*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Iti raspund acum laintrebare, eu le dau tot timpul, Esberitox, 4 pastile lui Rares pe zi(2 dimineata, 2 pe la 4 sau cand ajung acasa de la lucru) , Ilincai 6 - fara sa fie neaparat bolnavi.
Ei le mesteca amandoi, dar le si poti dizolva

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

alra, eu daca vreau sa-i dau lui David chiloti in loc de pampers, se tavaleste pe jos, plangem, tipa, tranteste si striga ca el vrea pampers.
_

cauta la mothercare, training-pants, parca asa le spune, un chilotel cu bumbac in interior acolo unde atinge pielea, ca sa simta el ud si un soi de musama in exterior. incearca sa ii spui ca este noul model de pampers, doar din astia au la magazin.
sau
incearca sa ii pui direct pantaloni,fara pampers. Intr-o sambata dimineata il minti cu nerusinare ca nu mai aveti pampers, si pana ajungeti sa cumparati poate sa stea fara, abia ii respira si lui pielicica, si se aeriseste si se face mai catifelata, pufoasa, bla, bla,...

Seara o sa apara in mod miraculos un pampers.

sau......
Mai ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mada multumesc pt detaliere. Sapt viitoare mai mergem la un control la orl sa vad daca e ok cu urechiusele. Si mie imi trecuse prin cap la un moment dat sa nu aiba sinuzita pt ca ma tot punea sa-l pup undeva pe langa sprancene...eu vine sa il pup doar cand il doare ceva. Orl-ist-ul s-a uitat si in nasuc...nu ar fi vazut daca are sinuzita? Sau tb investigatii speciale?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Printesa, merci de pontul cu chiloteii, trebuie sa fac si eu rost, ca acum vine caldura si ne putem apuca serios de treaba cu dezvatatul de papmers, mai ales ca si la gradi se lucreaza la asta ...Cum sunteti voi?

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

Citat:
citat din mesajul lui malinas

alra, eu daca vreau sa-i dau lui David chiloti in loc de pampers, se tavaleste pe jos, plangem, tipa, tranteste si striga ca el vrea pampers.
_

cauta la mothercare, training-pants, parca asa le spune, un chilotel cu bumbac in interior acolo unde atinge pielea, ca sa simta el ud si un soi de musama in exterior. incearca sa ii spui ca este noul model de pampers, doar din astia au la magazin.
sau
incearca sa ii pui direct pantaloni,fara pampers. Intr-o sambata dimineata il minti cu nerusinare ca nu mai aveti pampers, si pana ajungeti sa cumparati poate sa stea fara, abia ii respira si lui pielicica, si se aeriseste si se face mai catifelata, pufoasa, bla, bla,...

Seara o sa apara in mod miraculos un pampers.

sau......
Mai ai rabdare.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eli, printeso, multumesc de idei.O sa caut training-pants, sper sa ii accepte.O sa incerc si cum a zis eli, o sa ascund totii pampersii si o sa-i zic ca nu mai avem.Sper sa mearga.Daca nu...nu o sa saracim acum din cativa pampersi.Pana o merge la scoala o sa accepte sa faca la oala /coloset.Sper.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata, mamicute dragi!
Va astept la o calda!
Luca creste ca din apa. Pe zi ce trece este mai vorbaret. A ramas acelasi copilas linistit si dulce, cret-cret si blondut. Nu ne vine sa ne atingem de zulufii lui....mai vedem cand o sa vina caldura.
Am vazut ca vorbiti de gradinite. Va doresc sa ajunga sa iubeasca gradinita asa cum o iubeste el. Toata ziua ne vorbeste de doamne si de prietenii lui de la gradi (in special fetite).
Eu am fost super virusata cateva zile. Nu stiu ce am reusit sa iau, dar m-a tintuit weekendul trecut numai la pat cu febra si frisoane, iar de luni am mers pe 5 carari la servici. Acum sunt bine si sper sa nu mai trec prin asta prea curand. Spre fericirea mea, nu le-am dat si copiilor, cu toate ca sunt gramada pe mine mereu.
David cu Luca au inceput sa se inteleaga mult mai bine. Nu se mai supara Luca atat de repede, incepe sa-l asculte pe David, iar manifestari de gelozie n-am vazut la niciunul (nici nu le-am dat ocazia). Le impun aceeasi chestie la amandoi...sa-i dea celuilalt si timpul lui singur in care sa faca ce-si doreste.
Sincer, cel mai obositor mi se pare sa ma ocup de David cu scoala, cand vin la ora 19, decat de Luca care e mic si nu cere cine stie ce. Bucurati-va ca sunt inca mici. M-am intors la servici de atatea luni si tot greu mi se pare sa stiu copilul ca vine de la scoala singur la 11:15 si ca sta singur pana pe la 18. Imi trec atatea ganduri prin cap, mai ales ca si el are idei care mai de care.
Va pup, sa aveti un weekend placut in continuare!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

amalia, da si tu un apel cand poti vorbi
mi-e tare dor de tine
saptamana viitoare avem reevaluarea lui alex. ma credeti ca mi-e frica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

hello...
am si eu net..de vreo 2 zile am si eu net la job...
Mai scriu pe aici..va mai citesc.
Noi suntem bine.Eu lucrez de la inceputul anului.Diana sta la bunici de duminica seara pana vineri dupamiaza.
E o maimuta.Deja mi-e dor de ea si azi e doar luni.
Noi nu facem la olita..nici la wc.Doar scutecel fir-ar, dar sper la vara sa munceasca soacra-mea mai mult si sa scapam, ca de la toamna am inscrs-o la gradi, da nu mi-o primeste cu scutecel.
Cu racelile stam bine...Diana a avut o tentativa dar am luat-o din pripa si nu am ajuns la antibiotic.Codrin la fel...cu 2-3zile de fervex si ceaiuri cu lamaie am scapat.
Sper sa iesim bine din primavara asta capricioasa.
O sa intru mai des..
Pup fetele si cozonaceii

Codrin si Diana....cei mai iubiti dintre pamanteni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna,
ca tot spuneam ca suntem cat de cat ok, de sambata dimineata la 6 dimineata am ajuns cu Ilinca la urgenta cu tuse grea si sufocare- laringita
si de azi Rares face si el febra- faringita-rosu in gat
sunt capie deja

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mada cum mai sunt copilutii?

Lorelay bine ai revenit!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput