Salina Salt Teraphy Center-DEZAMAGIRE TOTALA
Am deschis acest subiect,pentru persoanele interesate sa-si duca copilasii in acest loc,la o salina artificiala ,in Bucuresti.Eu m-am pacalit si de aceea vreau sa atrag atentia si altor parinti,sa mearga mai intai acolo si sa vada despre ce este vorba si abia apoi sa sa gandesca daca merita sau nu sa-ti faci un abonament la ei.Eu am achizitionat un abonament pt 5 zile de pe net,inainte sa merg acolo.Am intrat pe siteul lor,am citit despre ei,si despre ceea ce pun la dispozitie copiilor,pentru ca acestia se plictisesc foarte repede intr-un loc daca nu au o activitate.Acolo pe site,se spune ca au carticele de colorat,creioane,jucarii,muzica si povestioare.La afata locului e cu totul altceva.Sunt doua camarute ffff mici,una arata ca un tunel de 1metru pe 2 metri,iar celalta 2metri pe 3 metri.Cand am ajuns acolo ,o domnisoara foarte acra si obosita ,nu a facut altceva decat sa ne spuna ca nu avem voie aia,nu atingeti peretii,nu faceti galagie,si tot felul de asfel de doleante.Deci nu este un loc unde sa mergeti cu copii.Ai mei s-au plictisit foarte tare.Nu am gasit acolo nuimic din ce ni se spunea pe siteul lor.Erau cateva creioane rupte si aruncate pe jos,si o galetusa cu 5 forme si 2 lopetele.Am fost foarte dezamagita.Asa ca va sfatuiesc sa nu va faceti abonament la ei ci sa mai cautati in alta parte......
Private message
Raspunsuri
AdelineTopo spune:
Buna ziua,
Numele meu este Adelina si am fost cu fetita mea Ariana la aceasta salina mentionata mai sus....
In afara ca fetita a fost asistata de catre tanara aflata la receptie, tin sa spun ca atmosfera era una familiara si placuta.
Chiar am fredonat cu placere melodiutele pe care le ascultam si noi acasa cu "oac oac" si povestirile nemuritoare de pe fundal.
Pentru a judeca si a cataloga este foarte simplu, dar dragii mei cu totii avem scapari si nu putem eticheta un fapt dupa o simpla aparitie.
Mi-a placut locul...sincer puiutul meu avea probleme si cu scaunul si am mers cu ea de circa 3 ori pe parcursul sedintelor, tocmai am terminat abonamentul de 18 sedinte....doarme linisita si si-a facut noi prieteni acolo.
Sincer eu recomand aceast salina ...fara vreun interes propriu...se poate merge la oricare desigur , numai ca noi doua fetitele ne simtim bine aici. Mergem inarmate de Hello Kitty si multa voie buna la fel cum am fost primite si sper ca vom fi si in continuare.
NUmami bine dragelor si nu uitati ca preventia este mama intelepciunii.
AdelineTopo spune:
Desigur ca mi-am facut deoarece fara cont nu pot raspunde la topicuri...intamplator stiam despre ce este vorba si am vrut sa imi exprim si eu opinia referitor la afirmatia doamnei de mai sus.,....
kariguld spune:
sau o fi chiar domnisoara de la receptie...sau cineva care lucreaza acolo. 
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David 
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Amina_Marina spune:
| Citat: |
| dar dragii mei cu totii avem scapari |
Nu exista scapari in timpul serviciului si nici nu sunt permise. A, sau spune-ne cind e tanti aia in toate bune sa ne ducem doar atunci.
N-ai voie aia, aia ..mi se pare aiurea din momnet ce este loc special pentru copii, totul trebuie sa fie permis , chiar si scrisul pe pereti.
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AdelineTopo .... Chiar am fredonat cu placere melodiutele pe care le ascultam si noi acasa cu "oac oac" si povestirile nemuritoare de pe fundal. .... tocmai am terminat abonamentul de 18 sedinte .... |
urmeaza alte 18 sedinte de "oac oac" si povestiri in fundal.
kariguld spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
urmeaza alte 18 sedinte de "oac oac" si povestiri in fundal. |
da matale de unde stii? ai trecut de primele 18 sedinte?
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
dicirstea spune:
Pai stati asa ca fac acusica verificarea![]()
Eu am platit cele 5 sedinte de la oferta, dar nu am apucat sa ne programam, chair in seara asta vb cu soata mea despre program , cine cand sa ducem baiatul cel mare.
Bine ca macar voi fi pregatita sa-mi iau un rucsac de jucarii, dar e nashpa cu spatiul...inseamna ca nu voi putea merge cu amandoi.
Adelina...ce zi imi recomanzi sa incer, sa gasesc o duamna mai amabila? Nu vreau sa traumatizez copilul din prima zi...
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare