Depresie sau doar suparare?
Raspunsuri - Pagina 15
alex_andra spune:
Kari, asa mi s=a parut, ca incerci sa calmezi spiritele
Problema e ca eu ii "simt" sufletul Selenei si ma deranjeaza cum a fost "zguduita".
Unei persoane care tinde sa pice in depresie nu ii dai in cap.
Eu asa stiam.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Daca vezi un om ca vrea sa se arunce de pe bloc, nu ii spui: "cretinule, din vina ta ai ajuns aici, altii nu au cate ai tu si stau si sufera in tacere. Tu esti un idiot si-un las, lasa ca am auzit eu prin vecini ce lepra esti".
Ca in secunda 2- s-a aruncat.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Kari, asa mi s=a parut, ca incerci sa calmezi spiritele Problema e ca eu ii "simt" sufletul Selenei si ma deranjeaza cum a fost "zguduita". Unei persoane care tinde sa pice in depresie nu ii dai in cap. Eu asa stiam. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
cred ca trebuie ignorati ce-i ce-si scot posetele si dau in cap.
iar eu pe Selene o vad destul de puternica, cu toata starea ei depresiva si supararile pe care le are.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui kariguld alex-andra, lasa tu ca trebuie sa existe si arhivari de dosare. sau de cercetare/strangere dovezi? ma rog, nu-i important. Selene, uite ce spun eu. maine dimineata cand te trezesti iti spui cu voce tare :"astazi mi se vor intampla doar lucruri bune!" e un inceput. un mic pas! ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori |
Taci, mey, ca is nervoasa ca nu poci deschide docul ala sa vaz si io ce a zis Primaria... L-or frecat de-amiaz... Le-am trimis raspuns, sa-l mai dea o data, ca nu mere...
Maine ma duc la analize cu Daricut. Iar sange, mama ma-sii.
alex_andra, multumesc. Nu vezi ca acum s-a ajuns ca am tarat copilul pe jos, cum s-ar zice, am maturat bucataria cu el... Gizas!
Mai, fetelor, nu va mai certati, va rog eu. Stiam ca se poate ajunge la asa ceva, cand deschid un asemenea subiect, adica sa apara si persoane care sa... se afiseze cu arama pe fatza, na, ce sa si-o mai dea, ca e deja acolo, dar zau, alex_andra, Sabina, nu va mai certati...
Rugamintea mea de la inceput a fost sa NU mi se indice sa ma uit la unul si la altul, care sunt MAI RAU decat mine, pentru ca ACUM nu de asta am nevoie. Atunci cand ma simt OK, cand starea mea sufleteasca imi permite sa ii incurajez pe acei MAI RAU, sa le ofer un sprijin, chiar si cu un simplu mesaj pe forum, atunci o fac. De alfel, am facut-o de nenumarate ori, prin PM-uri, prin mesaje pe YM, prin actiunile de la Umanitare. Atunci alergam prin oras, cu zambetul pe buze, si cumparam lucruri, DIN BANII MEI, DE BUCURIA MEA, pentru cine avea nevoie. Chestia asta, cu Umanitarele, am inceput-o cand avea Daria 3 luni, bucuria aceea, cand mergeam la Posta, pe furis, sa nu ma vada matusa mea si sa imi puna intrebari, si cu cate 7-10 colete odata, ma tinea... vie, ma tinea... trepidand, asa.
ACUM nu pot face acest lucru, ACUM nu pot functiona dupa acest principiu, al comparatiei, "uita-te la mine sau gandeste-te la X si Y, ca sunt MAI RAU decat tine".
Vad ca nu s-a inteles chestia asta.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
alex_andra spune:
kari, toata viata "mi-am luat-o", ca am luptat pentru altii
Un prieten din copilarie imi zicea "avocatul poporului"
Sabina spune:
Selene, dar la frica poti lucra?
Ti-ai dat seama ca teama de mediatatii nu e chiar rea? inseamna doar ca vrei sa faci ceva bine. Stii ca pana si profii versati se duc cu emotii la ora? e normal.
nu ai cum sa iti dai seama pana nu incerci.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
alex_andra spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Rugamintea mea de la inceput a fost sa NU mi se indice sa ma uit la unul si la altul, care sunt MAI RAU decat mine, pentru ca ACUM nu de asta am nevoie. ....... ACUM nu pot face acest lucru, ACUM nu pot functiona dupa acest principiu, al comparatiei, "uita-te la mine sau gandeste-te la X si Y, ca sunt MAI RAU decat tine". Vad ca nu s-a inteles chestia asta. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
EXACT!
kariguld spune:
cum sa tac mai? ca vreau sa-ti fie bine? o avea draci pc-ul tau. ca si al meu are cateodata, de-mi vine sa-l azvarl pe geam. si atunci pogor ceva sfinti, apoi ii urc 'napoi!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
cait spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny roxanaz, mie mi-e TEAMA! Mi-e foarte teama ca nu voi face fatza, ca nu voi putea atinge standardele pe care ar trebui sa le ating in predarea la scoala sau tinerea de meditatii. Mi-e si mai teama de munca intr-un birou, intr-o echipa. Da, am lucrat la matusa mea, si munca bruta, si munca de birou, dar mi-e teama de mediul strain, eu nu am experienta cu interactionatul ca echipa, cu raportatul la un responsabil, la un sef, pentru partea mea de munca. Mi-e teama ca dau chix. Teama aia de inadaptat. Eu imi stiu bine responsabilitatile de traducator, eu sunt perfectionista, asa am fost din clasa I, tocilara si perfectionista, sa fie mama, in special, mandra de mine, dar si altii, asta stiu sa fac si asta fac. Mi-a placut facultatea facuta, am avut sansa sa "prind" colaborarea asta cu fata asta si am tot invatat si m-am tot "slefuit". Eu cu mine si PC-ul. Si reactionez foarte... emotional la orice nedreptate care mi se face. Cand faceam meditatii, in perioada facultatii si dupa, si cand am predat la scoala, nu simteam aceasta teama. Asta era in perioada 2000 - mai 2007. Teama o simt acum. Blogul meu - de la noi, pentru ei! NOU - colectia de martie! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii |
De aici mai departe recunosc nu am mai citit dar mi-a sarit paragraful asta in ochi.Acum cativa ani cand am ajuns eu pe aici nimeni nu prea dadea nimic de facultatea mea facuta in RO (Ro nici nu intrase in UE deci destul de greu).Eram cam disperata si la fel ca si tine mediul strain ma sperie.Printr-o cunostinta am ajuns sa dau cursuri de engleza(debutanti) francezilor.Sa-ti mai spun ca eu doar facusem un curs de engleza de cateva luni in Bucuresti plus ce mai ascultam la televizior.Saptamana dinainte de a incepe a fost un stres nebun, m-am imbolnavit de 3 zile nu am putut sa am ridic din pat.Imi era frica sa nu ma intrebe un cuvand pe care sa nu-l stiu si altele..Incet incep mi-am pregatit cursurile, am facut exercitii i uite asa am terminat un nivel cu ei si chiar l-am inceput pe al doilea.Deci dadac organizezi totul si pregatesti eu cred ca vei reusi niste meditatii sau cursuri.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui kariguld cum sa tac mai? ca vreau sa-ti fie bine? o avea draci pc-ul tau. ca si al meu are cateodata, de-mi vine sa-l azvarl pe geam. si atunci pogor ceva sfinti, apoi ii urc 'napoi! ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori |
Glumeam, da? Nu e de la PC-ul meu, l-au salvat ei gresit, si cum pe mine me freaca, amu' descarc un program de recuperat documente.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii