LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***309***
Raspunsuri - Pagina 13

Bianca2503 spune:
Simply, e site-ul omului. Spaniol. Google translate traduce ca tata:)). Eu cred ca se intelege in spaniola.
Ilinca, husband . Sa il intrebi daca nu-si vrea scrierea publicata electronic.
Iuca, speechless. minunati. Orice mama cred ca zice acolo un 10% ca ar vrea si ea asa.
Olishka, Pisik, sanatate multa!
Kea, imi pare rau de starea ta. Eu am avut o sarcina super. Fara greturi, arsuri, contractii, travaliu...doar o burta mare in fata.
Andiarorororor, Anastasia ma da pe spate de fiecare data cand citesc cate si ce face.
Si daca am uitat ceva sa ma iertati.

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m Oli, insanatosire grabnica si la voi! ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

simplyana_m spune:
Hahahahaha, Bianca, pai zii asa! Nu-mi trecuse prin cap ca ala de face prezentare la Dacia n-ar fi roman!
http://www.lucamic.blogspot.com/

Gianina34 spune:
bianca - acum ce are dusterul in loc de scutul propus de voi?
oli - imi pare tare rau sa aud ca sunteti asa bolnavi (si mai ratati si ceva distractii, pe deasupra)
am admirat si eu gemenutii de iuca
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 bianca - acum ce are dusterul in loc de scutul propus de voi? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
Are...nimic. Nici macar un plastic.

Gianina34 spune:
nu am crezut ca-i chiar asa (deci se cunoaste ca-i fratior de dacie)
cat costa scutul vostru?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni

Ilinca_M. spune:
Vai, cat de dulci pot fi gemenutii
Incredibil cum a inceput Bogdan sa semene cu Iuca, parca mai mult decat Bianca, desi cand erau mici mi se parea ca doar ea seamana cu maica-sa:))
Io incep sa am emotii din ce in ce mai mari, caci mai am 4 zile pana...reintr-un pita, ca sa zic asa!! Uhhh!
Bianca, ti-am scris un pemeu.

olishka spune:
Ilinca, cu cine ramane Sophi? Cu mama ta? sa treaca emotiile.
Olga, mamica lui David iepurasul