*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (130)*
Raspunsuri - Pagina 15
malinas spune:
alra, eu daca vreau sa-i dau lui David chiloti in loc de pampers, se tavaleste pe jos, plangem, tipa, tranteste si striga ca el vrea pampers. Ce pot sa fac? De 3 zile am reusit sa-l prindem sa faca kk la oala, absolut intamplator si o singura data a cerut. Sunt convinsa ca daca ar accepta chiloti lucrurile ar merge mai usor, dar...deocamdata refuza categoric.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
eliza_cri spune:
neata fetele
suntem si noi pe acilea.
l-am dus pe dimi la gradinita pai ce credeti nu a avut nici o jena nimica imediat a intrat, a luat jucariile ce sa mai tasu parca nici nu exista...deh de sapt viitoare il duc 2 zile pe sapt cate 1 h si din mai program complet..sunt cam aglomerate grupele
antonia e si ea bine vorbeste de zor frate da vb ..eu nush cum nu oboseste sincera sa fiu minute in sirrrr
am stat si noi mai mult pe afara ce bine e,dar si greu pana imbrac copilul 1, apoi pe 2 apoi pe mine ma trec toate apele.
tot la tzz suntem,nu ma lasa sufletul, da stiu nebuna deh vedem noi
in rest ma inebuneste ionu cu ,cutremurele ca o sa vina si la noi mi-a facut cursuri de supravietuire..stati colo, faceti asa, daca se intampl asa faceti asa...ma duc la nebuni
in fine cam atat de pe la noi
a am planuit cu fratii mei sa ii facem o petrecere surpiza de ziua ei, eu o chem pe la mine si surprizeee sa vezi ce fata o sa faca mai ales ca fratelo vine din iasi si sorela din buc. abia astept faza se va intampla pe 2 aprilie bine ca nu e pe 1 ca ziceati ca e pacaleala
malinas eu zic sa ascunzi toti pampersii din dotare si sa ii zici ca i-a luat cutu, sau ca i-am dat la un bb mic ca el numai are nevoie ca e baiat mare si ca mos craciun [sau orice alt personaj pe care el il iubeste foarte mult] ia adus setul x de chilotei sa ii poarte cu drag si ori de cate ori ii poarta personajul respectiv va sti si va avea grija sa primeasca un cadou in x moment...la inceput presupun ca va protesta, va plange, tipa...tu sa te ti tare ..numai esti bb mic, numai ai nevoie de el..si nu cedezi orice ar face pleci in alta camera te faci ca ai de spalat sau de gatiti sau ca faci curat efectiv nu va avea ce sa faca..cu cat inainteaza in varsta cu atat va refua mai categoric..parerea mea..se poate sa si gresesc 
bravegirl imi pare rau sa aud de prob de sanatate sper sa te faci repede bine...ce frumos vb de printesa cu echitatia, e de vis...cat priveste juniorul perseverenta si iar perseverenta .va pupacim 
manumanu vezi ca nu a fost chiar asa greu..eu cred ca noi suntem mai afectate de despartired ecat ei
ma bucur ca s-au integrat relativ usor
anculema bucur sa aud lucruri bune despre sara si despre voi 
ginye
mama lor de crocobauri 

madutza-bra sa va traiasca flacaul sa fiti sanatosi 

bebecris sanatate multa iti doresc, ma bucur totusi ca nu incetezi alaptatul, sa nu iti fie frica, imp e sa te faci tu bine decat sa stai permanent cu starea de rau. ma gandesc la voi 

