleme si putem spune ca s-a nascut a doua oara. Cine ar fi crezut ca vom trece prin asa ceva?!
Va pun si poze cand revin.
Va pup!
poze
Mama lui Remus (10.10.2008), prima minune si a lui Ovidiu (6.12.2010), a doua minune.
ginye55 spune:
Anes bine ai revenit! Ma bucur ca bb e bine! 
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Salutare!
Cristina_ph, Madutza_bra, felicitari si multa sanatate voua si noilor membri! Sa va fie cuminti copilasii!
Sper ca si voi sunteti bine cu totii! Din fericire ale mele n-au luat nici macar un Paracetamol de 1,5 ani asa ca din punctul acesta de vedere nu regret ca n-am dus-o pe Elisa la gradinita.
Iulia de ceva vreme merge de-a busilea (eram la policlinica pe 3 martie si a suprins-o pe asistenta ca nu avea 7 luni atunci). Intai se tara ca o rama sau parea ca inoata dar acum face concurs cu Elisa la mers de-a busilea. Insa asta nu-i nimic. Merge pe langa canapea, mese, se ridica si merge pe langa pereti. Ba se mai crede si smechera si se tine doar cu o mana. Stam pe rand la spatele ei dar tot isi loveste capul fara numar intr-o zi. Se ridica la pervaz si se uita pe geam, in gradina sau la straduta pietonala poate poate apare ceva interesant.
Mi-am dorit sa semene cu Ana dar nu ma gandeam ca poate fi si mai kamikaze decat ea. Noi ii spunem sa stea jos, ea se ambitioneaza si mai tare. O pun in patut in sac de dormit si cand se trezeste se ridica la marginea patutului desi este in sac.
Si i-am dat o sticluta de Vigantol, atat. Niciodata Calciu, Fier, nici uleiul de peste nu l-am inceput. De maxim 2 saptamani i-am dat LP, de fapt am diversificat-o cu LP ca nu primise pana atunci si de cand cu dermatita trebuie sa am grija ce-i introduc in meniu. N-a avut nici o reactie dar nici nu vrea sa bea decat foarte putin, 30 ml e aproape nimic.
In fundulet insa nu-i place deloc sa stea si daca nu exerseaza nu reuseste mereu sa nu cada.
Spune "mama" dar nu sunt convinsa 100% ca mi se adreseaza desi o face cand e obosita si vrea sa doarma.
Eu am nceput 20% serviciul si cum muncesc de acasa cu 2-3 fete pe langa mine o zi de munca se transforma intr-o saptamana ca altfel nu reusesc sa termin ceva.
Am vazut ca vorbeati de olita. Am luat si noi una pentru Elisa desi am zis ca nu voi lua asa ceva dupa ce Anei i-am luat olita si o folsea coif sau masinuta. Elisa insa cum vedea colacelul la toaleta incepea sa se bazaie. Si am zis sa incercam cu olita ca alta varianta nu avem momentan. A stat ce-a stat prin baie si s-a prafuit insa de ceva vreme Iulia a inceput sa se trezeasca la ora 6 dimineata si sa se screama. Intr-o dimineata am pus-o pe olita. Numai bine ca Elisa a simtit ca a ramas singura in camera si a venit dupa noi la baie. Cand a vazut ea isparava Iuliei s-a ambitionat si de atunci face pipi. Nu mereu dar cand si cand, incerc dimineata sa o pun si cand imi mai auc aminte. Intr-o zi o schimbam de scutec sa plecam dupa Ana si am trimis-o la baie sa-l arunce. Vine fata mea victorioasa ca afacut kk la olita si avea si dovada bodyului murdar ca doar nu se si stersese. Acum cateva zile a cerut sa stea pe colacel ca a avut o fetita de 3 ani in vizita si a vazut-o pe ea. Si de dimineata tot la toaleta a cerut si avea scutecul de noapte uscat. Ieri a facut pe ea si s-a jucat mult si bine pana m-am dus eu langa ea si am simtit mirosul. Azi mi-a spus si oricum imi dadeam seama ca era bagat dupa draperii. Si uite asa, variem insa o las in ritmul ei si ma bucur ca progreseaza chiar si asa in pasi mici.
Cu vorbitul si-a mai dat drumul dar e loc si de mai bine. Nu spune f deloc, v aproape reuseste la numele sotului, pe s il exersam cu pis-pis si asa ii iese, si pe r reuseste uneori. Mai nou ea este Eia Andeea, mai bine spune numele Anei ca de multe ori reuseste Maria. Oricum a prins curaj si a inceput sa lege cuvintele pentru ca ea din timiditate nu vorbeste. Iuliei ii spune "bagabonc mic"
Nu stiu de ce nu vrea sa spuna numele ei ca am exersat cu ea li-li-li prin cantecele la refrene si acum reuseste sa pronunte silaba asta in numele meu si al Iuliei dar nu si in al ei. Spune "leu" atat de haios incat sper sa-i fac un filmulet.
