Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 9
pitzinuca spune:
am uitat sa zic ca traducerile imi vin pur si simplu de la agentii de traduceri, am trimis emailuri la tot ce am gasit pe net, prezentandu/ma si oferins preturi rezonabile.
nu sunt multe si nu au venit imediat, dar am spart gheata.
mami de andi si ilinca
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pitzinuca am uitat sa zic ca traducerile imi vin pur si simplu de la agentii de traduceri, am trimis emailuri la tot ce am gasit pe net, prezentandu/ma si oferins preturi rezonabile. nu sunt multe si nu au venit imediat, dar am spart gheata. mami de andi si ilinca _ traduceri si asistenta "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." |
Poti sa-mi spui, pe PM, ce inseamna "preturi rezonabile" si ce fel de traduceri faci?
Edit: nu mai e nevoie, am vazut pe site-ul tau. Dar, daca primesti prin e-mail documentele oficiale, gen certificate, acte de studii, cum le stampilezi? Sau nu e nevoie?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
sdcristian spune:
selene, nici o familie nu se descurca u un singur venit, daca e unul normal, adica nu o afacere care merge bine de tot sau venitul acela unic sa fie foarte mare
adica tu trebuie sa iti gasesti un job. sa aveti 2 salarii.
cu studiile tale poti deveni secretara, asistent director, profesoara, sa lucrezi intr-o banca, multe poti. stii ca stiu. in niciunul nu castigi mult la inceput, darcastigi la data de un salariu fix, plus in timp daca te tii de treaba si dovedesti ca poti avansezi. dar evident la inceput iti iei un job de incepator.
frica nefirica trebuie sa faci ceva, daca doar stai si iti e frica de un job normal ramai in starea in care esti, sau mai rau. de asta nu iti e frica?
si cu daria
da vor fi lucruri pe care i le spui degeaba. daa nu o vrei cu picioarele goale sau ii dai strampi sau te resemnezi. eu nici acum nu port papuci de casa, ii urasc, nu ii suport in picioare. oricat mi -sa explicat de zeci si sute de mii de ori . alge-ti batalii pe care le poti castiga s sa te si ajute la ceva.
mama de Carol (29.12.2008) si 18+ cu
CorinaDani spune:
eu indraznesc sa mai vin cu o idee : zilele trecute spuneau la stiri ca in Banat exista o localitate in care somajul = 0, deoarece acolo sunt multe fabrici - de componente auto, cablaje, etc. - toate deschise de investitori straini, care alearga disperati dupa personal, au racolat toata forta de munca si din satele/oraselele din jur, iar salariile sunt extraordinar de bune, personalul are transport asigurat, si inca mai au nevoie de aprox 300 de persoane pentru angajari...off, nu-mi amintesc deloc denumirea localitatii, cred ca era in jud. Timis...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
maru spune:
mama ei de matza!
sa mor daca inteleg de ce tii sa mori de foame si sa fii depresata, si sa nu ai una alta la copil, doar de dragul pisicii!
Noi am lasat pisica in ro, si copilul vorbeste de 5 ani la telefon cu Tanu, dar uite ca nu am murit!
crisspy spune:
Poate ar trebui sa o si intrebi pe mama ta daca poti sa te bazezi pe ea sa stea cu Daria, sincer ma indoiesc ca ar zice nu ca doara este mama si ea. Te-ai gandit poate ca Daria va putea sa o scoata pe mama ta din starea in care este?
In ceea ce priveste conditiile impuse mi se pare normal sa aiba cateva conditii ca doar e casa ei. Cu fumatul se va obisnui Doru pana la urma, imi e greu sa cred ca mama ta va fuma in toata casa cu Daria prezenta. Iar cu pisicul, crede-ma ca te inteleg, am fost in situatia de a da pisicul meu dupa 3 ani pentru ca dupa nastere am devenit alergica si riscam multe...asa ca m-am gandit la binele meu si i-am gasit un stapan care il iubeste aproape la fel de mult ca si mine. Nu mi-a fost usor deloc, dar pentru ca nu aveam incotro am facut-o si pe asta. "Sacrificiile" astea mi se par un mizilic fata de altele pe care le fac altii.
Curatenia....si mama era obsedata de curatenie dar de cand i l-am dus pe Razvi s-a mai domolit
Plus ca ati putea sa valorificati din mobila pe care nu o puteti lua cu voi la Sangeorz si asa mai aveti un back-up.
Corina are o idee buna, am vazut si eu stirea la TV insa nu stiu cat esti tu de dispusa la miscarea asta de vreme ce "conditiile" impuse de mama ta nu iti convin.