ramo sper sa iasa bine analizele
si multumim de vestile despre iza chiar de foarte multa vreme nu stiam nimic despre ea ..ma bucur sa aud ca e tot sexoasa
otilia mama draga te dam disparuta da un semn de viata un buzz ceva
va pupacim
si ca un aspect pozitiv am reusit sa fac fata sa doarma toata noaptea cu pauzele de masa cand si aoclo papa cu ochisorii inchisi e o draguta rau de tot 
daca uitai pe careva sa imi fie cu iertare stiti voi neuroni lipsa
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de
Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele
Ramo2007 spune:
Analizele Sarei sunt bune, nu-i trebuie vitamine, doar pt. imunitate o sa-i dau First Defense si apoi Colostru.
E slabuta, are 11,500 si 92 de cm, dar dr a zis ca atat timp cat analizele sunt ok, sa nu ne facem griji...nici n-ar avea cu cine sa semene grasa..
Mada spune:
gynie scriu repede ca am treaba
da-i schema de 3 luni de bronhovaxom si apoi fa-i o schema cu rybomunyl este mai bun pt infectiile ale aparatului respirator superior
eu nu mai stiu scuze, el face bronsite sau amigdalite?
daca face amigdalite schimba-i pe rybomunil, 4 dr mi-a sposu asta la Rares.
eu acum le dau Esberitox N care iarasi vad ca le face bine le-am dat si in toamna
sanatate multa tuturor
Ilinca si Rares
ginye55 spune:
Mada
Edi face amigdalite. Dar e ok sa-i dau rybomunyl peste bronho...unul dupa altul?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Eu am trecut pe Augmentin
Arianna are febra, imi vine sa fug in lume 
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ginye55 spune:
Brave multa sanatate Ariannei! 
Mada am citit despre esberitox n , dar prospectul spune ca se foloseste doar in timpul tratamentului. Tu cum i-l dai lui Rares? Pt imunitate?
Flori, mami de
alra spune:
malinas, eu am zis doar ce am facut cu laura :). la ea a mers.
poate ca si sugestie, exista pampersi de piscina care nu absorb si te simti ud daca faci pe tine.
cu nicole nu stiu sincer ce o sa fac, insa am mari sperante in maica-mea ![]()
ginye, la fetele mele bronchovaxomul a dat rezultate. laurei i-l dau anual de la 2 ani si jumatate (doar toamna) si nicole, nu stiu daca mai tii minte, anul trecut lua antibiotic lunar. iarna asta a luat sigur o data, nu mai stiu daca de 2 ori, deci mare diferenta.
ginye55 spune:
Alra si noua pediatra si orl-ist-ul tot de bronhovaxom ne-a zis. Sper ca in toamna sa se vada ceva efecte...dar cum incepe gradi atunci
. Om vedea.
Flori, mami de
Mada spune:
neata, iti scriu un pic cum am facut la ai mei
Ilinca - de la 3 ani de cand a intrat in colectivitate, in primul an a facut 8 bronsite ceva de genul asta, in decembrie dupa 3 luni in care a tusit in mod continuu, fara sa faca febra, dar tusea in toate modurile posibile, am operat-o de polipi.
de prin noiembrie am inceput sa-i du bronhovaxom
in primul an nu a avut niciun efect
de la atatia muci de la raceli culminate cu bronsite face des sinuzita, adica niste muci verzi, la op de polipi au observat ca si are sinusurile infundate (i-au scos polipii si i-au curatat si sinusurile)- desi inainte de operatie luase un antibiotic special pt sinuzita(Unasyn)
in al doilea an eu l-am nascut pe Rares (pe 19 dec exact la un an de la operatia ei de polipi)
Iar ture de bronhovaxom, desi eu nu am dus-o la gradi pana in aprilie, cand a facut iar o bronsita pe care a luat-o si Rares si de atunci un an m-am chinit cu ei cu raceli, otite, bronsiolite, rubeola, infectii urinare si nu mai stiu crede-ma cate boli.
Un an de zile nu am avut decat 4 zile pauza intre bolile lor.
Deci Ilinca a luat 2 ani bronhovaxom, de abia in al treilea an a fost ok (cat de cat)
La Rares in toamna, cand el avea 9 luni, am inceput sa-i dau First Defence (in prima faza pt oxiuri- altceva nu am putut sa-i dau)
Anul asta din toamna am luat-o cu Esberitox N si in afara de o otita de Revelion nu a mai facut altceva.
Cred ca Rares a avut peste 8 amigdalite purulente plus otitele de rigoare.
Deci iti dai seama ca e jos de tot cu imunitate sau imi place sa cred ca a fost.
Ribomunyul, ar fi trebuit sa-i dau din toamna, pt ca cei 4 pediatri, care l-au vazut mi-au zis ca el nu e de brohovaxom- pt ca face dupa cum am mai spus amgdalite si otite - infectii in tractul respirator superior.
Acum le dau din nou Esberitox pt ca avand varicela amandoi, forme severe, mi-au spus ca ajute avand si un antiviral in compozitie.
Terminam cura acum la sf lunii si voi incepe cu el cu Rybomunil.
Cam asta arfi , scuze ca m-am intins si daca nu ai/ati inteles ceva, spuneti-mi pt ca pot sa fiu mai explicita
.
Ilinca si Rares