Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 4
alex_andra spune:
Selene, nu renunta la lupta, ca ai atat de multe lucruri frumoase de oferit!
Esti un suflet bun, frumos, nu te inchide in tine
ina, ma bucur ca te mai vad, ma gandeam la tine, zilele astea:)
eu sunt pro ideii tale cu "car"-ul....mai ramane sa fie propus si aprobat.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
mihaela77O spune:
Selene,de dimineata am citit subiectul...si tot vreau sa-ti scriu dar nu stiu ce....da,suna a cliseu,ca bucura-te ca ai copil sanatos,sot langa tine,etc...dar este o realitate!
Puterea sa treci peste acest impas sta in tine...,eu sunt convinsa ca vei reusi sa iesi din aceasta stare...pt tine,in primul rand,pt daria si nu in ultimul rand pt sotul tau!este foarte important ca va aveti unul pe altul!
e bine ca aveti un ajutor,din partea parintilor,stiu ca nu-i corect(nu sunteti singurii ajutati de parinti),dar important este ca vor si pot sa va ajute,gandeste-te ca va veni vremea cand voi ii veti ajuta pe ei...asa este viata....parintii isi ajuta copiii,apoi copiii isi ajuta parintii...la cum te cunosc eu pe tine,stiu ca vei reusi,totul este sa vrei! si stiu ca vrei!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
oana_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Si mi-a fost si lehamite sa ma ridic si sa ma duc sa vad cine suna. Am zis ca cine m-a sunat, o sa ma mai sune. Mi-e asa, nush cum sa zic, nu ca nu mai vreau sa lucrez, dar... ce rost are?Eu lucrez acum si vad banii in... aprilie, in cel mai bun caz, nu? Si, pana in aprilie, ce fac, din ce traim? Ma apuca iar inutilitatea si nu mai am chef de nimic. |
Vreau sa imi inchipui din tot sufletul ca glumesti. Ai cumva senzatia Selene ca sansa ta o sa bata frumos la usa si o sa se prezinte?"Sunt sansa ta si am venit sa imi fac treaba!" Pai sansa poate veni de oriunde...da tie ti-e lehamite sa te ridici sa vezi daca vrei sa o cunosti sau nu! N-ai nici o scuza! Banii vin in aprilie.....adica asta e nimic???!!! Pai poate pana aprilie o tarai cumva si atunci mai iei o gura de oxigen cu banii aia. Vrei ceva de lucru da nu te agiti ca oricum banii vin mai incolo. Adica acum ai nevoie da atunci ba? E total eronat rationamentul tau!
Nu te apuca inutilitatea, tu o apuci pe ea si o tii atat de strans de mana de parca ti-ar fi frica sa ii dai drumul. Stiu ce iti scriu, nu vorbesc din carti sau din auzite! Insa tu nu vrei sa te ajuti tu! Atunci cum crezi ca o facem noi????? Cum putem face ceva pt tine cand TU nu vrei sa faci ceva pt tine???
Te inteleg, nu te acuz de nimic. Ci doar vreau sa deschizi ochii si sa vezi ca usite mici de de salvare ai pe ici pe colo, dar tu pe toate le refuzi! Pai sa le acceptam noi pt tine? Iti facem toate un plan de reorganizare si de solutii posibile dar il urmezi??? Din cate am vazut ca ti s-a scris aici la tot ai zis ca nu se poate. Nici la una nu ai zis ca ar fi o idee...sau ca e posibil sa N-au fost miraculoase solutiile, da ceva ceva idei sunt de urmat.
Intreb acu ca mi-a picat fisa....bunica ce sta pe acelasi palier de ce nu va poate lasa sa stati cu ea in acelasi apartament ca sa economisiti chiria?
Mi-ai raspuns ca ale tale rude de la Cluj au zis ca va puteti muta asa repede? Cand e binele tau si supravietuirea ta in joc lasi orice nuanta din intonatie la o parte si spui raspicat DA! REPEDE! Ma poti ajuta sau nu?
Te rog reciteste subiectu dar nu printre randuri. Eu n-am vazut nici o urma ca ai fi fost interesata de ceva din ce ti s-a scris aici! Vreau sa cred ca ai forta sa revii pe pamant si sa iei fraiele lucrurilor in mana! Esti constienta ca si mine ca poti. dar acum te intreb sincer: VREI? VRETI?
Tu chiar vrei sa iesi din impasul asta? Chiar iti doresti o iesire????
alex_andra spune:
oana, selene a mai scris despre situatia ei si despre socrul ei cu care nu se poate locui.
