Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! MARIA-EMILIA!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa aio viata frumoasa si plina de noroc, iar parintii tai sa se bucure de zambetele tale in fiecare zi!

iarta-mi intarzaierea dar abia aseara am ajuns acasa.

Mergi la inceput

hei au mai aparut fete noi, ce bine i-mi pare sa citesc de ALINA si de ASTEROPI, ce fetita mare s-a facut.

ANCA sper sa intri mai des si sa ne mai povestesti de CODRIN.

BUMBITZA felicitari mergaretei tale.

CHID felicitari innotatotului, ce baietel mare s-a facut.

Mergi la inceput

STEFANNA acum am citit din urma si am vazut mesajul tau.
nu pot sa-ti spun decat ca te admir foarte mult, esti o mamica unica si copii tai iti vor multumi ca ai fost alaturi de ei si au avut intotdeauna alinarea ta.

SENSIBILA ma bucur ca ai reusit sa termini si sa-ti iei printesa acasa, sper ca esti deja feicita cu iepurasa in brate.

SILVIA ma bucur ca v-ati distrat si ca PETRU a fost incantat de petrecerea cu copii.

VLADI ma bucur ca te-ai intors cu bine, profita din plin si iubeste-te cu cei doi pui si recupereaza timpul pierdut.

YAIA ma bucur ca sunteti spre bine si pana la urma ALEXIA se face bine.

DELIA e bine ca ai inceput sa scapi si tu, sa inceapa distractia la voi, urmeaza o gramada de petrecerio la voi, sa le treceti cu bine si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

La multi ani Luca-Alexandru!!!
La multi ani Iuria-Natalia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani LUCA!!! Sa ai parte de o viata fericita si implinita, de multa sanatate si credinta!!

Stefanna, ma rog la Dumnezeu sa-ti calauzeasca fiecare pas, sa-ti aline fiecare suferinta si sa-ti picure in ochi fericire. Imbratisari calde de departe si cele mai senine ganduri pentru tine!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani LUCA de Stefana, la multa fericire, la multa iubire, la mult noroc si la multe dorinte implinite!
Pupam mamica curajoasa si puternica!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Scriu si eu pe fuga...usor avariata dupa botezul de Duminica, cand noua mea finutza a urlat teribil + Petala ii tinea si ea companie la urlete..vocea a2a. Dupa botez eu si sotul ne-am imbolnavit (s-a acumulat multa oboseala la noi si am luat o viroza respiratorie).

Mami Stefanna, te imbratisez cu multa dragoste, sa iti traiasca puitii si in special LUCA, marele sarbatorit!! Sa fie sanatos, fericit si tot ce isi propune sa realizeze in viata!!
Iar tie mami, iti doresc ca ce ai pierdut prin plecarea jumatatii sa primesti insutit inapoi de la copii,de la prieteni si de la viatza!!

Asteropi..bine ati revenit frumoaselor!! tu si cu printesa ta mica, am vazut ca i-ati rupt deja turta, felicitari! V-am admirat in poze, o familie fericita, ca deobicei.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani Riella_ela!

R, mamica lui L si a M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

La multi ani, Luca!!!

Sa fii sanatos, voios si la punga gros!!!

Stefana, sper ca cele doua comori sa iti nasca un zambet pe fata zi de zi, sa iti dea putere si sa te faca fericita!!! Sa aveti grija unul de celalalt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

R, mamica lui L si a M

ce-mi place noua ta semnatura

Mergi la inceput