Mai - Iunie 2011- LUPTA, BEBE LUCAS!!! (16)
Raspunsuri - Pagina 12
PISI_LUMI spune:
Buna dimineata!
si eu sunt printre cele puturoae la scris, dar care va citesc zilnic. Din pacate la birou pot sa citesc, cand vreau sa scriu imi apare o eroare si nu pot, asa ca ma multumesc cu cititul.
Pretty numai ganduri bune si din partea mea, ma rog pentru voi si astept cu sufletul al gura in fiecare zi vestile bune despre tine si micul luptator.
La ultima eco, morfo de 22 saptamani aveam 456g, crestem in ritmul standard, nici mai mare nici mai mic. din pacate urmatoarea eco o sa o facem la 31 saptamani, adica tocmai la sfarsitul lui aprilie, dar atat timp cat misca si e nazdravan nu-mi fac griji.
De cumparat am cam scapat in mare parte, am primit cadou patutul, caruciorul si scoica sunt pe drum tot cadou, noi am inceput sa cumparam biberoane, suzete si strictul necesar, asteptam sa vina bunica cu hainutele ca asta face la munca, si mai ramane sa cumparam cosmeticele si scutecele, dar avem destul timp.
Vroiam sa va intreb daca voi luati vitamine, ca mi-a mia schimbat acidul folic cu tardiferon (fier+acid folic) si atat, a spus ca nu este nevoie de vitamine, mai vedem la 31 saptamani cand facem analizele de trim III.
Un pupic mare de la noi pentru voi si burticile voastre.
A, am uitat sa va intreb, mai este cineva care vrea sa nasca la Giulesti, n-am mai auzit pe nimeni care sa mearga acolo in ultima vreme si eram un pic ingrijorata.
Am uitat sa va spun ca m-a inscris si la scoala mamei, acele cursuri prenatale de la maternitatea Bucur, mai merge cineva, vom incepe pe 02 aprilie, 3 sambete la rand.
Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea ! Cu multa dragoste, Cineva…..
Mami de
20+
Mushil spune:
Buna,
Nu am mai intrat de mult timp. Si eu am pofta de cola, ma bucur ca nu sunt singura ca imi facea procese de constiinta.
Noi suntem bine, intram in saptamana 29 maine. Am fost la eco la si are un 1 kg mandrul nostru. Le spuneam si fetelor de pe FB ca din poza de la eco Sebi seamana f mult cu Darius. Asa arata si el la eco la 28 saptamani. Sunt curioasa cum va fi in realitate.
Darius a avut trasaturile f bine definite de cand s-a nascut si cand mi l-au adus era cu ochii deschisi si cand era treaza statea cu ochii mari. Toata lumea se mira.
Eu sunt nerabdatoare,dar as vrea parca sa nu vina asa de repede termenul pt ca ma gandesc ca o sa fie greu la inceput cu 2 copii singura in timpul zilei. Sper sa ma descurc.
Darius Matei ( 24.07.2009 )
26 +
Sebastian Andrei
anna_i spune:
Eeeee, activitate si pe forumul de aici. E foarte bine.
Noi suntem cu dureri, din nefericire, dar incercam sa trecem si peste ele. In rest- bebe fotbalist, cred ca vrea sa iasa direct prin burta, atat de tare da. Nu mai spun de lovitul in vezica
, nasoala senzatie (in curand ma face sa imi iau si eu pampersi)
Edit: update manual la semnatura, pt ca nu vrea automat, nu stiu de ce
26+
tzuna spune:
PISI LUMI- eu am terminat sambata cursurile prenatale de la maternitatea Bucur. Moasa este super draguta si fff bine pregatita.
mary27 spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt una din gravidutele care nu au intrat demult insa va citesc mereu.
Avem si noi 23 de saptamani si pana acum totul este ok. Sunt din Oradea iar la medic merg in Debrecen, unde vreau si sa nasc.
Daca doriti sa faceti shopping pentru bebe in Debrecen este un magazin bun si anume : BABAVILAG : http://babavilagnet.hu/?q=akciok
Ofertele se pot vizualiza si pe internet.
23+
Inna_33 spune:
Buna ziua, fetelor!
Iulia82, eu am fost doar cu adeverinta de salariat pt medicul de familie la dr. In baza acelei adeverinte, plus faptul ca sunt in evidenta medicului de familie de cand am ramas insarcinata si ma duceam lunar, iar acum din doua in doua saptamani.
Somleac, eu voi naste prin cezariana. Singura mea teama este sa nu pice de Paste, pt. ca dr. meu este plecat weekend-ul acela. Dar cum este o cezariana...sa speram ca bebelul meu se va tine de programare! Inca nu am stabilit-o, e cam devreme, sapt. viitoare ma duc la ginecolog!
Pana acum m-am "facut" cu un patut si carutul prietenilor mei...sa vedem ce trebuie sa-mi mai cumnpar...parerile sunt impartite...cica nu trebuie sa ne cumparam multe lucrusoare de la inceput. Despre cosmetice mi-am format o parere tot din discutiile voastre si stiu de unde sa le cumpar...
31+
luiza77 spune:
Buan fetelor, va pupacesc pe toate si ma bucur ca veniti numai cu vesti bune.
Inna daca tot esti din Galati stii cumva unde se fac cursurile de puericultura pentru viitorii tatici, stiu ca daca ai acest curs facut taticii mai pot beneficia de 10 zile libere pe langa cele 5 zile care se dau legal, pe mine m-ar interesa tare mult deoarece sotul meu lucreaza in strainatate dar cu contract pe Romania si in iunie cand as naste eu ar avea 2 saptamani de concediu si as mai vrea sa mai poata beneficia de inca 2 saptamani sa poata sta macar o luna cu noi acasa...daca stii ceva te rog sa imi spui si mie.Pupici.
O zi frumoasa tuturor si un wekeend minunat, maine implinim si noi 26 de saptamani, dar madificam de astazi.....Pupici
26+ cu
Matei
Inna_33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luiza77 Buan fetelor, va pupacesc pe toate si ma bucur ca veniti numai cu vesti bune. Inna daca tot esti din Galati stii cumva unde se fac cursurile de puericultura pentru viitorii tatici, stiu ca daca ai acest curs facut taticii mai pot beneficia de 10 zile libere pe langa cele 5 zile care se dau legal, pe mine m-ar interesa tare mult deoarece sotul meu lucreaza in strainatate dar cu contract pe Romania si in iunie cand as naste eu ar avea 2 saptamani de concediu si as mai vrea sa mai poata beneficia de inca 2 saptamani sa poata sta macar o luna cu noi acasa...daca stii ceva te rog sa imi spui si mie.Pupici. O zi frumoasa tuturor si un wekeend minunat, maine implinim si noi 26 de saptamani, dar madificam de astazi.....Pupici ![]() 26+ cu Matei |
Hei Luiza, eu sunt Ani!!!
Cursurile de puericultura se fac chiar la medicul de familie. Eu am vazut afisat pe holul de asteptare. Costa 100 de lei, parca si ii da dreptul taticului la 15 zile calendaristice libere platite!
In caz ca dr tau de familie nu face, iti pot da nr. de telefon de la cabinet al dr. mele ca s-o intrebi!Poate face si daca nu esti inscrisa la ea!Sotul meu nu-l va face pt ca trebuie sa se duca la serviciu in acea perioada...
31+
ramo_b spune:
buna fetelor! felicitari pt vestile bune. ce mai stiti de pretty si lucas? eu sunt sigura si ma rog sa fie din ce in ce mai bine cu fiecare zi care trece. Lucas e un luptator.
Mary si eu sunt din Oradea.