*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetele, haideti la o .

Of, mama lor de viroze si laringite si faringite. Sanatate multa puiutilor!

Amalia, bine ca nu i-a prins si pe ei. Nu te mai stresa, ai baiat mare, noi n-am crescut cu cheia la gat? Si nu eram asa maturi ca ei. Ei sunt mai responsabili decat eram noi la varsta lor.

Lorellay, welcome back! Nici noi cu olita. Face treaba mica cand are chef. Acu, la bunici, n-are treaba nici atata.

Printeso, te credem ca ti-e teama, suntem langa tine! O sa fie bine! Mai zi-ne de zmei.

Noi am fost sambata la z, n-am mai rabdat. Draga de ea, sarea in sus ca un iepuras cand ne-a vazut, `mamiiii, daddyyyyy`, ne prindea pe rand sa ne pupe, apoi ne punea pe noi doi sa ne pupam. Mi-a parut asa de mare, de schimbata, de matura... Na, ma bucur ca e acolo, dar tot imi dau lacrimile, mai ales cand o aud la telefon `mami, te besc!`. N-o pot avea si pe ea langa mine, s-o invat doar cum vreau eu si ce vreau eu, si sa ma pot impaca si cu munca. Asta e, acum.
A mers acolo la gradi cateva zile insa a prins un guturai/viroza/ce-o fi, acu e mucii pana-n brau. Tata face pe durul si zice ca e mai matura datorita lui , si ca noi impingem limitele prea departe si c-o s-o invete el, dar pe de alta parte, se topeste daca z il roaga ceva si mai adauga `da? vrei? bine?`. Na, bunicii...
Plecarea am gandit-o sa fie in timpul somnului de-amiaza. Dar a dormit o juma de ora fix. Apoi mi-am zis ca am fata mare, am luat-o pe genunchi si i-am explicat ca mami si daddy merg la scoala, ea m-a completat `sa faca bani, sa cumpele cuciulata si babane`, si ca mami si daddy vin inapoi la sara, si ca o iubim mult, si repetate de mai multe ori, pana si-a luat caciula si s-a cerut la buni in brate sa ne conduca. Am murit, nu tu urlete, strigate, nici n-am lungit-o, i-am facut pa si pusi, inca un pupic strans si apasat, si dusi am fost. Sunt asa de linistita acum...

Sa aveti o zi magica!

P.S. Sambata spre duminica se schimba ora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

anca..ce bine ca nu plange dupa voi..nici Diana nu plange dupa noi..nici duminica atunci cand pleaca..nici vinerea cand o luam nu plange dupa socrii.Voi mergeti o luati pe Sara acasa la sf de saptamana?
si da..sambata spre duminica se schimba ora...
mada sunteti mami bine?
flori..pup Edy!

Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...

Mergi la inceput

Lorellay, nu, n-o putem lua, e la 100 de km, azi faceam planurile cam cand o putem lua, sa stea mai mult acasa... candva, peste 3 saptamani si 1 zi, ca vine si vacanta si avem 1 saptamana si de huzurit cu ea. Si eventual o mai lungim cumva si-n saptamana de dupa vacanta...

Ati dat laptisor de matca, de la mama lui, cozonacilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

amalia, bine ca ti-ai revenit si ca baietii nu au luat virusul de la tine. e normal sa te gandesti la David ca e singur acasa, dar el e un copil atat de cuminte si de matur incat nu ar trebui sa-ti faci ganduri.

printeso, suntem alaturi de tine.Tinem pumnii sa iasa totul bine.

lorelay, bine ai revenit.

Mada, sanatate multa.

anca, ma bucur ca sara e atat de matura si ca accepta sa stea fara voi. Joi David va pleca cu tati si mamaie la tara. Eu nu pot sa-mi iau liber si oricum sambata am niste cursuri de la care nu pot lipsi, deci e prima data cand raman acasa singura de cand l-am nascut pe David.Sunt curioasa cum va reactiona in deplasare, fara mine.Daca o sa fie bine, o sa incercam peste 2-3 saptamani sa-l lasam singur cateva zile.Incercam.Deocamdata caut gradinita.Am gasit ceva aproape de casa, care sa-mi placa, dar costa 1300. Mie mi se pare muuuuulllltttt, avand in vedere ca trebuie sa platesc pe cineva care sa-l ia de la gradinita si sa stea cu el 30-45 de minute pana ajungem noi acasa.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LORELLAY, bine ai revenit! Mai pune niste poze cu Diana si Codrin!