NU o acuza ca nu locuieste cu socrii.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
oana_n spune:
citat din mesajul lui alex_andra oana, selene a mai scris despre situatia ei si despre socrul ei cu care nu se poate locui. NU o acuza ca nu locuieste cu socrii. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
am intrebat, NU am acuzat! e o diferenta! nu ii stiu istoria ca nu am citit ce a scris de cand e pe forum.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui ina.click Selene, ia proiectul daca mai poti, sau pe urmatorul...Ok acum nu ai bani dar in aprilie poate nu vei avea nici atat, iti vor prinde bine cei de acum. Cunosc sentimentul de lehamite si de inutilitate, probabil acum esti letargica, apatica si lipsita de forte, dar te rog eu, mai fa un pas, mai lupta un pic. 37 + Mai avem ...maxim 3 saptamani |
S-a dat. Oi fi eu prima pe lista, cu colaborare de durata, dar, daca nu am confirmat la timp, proiectele nu asteapta. Desi un cui, acolo, tot am, de ce nu a asteptat pana in seara asta? Ca, daca era chiar asa de mare, doar nu era de azi pe maine...
oana_n, nu este O ALTA SANSA. Este aceeasi persoana cu care colaborez din 2005. Si nu este vina ei ca lucrurile sunt cum sunt, ea a fost mereu corecta cu mine si nu o data, cand banii intarziau, imi trimitea suma cuvenita mie din economiile ei. Nu e vina ei ca termenul de plata a ajuns sa fie de 60 de zile sau chiar de peste 60 de zile. Concret, ieri, 21 februarie, am primit suma aferenta unor traduceri din decembrie. Cum crezi ca am dus-o din 1 ianuarie si pana pe 21 februarie? Iti spun eu, facand "gauri" peste "gauri". Uite ce am scris eu pe data de 03.02.2011, la subiectul "Pentru copii", cand am cerut ajutor: "Pe data de 17 ianuarie, am primit ultima indemnizatie si ultima alocatie de 200 de lei, in total, 540 de lei. Pe data de 4 ianuarie, am achitat o factura de gaz de 100 de lei, iar pe data de 19 ianuarie, o alta, de 209 lei, regularizare pe 3 luni. Tot pe 19 ianuarie, am platit 65 de lei factura la curent, iar pe data de 22 ianuarie, a venit alta, de 45 de lei, pe care nu am mai avut cu ce s-o platesc. Am platit si UPC-ul, pe 2 luni, 170 de lei, ca uitasem sa il platesc pe decembrie.
Daria s-a imbolnavit rau, a facut o bronsita urata, am ajuns la Urgente, cu febra mare, si apoi la injectii. 50 de lei am lasat la farmacie. Cum nu am gasit pe nimeni sa-i faca injectiile gratuit, am apelat la doua asistente contracost, facutul injectiilor a costat 125 de lei, si l-a platit soacra, ca nu am mai avut din ce.
Tot soacra ne-a platit ieri intretinerea, 61 de lei.
Acum Daria are urina tulbure, nu stiu de ce, se impune o urocultura, si nu am cu ce sa i-o platesc. Si pliculete cu probiotice tre' sa-i iau, dupa tratamentul cu antibiotic, si iar nu am cu ce".
"Gaurile" de care vorbeam le-am "umplut" acum, din salariul lui iubi si din banii primiti de mine ieri. Au fost facute pentru mancare si pentru alte chestii gospodaresti, care se terminasera - gen sapun, detergent, saci menajeri.
Cum crezi ca ma simt cand vad ca muncesc pentru a acoperi... "gauri"? Si ca trebuie sa astept 60 de zile pentru niste bani care ar trebui sa vina lunar? Cum acopar eu 2 luni din banii destinati unei singure luni? Ce fac de maine si pana in aprilie?
Bunica nu are unde sa ne lase. Are 3 camere, intr-una sta ea, intr-una cumnata si intr-una socrul. Povestea cu socrul nu o repet, spun doar ca este mai rau decat era. Pute de iti muta nasul la spate si nu accepta sa se spele nici acum.
Plus ca, de mobila lor si lucrurile lor, noi nu avem niciun pic de loc. Sunt pline dulapurile cu lucrurile lor, eu ce fac cu ale noastre, ma apuc sa le vand, vand mobila, vand hainele din sifonier, ca sa avem mai putine, vand covoarele, vand tot ce e mare si ocupa spatiu, ca sa incapem?
O sa recitesc tot ce s-a scris.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Anka74 spune:
Ok, eu nu inteleg un lucru...iei in aprilie bani pe traduceri facute in decemebrie? OK ...si din decembrie? au mai fost traduceri? Ca daca exista o continuitate in munca va exista o continuitate si in primirea banilor, am lucrat in astfel de conditii, e greu la inceput, apoi stii ca trebuie sa iti intre banii, e mai bine, numai ca trebuie sa existe continuitate in activitatea prestata. Adica sa nu renunti la traduceri doar pt ca banii vin mai tarziu...
Ce sa zic, e greu tare...
Sunt familii in care nici unul dsin soti nu mai lucreaza.