Ah, are si ea 11,5 kg si 90 de cm. I-au facut din degetel o hemoblobina si un CRP, au iesit bine asa ca o lasa in pace o vreme. Vroiau sa o cantareasca iar peste 2 luni dar am negociat sa mergem peste 4 luni la policlinca, la control de 2,5 ani.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
BraveGirl spune:
Otilia, ma bucur ca ai mai scris, chiar ma gandeam ce mai faceti.
Anca, 
Noi am fost la controlul de 5 luni. Avem 7600g si 66cm. Se trezeste de n-ori/noapte, eu sunt zombi, cu chef de fugit in lumea larga. Nu stiu ce e cu mine, ca nu mai gasesc deloc resurse de energie. Ma tarai efectiv de pe o zi pe alta. M-am tuns...cum n-am mai fost tunsa d eprin adolescenta. Am o fata de copil tamp, dar toata lumea zice ca arat f bine
In weekend evadam la munte. Poate dorm piticii mai bine, ca simt ca nu mai pot, ma gandes numai la intarcat, dar apoi il vad cu zambeste fericit si ma razgandesc. Arianna s-a acomodat la gradi, a inceput sa vorbeasca, desi unele cuvinte doar eu stiu ce inseamna (elel=servetel, cada maie=casa mare, ililulu=bagajul, aiaia=arianna, patic=patrick, o=in, ialulu=iaurt, beda=branza). Face propozitii fara verb, sau pune verbul la sfarsit...(mami, cate muna vau= mami, vreau o carte buna, insemnand carte cu poze, ca ale adultilor i-am zis ca nu sunt cu poze, si a dedus ca nu sunt bune
)
Cam atat...
Va pupam! 
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Sa ma mai plang putin...am fost la cosmetica si a tinut tanti sa-mi zica ca imi trebuie un tratament mai complex, cu ceva lifting, asta dupa ce m-a intrebat varsta
si cica o crema antirid mai buna decat ce folosesc eu
...asta corelat cu spusele dulci ale sotului (adica ca am imbatranit 8 ani din 2008) si cu puiul d edepresie ce-l detin, m-au adus in culmea fericirii 
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Ramo2007 spune:
Oti, bine ai revenit cu vesti depre puiutele tale frumoase!
Bravegirl, sa-ti fie de bine noua tunsoare!
Saptamana trecuta am comis-o si eu...in 31 de ani nu m-am vopsit niciodata...si am vrut castaniu roscat.M-am dus sambata la coafor si mi-au iesit 2 culori...una la radacina mai deschisa si una pe lungime mai inchisa...am plecat acasa bucuroasa ca nu mai e culoarea mea...nu se vedea diferenta f tare.Sotului nu i-a placut, nici mamei...duminica ma intalnesc cu patroana de la salon (era si ea sambata, dar ca si mine n-a observat diferenta) si cu mama ei careia ii placea culoarea de la radacina si ne intrebam toate dc a iesit asa.Ne-am dat seama ca din cauza samponului de regenerare care il folosesc de prin noiembrie...exact parul crescut de atunci si pufuletul nou au iesit mai deschise.
Luni ma suna patroana si ma cheama la reparat.M-am dus luni la 17.45 si am terminat la 21.30...pus blond ca sa se deschida culoarea ca sa nu bage decolorant...spalat, uscat, pus vopsea roscat...si intr-un final sun ROSCAT PORTOCALIU ceva gen Adela Popescu, poate un pic mai aprins.Problema mea acum sunt fardurile, ca n-am decat roz...mov si nu merg cu ce am in par.Sotul a fost socat cd m-a vazut dar si-a revenit.Toata lumea imi spune ca-mi sta f bine, ca ma deschide la fata, dar eu inca nu m-am obisnuit.Poze fac in week end si le pun luni.
Sara cand m-a vazut striga osu osu adica rosu...s-a obisnuit cu mine.Vorbeste din ce in ce mai mult, repeta tot, papa nuci in fiecare zi zice mami te gog nuci...e asa ducle imi vine sa o mananc.
Saptamana viitoare platim avansul pt vacanta de vara de la bulgari...mergem in acelasi loc ca anul trecut, numai ca acum vom sta 15 zile...abia astept