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
Selene_Bunny spune:
maru, io nu vreau sa o parasesc. E salvata de pe strada, deparazitata, sterilizata, e a noastra. Si e o scumpa si-o frumoasa.
crisspy, nush, no, nush ce sa zic. Nu stiu orarul mamei mele, azi stiu ca a avut 6 ore, tocmai ce am vorbit cu ea la telefon, a cazut in curtea scolii si si-a bulit nasol un genunchi.
Stii cum simt eu Singeorzul? Cum simte Doru Braila. Ca imi sta pe cap, aia simt. E mort oraselul ala, mort. Cum n-am aici cu cine schimba o vorba, ma refer la cineva de varsta mea, in afara cumnatei, acolo nici atat n-o sa am. Ca toti si-au luat zborul. Doar am locuit acolo din 2005 si pana in 2007.
E mic oraselul, toata lumea se stie cu toata lumea, statutul social conteaza mult. Adica io... ma duc acolo... ca suplinitor... cu interventia mamei... sa "suflu" postul nu-stiu-cui... ca n-am putut sa stau cu barbatul unde-mi era locul. Cam asta va fi atitudinea, chiar daca nimeni n-o va arata fatis.
Referitor la lucruri, ma tem ca n-o sa luam mai nimic cu noi. Stiu cum a fost cand am plecat din Galati la Cluj si mi-am dus si lucrurile, am platit 350 de lei pe transportul lor. Cu Cargusul. Si n-au fost atatea cate sunt acum.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
Maru, sunt oameni, pentru care, animalul casei face parte din familie si nu il arunci cat colo la primul obstacol.
Nu am inteles niciodata oamenii care imi ziceau cu seninatate sa renunt la pisici din "x" motive.
Un animal nu e o bluza care s-a deteriorat si stergi pe jos cu ea, sau o arunci la gunoi.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Nu si acum. Duminica dupa-amiaza eram in bucatarie, ii pregateam Dariei ceva de mancare. Daria era pe scaun, in picioarele goale, ca de obicei. S-a dat jos de pe scaun si s-a indreptat catre mine, lipaind cu picioarele goale pe gresie. Si... m-am enervat, pentru ca de un an de zile incercam sa o convingem sa nu mai vina cu picioarele goale pe gresie, in bucatarie, pentru ca nu e nici igienic, nici sanatos. Am prins-o de bluza si am tarsait-o pana pe hol, i-am spus ca, daca tot ii place atat sa umble desculta, ii deschid usa si o las pe casa scarii sau, si mai bine, o trimit la tiganii de afara, ca eu m-am saturat sa ii tot explic ca se poate imbolnavi de la atata mers desculta pe gresia rece... In 2 ore a facut pipi de 5 ori si nu cativa stropi acolo...Imediat dupa episodul asta, am trait sentimentul de inutilitate. Am simtit ca tot ceea ce incerc sa fac este inutil, fara finalitate, si ca nu mai are niciun rost. Ce rost are sa ii spun mereu copilului sa isi ia papuceii, cand ea nu ma asculta. Ce rost are sa ma ocup de treburi gospodaresti, cand oricum nu dureaza, a doua zi trebuie sa le iau de la capat. Si, mai ales, ce rost are sa incerc sa iesim din situatia financiara nasoala in care suntem. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
cati are puiul ala de om?
si cum ai inima sa o tarasti de haine prin casa si sa o ameninti cu datul afara, tiganii si alte orori? Pai daca tie ti-ar face tie altcineva asa, cum naiba te-ai simti?
daca pisica lasa par, ori urineaza pe langa, ca se mai intampla, ce faci? O iei de ceafa si o arunci pe scari?
revenind la pisica, pai ce e mai important: pisica sau puiul de om?
saskia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru
cati are puiul ala de om? si cum ai inima sa o tarasti de haine prin casa si sa o ameninti cu datul afara, tiganii si alte orori? Pai daca tie ti-ar face tie altcineva asa, cum naiba te-ai simti? daca pisica lasa par, ori urineaza pe langa, ca se mai intampla, ce faci? O iei de ceafa si o arunci pe scari? revenind la pisica, pai ce e mai important: pisica sau puiul de om? Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
wow, exact...cine e pentru tine mai important: copilul tau (un om) sau o pisica (pe care de altfel o poti dona la oameni care au bani in momentul asta)?
Adica tu te plangi ca nu ai bani de una-alta si ai pisica? Ce mananca pisica aia? De ce banii aia nu-i folosesti la terapie, daca intr-adevar ai depresie?
Oamenii care se gasesc intr-adevar intr-o situatie disperata financiara nu fac fitze, pun osul la munca si fac pe dracu in patru ca sa iasa din situatia respectiva si o spun din proprie experienta.