Nu ai fi putut beneficia de ajutor de somaj dupa ce ti s-a terminat CICul?
Bafta multa si DD sa te jute sa iei cele mai bune decizii.
oana_n spune:
Selene nu am cerut detaliat ce si cum ai platit. Am inteles ca e greu. In plus de tine altii mai au si credite pe cap, au ramas cu ele si au pierdut joburi!
DAR eu am zis ca era o alta sansa sa lucrezi ceva, sa iti tii mintea ocupata si sa lasi negativisul la o parte si evident sa mai faci niste banuti, chiar daca pt luna aprilie.Era sansa sa faci ceva, ca te plangeai ca nu ai din ce face bani.
Imi permit sa spun ca vezi lucurile stict raportate la modul NU.Si pana nu renunti la nu asta nu se ajunge niciunde.(Si aici iti spun ca 2009 la noi a fost crunt....rate de 1000 lei si venituri de 1500 lei. Si aici suntem, n-am cedat si nici nu am renuntat la a plati creditele. SI am ajuns si la liman. Cu bunavointa se poate!)
Insa ceea ce spui tu aici: "Plus ca, de mobila lor si lucrurile lor, noi nu avem niciun pic de loc. Sunt pline dulapurile cu lucrurile lor, eu ce fac cu ale noastre, ma apuc sa le vand, vand mobila, vand hainele din sifonier, ca sa avem mai putine, vand covoarele, vand tot ce e mare si ocupa spatiu, ca sa incapem?" pe mine ma face sa cred ca ma iei la misto ca is proasta si nu gandesc ce scriu! Eu chiar am avut intentii bune si chiar m-am straduit dar tu imi dai senzatia ca ma iei la misto! Si atunci nu pot decat sa imi las intentiile bune la locul lor si sa imi vad de drum ca tu n-ai nevoie de ce iti pot oferi eu!
Nu stiu atunci ce speri! Si de fapt ce ceri.
Insa te rog eu mult, pentru fetele ce ti-au scris pana acum si pentru cele care cu drag si intentii bune o sa iti scrie, incearca sa analizezi fiecare optiune si opinie si arata ca vrei sa faci ceva cu viata ta!Nu te ratoi la ele cum ai facut cu mine ca nu merita! Nu e nimeni vinovat de situatia ta! Cine scrie aici vrea doar sa ajute!
Eu ma retrag de la subiect si iti doresc sa ai forta de a depasi obstacolele si de a-ti castiga zambetul si nu numai! Numai bine
lisssa_ana spune:
Selene,draga mea chiar daca iti vin banii tarziu,dupa 60 de zile,ei ar trebui sa vina regulat. Daca tu ai primit acum banutii pentru traducerile din decembrie,ce ai tradus in ianuarie trebuie sa iti vina curnad. Multe joburi sunt asa,primul salar e cel mai asteptat.Daca nu ai in ficare luna de lucru e problematic,dar atunci mai cauti si in alta parte,sa ai din doua parti posibilitatea unui proiect.
Trebuie ca tu sa te mobilizezi un pic,faptul ca este pesimista nu te va lasa sa vezi ce e in fata ta.
bafta multa
Mama de Ana si 20+
Selene_Bunny spune:
Ba nu te iau deloc la misto, oana! Daca ai fi aici si ai vedea cum sunt lucrurile, ai intelege de ce ma gandesc chiar si la asa ceva! Apartamentul in care stam a fost semimobilat, am cumparat aici mai multe, din banii nostri + ai soacrei, mobila, covoare, aragaz... Ce fac, i le las gazdei pe toate, dupa ce am pus suflet in amenajarea apartamentului dupa gustul nostru... Cand am venit, am tinut hainele Dariei in cutii de carton, pana am reusit sa cumparam un sifonier pentru ea...
Oi fi eu mai altfel, adica trag ca boul la jug si nu pic repede, da' si cand pic...
Nu e nevoie sa te retragi, imi cer scuze ca te-am facut sa te simti aiurea.
Sa stii ca am vrut sa ii scriu, acum vreo doua saptamani, un e-mail detaliat matusii mele, in care sa o intreb, printre altele, exact ceea ce ai zis si tu: "venim, ne primiti?" Cand am vrut sa-l scriu, am aflat ca e in Germania, cu afaceri. OK, am asteptat sa vina inapoi, ca stiu ca, atunci cand e prinsa cu afaceri, nu are ochi si urechi si pentru altele. Cand a revenit, insa, hop, alta chestie, a facut bunica al doilea AVC. Ma suna sa imi spuna chestia asta, am simtit, dupa cum a decurs discutia, ca nu are rost sa amintesc de nicio promisiune, ca oricum e 100% focusata pe bunica mea. Asta a fost vineri. Duminica am sunat eu, bunica tot rau era. Nu mai vede decat prin ceata, nu mai poate vorbi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii