Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 17
magdaz_ina spune:
Rody, ne-au placut foarte mult filmuletele Brindusei ! ![]()

Magda, mami de
Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
vias spune:
buna ziua si de la mine...sunt extrem de obosita...
nu mai stiu ce naiba sa mai fac sa-mi treaca oboseala asta, oricat as dormii, nu-mi revin...

atat de multe as vrea sa va povestesc, dar din pacate oboseala nu ma lasa sa mai fac nici macar asta..
..azi e baba mea...la fel ca si a Laurei...la noi e innourat afara..asa ca...![]()
mai multe despre donatii o sa va povestesc si alta data..cand imi voi mai revenii, macar putin
va pup..ma bucur sa vad ca a revenit si Rody!
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rody_ms buna fetele si bine v-am regasit. Prima patanie nu mai stiam parola/ A doua: nu va mai gaseam. |

Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui rody_ms In fine, vroiam sa va anunt si pe voi ca in sfarsit la 1 an, 2 luni si 1 saptamana, printesei mele i-a iesit in sfarsit primul dintisor, iar de 1 martie a rasarit si al doilea, adica la 2 zile diferenta. |
felicitari!!!!

merge,printesa?
si cu cine seamana mamicule...ca voi toti sunteti bruneti!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui rody_ms si sa va arat prima ei plimbare prin zapada, pe la sfarsitul lunii ianuarie http://s960.photobucket.com/albums/ae83/rody_ms/Brindusa%201%20an/?action=view¤t=000059.mp4 |
frumos....am vazut si conversatia cu pisica
pozele de la ziua ei-1 an sunt facute acasa la voi?daca da, felicitari, aveti o casa frumoasa!

aaaaaaaa....si bine ai revenit!
.sa speram ca de acum mai des.
de ce ai fost bolnava?
.imi pare rau sa aud asta!

My_Lady0091 spune:
alina, multumesc..
busy, ady, alina...fii-mea toata ziua e cu mama...maaaaaaaamaaaaaa
.de pe 20 mai 2010 tot mama spune!desi la inceput spunea mai des tata.acum ne spune mama la amandoi, cu toate explicatiile zilnice ale lui tac-su ca el nu e mama ci tata
camy...imi pare rau sa aud ca esti obo mai mereu.si eu sunt mereu.asta se numeste astenie de primavara.eu am grupa 0 I, ca si Rebecca, si grupa aceasta e cea mai predispusa la astenii...deobicei acum beau ceaiuri..lichide multe si iau supliment de vitamine....supradyn...adica si osteocare.trece,nu te speria

geta....iubita...ii ies dintii sau e posibil sa fie enterocolita.
fa-i niste orez fiert si da-i ceai de menta.suna pediatra si vezi ce zice.si daca continua asa, ar trebui sa mergi la urgenta, sa nu fie enterocolita
.
ia-i temperatura din 30 in 30 min..da-i nurofen sau panadol, sau ce antitermic ai tu in casa si urmareste-o.
verifica-i si guritza, sa nu fie explozie dentara, adica mai multi dinti deodata.
daca continua cu diareea trebuie sa ajungi la infectioase copii, sa nu se dezhidrateze.
eu iti spun din experienta.sunt patita.
adriana, tu ce mai mesteresti?
lauriciu, ce face Diana?ti-a plecat mami?
madga,tu?cum merg demersurile cu plecarea?
cati banuti va trebuie si cum va mai descurcati in asa vremuri grele?
gabitza...noutati, ceva?ce fac comorile?
alexxa, tot acasa vrei pana la urma?![]()

getik1 spune:
iubita ary este mai bine nu a mai facut febra de azi dimineata, cred ca a racit ca re mucisori
multi, si i-am facut ceai de menta din care a baut cam un sfert ce canuta ea care nu bea lichide decat rugata caeva lingurite
din cana nu se pune problema ca pune apita pe ea
, asa ca mai sigur cu lingurita, a papat si un castronel de orez cu morcov la pranz acum sa vedem cum este cand so trezi. Am sunat pediatra si i-amm zis de ari in caza ca nu este bine vine maine dimineata la pria ora la noi, dar sper sa fie bine pana sa o ia somnu era ff vioaie a scos rufele ei dn cos, a imprastiata jucariile si ma musca logic ca adora sa faca asta
.de dintisori nu cred ca are toti dinti si maselutele iar la canini vad ca gingia este inflamata dar nu cine stie ce
.ariciu a facut un anisor

ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
getik1 spune:
ca tot ai intrebato pe adi ce mestereste mi-am adus aminte, ca sa va arat si eu noutatile mele
noutatii mesterite de mine
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
A_driana spune:
helo,
rody bine ai revenit....superba piciulina...
lady nu mesteresc nimic...ma dau aici de ceasul mortii ca maine trebe sa duca sotul prajituri si suc la servici, am umblat ca o bezmetica sa vad unde gasesc mai ieftine....si sa ma apuc de pregatirile pt ziua lui....avem invitati pe socrii, cumnat si mami mea...sambata ii ziua lui, dar o tinem duminca...
camy sper sa-ti revii repede...
geti pupam ariciul, sa se faca bine repede, si sa fie doar muculeti si nu alta pb 
eu le-am vazut de ieri...ca m-am uitat pe site
...f faine...merge vanzarea cat de cat?
Pupy a papat f bine, acuma face nani de amiaza....eu trebe sa spal aragazul si sa spal un munte de vase....
sambata noaptea vine mami acasa 

de la fratemeu, abia astept...Cubis merge dupa ea la Timisoara...cu masina noua...cine-i ca el ![]()
sambata, de ziua sotului, ii ,baba' mea...sper sa fie frumoasa...
cam atat de la noi, ma pun pe treaba
Adriana, mamica pufarinului David
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui getik1 ca tot ai intrebato pe adi ce mestereste mi-am adus aminte, ca sa va arat si eu noutatile mele ![]() noutatii mesterite de mine ariciu a facut un anisor ![]() ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik |
eu le vazusem deja!
sanatate Arianei!
ti-a plecat soacra tiranozaura?