Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 10
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
MIHAELA multumim
FREEDELIA am un ergo, de fapt ii zice manduca, mi l-a adus cineva din Germania, dar e pe acelasi principiu.
Albert sta in el, dar nu prea mult, mai chitaie si de acolo, daca nu-l ia somnul intre timp
De-abia astept vara, sa mergem in parc, cu alti copii...acolo sigur nu se va mai plictisi.
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](images/user_woman.png)
mihaelagrosan spune:
La multi ani Daria Marcela! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
Buna seara dragelor
La multi ani iepurasilor ce au sarbatorit primul anisor zilele astea! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Am vazut ca discutati despre hranirea puilor.. eu nu i-am cumparat scaun de masa Tanyei din motive si financiare si pentru ca imi era teama ca nu va sta in el si ocupa spatiu degeaba, asa ca ea sta pe scaun normal sa manance, pe canapea, la mine in brate sau pe jos printre jucarii. De fiecare data ii dau exact cat mananca..daca incepe sa se fataie, sa se ridice, sa muste lingurita, sa ia mancare doar asa o frimitura sau sa plece la joaca o intreb daca mai mananca.. daca inca ii e foame vine si mai ia o gura doua.. daca nu vrea strang masa si nu mai manaca pana la masa urmatoare.. si nu mi s-a intamplat niciodata sa planga de foame intre mese. si nu mananca mereu mult, are momente cand mananca un castron de mancare la o masa, alteori doar jumate sau un sfert, laptele uneori bea 180ml alteori nic macar 150ml.. cat a vrut atat i-am dat.. intre mese ii mai dau pufuleti sau biscuiti dar niciodata in apropierea mesei, eventual ca ciuguleala dupa ce a mancat.
mai vroiam sa scriu ceva dar trage Tanya de mine sa ne jucam.. mai scriu mai tarziu daca imi amintesc..O seara buna va doresc
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi si de zilele trecute!!! Sa cresteti sanatosi si fericiti alturi de parintii vostri!!!
La multi ani
La multi ani
La multi ani
Petru-Gabriel
Victor Andrei
Daniel
Ioana Daria Marcela La multi ani
La multi ani
La multi ani
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
sanzi spune:
LA MULTI ANI, IOANA!!! Sa fii iubita, sanatoasa si norocoasa in viata!
Scuze de intarziere, Stefimic, sa iti traisca minunile mici si sa te bucure, ca si pana acum!!
sanzi spune:
LA MULTI ANI, DARIA MARCELA!!! Mult noroc si sanatate!
Marsy_baby, , sa iti traiasca! Te asteptam sa ne mai povestesti despre voi!
sanzi spune:
Buna!
Yaia, multa sanatate Alexiei,
Child, ce mare s-a facut Albert, deja stie cuvinte... Si Mara aduce lucruri, dar nu le stie denumirea, de fiecare data ii si arat care e telecomanda, papucul sau ce ii cer. Mai avem de exersat.
SElina, m-a impresionat mesajul tau, mi-au dat lacrimile, imi imaginez ce fericita te-ai simtit cand a supt puiutul din nou.
Legat de vorbire, sa stii ca nici Mara nu zice nimic, ea nici pe limba ei nu prea vorbeste, mai mult sasaie, ca si cum ar vorbi in soapta, parca e sarpe. La 9-10 luni zicea mama, tata, acum a uitat tot.
Stefanna, nici Mara nu e mancacioasa, inteleg ca te stresezi, si eu imi mai fac griji, dar nu am insistat cu mancarea, am vazut ca mai rau se enerveaza. Are si acum zile in care nu vrea nimic, decat san. Arata bine, e dezvoltata, la petrecerea de un an se mirau niste rude ce grasuta e, nu le venea sa creada cand le spuneam cat de putin mananca.
Rmkristine, cum ii dai fierul? Eu ma lupt de 3 zile sa ii dau calciu, i-am luat initial unul care nu avea gust prea bun, nu a fost chip sa il inghita. Apoi i-am luat cu gust de portocale, e foarte bun, dulce, dar tot nu il vrea. Am incercat cu seringa, plange, se ineaca; in ceasca , a gustat si toata ziua nu a mai vrut sa bea nici apa, de frica sa nu o pacalesc iar, biberonul nu vrea sa il atinga. Cu lingurita nu incerc, de teama ca refuza si mancarea apoi. Cred ca renunt cateva zile, deja nu mai suport eu sa vad sticluta aia.
Freedelia, , multa sanatate celor mici! Ma bucur ca ne-ai povestit de mesele voastre, parca m-am mai relaxat si eu.
Dayanara, ma bucur sa citesc despre voi,
Bluekidoo, eu am luat scaun de masa, a stat de doua ori in el, apoi nu a mai vrut. Am aruncat banii degeaba, acum l*am dus la tara, poate o fi vreodata nevoie, pentru alt copil. Mananca tot ca Tanya, la noi in brate, pe covor, pe canapea, dar tare greu mi se pare.
sanzi spune:
Am si eu o intrebare: ati facut vaccinul acela impotriva rubeolei, ROR-ul? A avut ceva efecte neplacute? Noi l-am facut acum 3 zile, nu eram hotarata, dar am plecat la dr crezand ca ii face antipolio, iar acolo, in timp ce pregatea seringa am aflat ca ii face ROR. Acum, dupa ce citesc diverse pareri pe net, imi fac o multime de griji, desi pana acum nu are nimic Mara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
La Multi Ani Daria! Multa sanatate si realizari iti doresc! Sa ai parte de o viata fericita si imbelsugata alaturi de parinti!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.