ANCA, eu incep sa va invidiez... la mine nici nu se pune problema sa ii duc si sa ii las undeva, mai departe de cei 20 m care ma despart de usa mamei 2-3 ore sau la gradi. Iar ca sa plecam noi undeva (cu treaba aproape intotdeauna) sunt atat de multe inginerii de facut, cu persoane care nu sunt disponibile 100% si mereu puse pe "comparatii" (ma refer la cele doua soacre) incat mi se face lehamite. Am atatea deplasari semestrul asta si mi-e efectiv groaza.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

ilinca e mai bine a ramas doar cu tuse
rares face 40 de aseara s-a trezit la 5 cu 40,2
febra si atat nu muci nu tuse
va pup

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Off, MADA, multa sanatate puilor!

Noi am lipsit 2 zile de la gradi pe motiv de muci si putina febra (numai la Radu)... au inceput de sambata, de fapt, dar suspectez ca Radu are probleme cu maselele, de unde febra. Oricum am cumparat aparatul salin (s-a vorbit mai demult de el, il are Aleinad si m-am ghidat si dupa recomandarile ei) si le-a facut foarte bine astazi cat a mers. De maine mergem din nou.

Mergi la inceput

Manumanu, nu ma invidia, acum sunt terminata. Z e iar constipata, s-a chinuit si ieri, si azi noapte, am vb acum cu mama, am auzit cum se chinuie efectiv, scotea niste sunete de mi-a rupt inima, am plans dupa ce-am inchis telefonul. Am vb cu nasa ei, asistenta, acum merge sa faca ea ceva si incepem un tratament cu Debridat, mai lung, care da roade, in timp. E crunt sa nu pot sa fiu langa ea. Cel mai devreme pot ajunge la ea intr-o ora jumate daca conduc de nebuna... Mama, desi face pe viteaza, nu e, aseara mi-a zis ca e terminata psihic, c-a fost Sara maraita si ca ea nu mai poate... Imi venea sa fug azi noapte dupa-ea, acum a zis sa stau linistita, si stau doar pt ca nasa ei a fugit acum la ea. Fir-ar sa fie de el job de 850ron care-mi mananca tot timpul... Sunt tare-tare suparata... Si ieri imi faceam planuri sa caut ceva de lucru, orice, afara, 2 luni, la vara. Cum sa plec? Stam aici si facem foame... iertati-ma, azi efectiv nu stiu incontro s-o iau... Poate imi rezolv cumva orele si fug s-o aduc acasa...

Malinas, poate se obisnuieste dragul de el, nu te lua dupa lamentarile mele, z a stat si-ar mai sta, avem mai mult de munca noi cu noi, decat ei. Sunt mult mai maturi si intelegatori decat par.
1300 pe luna? vai de viata mea... ce sume...

Of, Mada, 40? Oare e posibila o varicela? Poate e doar o viroza incapatanata. Si n-a scazut sub 40 nicicum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Anca

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Of, ANCA, si ce optimista erai ieri... acum sunt si eu data peste cap putin, pentru ca, dupa pauza asta de 4 zile, i-am dus la gradi si a fost destul de bine, n-au plans deloc pe drum, nici cand am intrat in curte, doar cand am ajuns la "vestiarul" lor, au inceput sa se auda plansete din sala de clasa (am aflat pe urma ca de luni sunt doi copilasi noi, tot gemeni, tot fetita si baiat, care inca plang la venire) si Radu a inceput si el sa bazaie... pana l-a schimbat ta-so a fost OK, dar cand sa plecam, iar s-a agatat de tati si a plans... colac peste pupaza, astazi nici nu era educatoarea lor care a avut un deces in familie, el o cerea pe ea, am plecat cam bulversata. Anastasia nu a plans deloc, doar se uita mirata la copilasul care plangea.

De constipatie, nu stiu ce sa zic... nu mai stiu daca tu ai incercat sa-i dai seminte de in pisate si puse in iaurt sau budinca. O lingurita pe zi. Noi nu am avut nevoie la copii, dar stiu "reteta" de la o buna prietena care a rezolvat astfel problemele de tranzit ale copiilor ei. Eu folosesc cu succes semintele de in pentru mine. Dar acum daca incepeti tratamentul acela, poate e mai bine, sa se rezolve problema.

Mergi la inceput