Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 13
My_Lady0091 spune:
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
ESTE 1 MARTIE : va ofer martisoare la fiecare si o poezioara
Sapte gâze, un arici
Si doi ursuleti mai mici,
Susotesc c-au auzit
Ca iarna s-a plictisit,
C-ar pleca si s-ar tot duce
Alte drumuri sa apuce
Si ca fuga-n urma sa,
Ar veni primavara.
Alaturi trei ghiocei
Scuturând din clopotei
Si cu multa importanta,
Le striga de la distanta:
Nu e zvon, e-adevarat:
Sigur iarna aplecat.
Noi de aceea înflorim,
Primavara si vestim
Si sa spunem tuturor,
Ca aduce martisor,
snur alb-rosu rssucit,
Pentru vise de-mplinit.
Va doresc o primavara frumoasa cu multe bucuri, nstere usoara Pishko, fulgusori sanatoasi si mamicii fericte
ariciu a facut un anisor 
ary povestea unui aricy
bijuteriile lui getik
pishko spune:
Mai fetelor, nu stiu ce sa zic, dar tare mi-e ca ma paste travaliul. Si maica-mea vine abia maine seara!!! Am avut niste contractii dureroase jos ca de ciclu si dureri de spate... nu le-am bagat in seama... am zis ca sunt contractii de-alea normale... dar cand am facut dus am simtit efectiv cum mi-a coborat burta... sper din tot sufletul sa mai reziste sa mai stea macar noaptea asta sa apuce maica-mea sa ajunga aici. Offf... Am cam tras de asta mic al meu ca nu stiu ce-a avut dar dupa ce l-am pus in pat s-a pus pe un plans isteric, s-a agitat f f tare si dupa ce i-am dus si laptele, l-a baut asa repede si apoi iar s-a pus pe plans... l-am lasat in patutul lui si m-am dus sa spal biberoanele si mi s-a parut mie ca-l aud ca vomita... si cand m-am dus la el era plin de voma din cap si pana in picioare... m-am speriat asa de tare... a trebuit sa-l schimbam cu totul, sa-l spalam partial, ca era si pe spate si peste tot, sa schimbam asternuturi, sa le bagam la masina, etc... Ma duc sa ma intind putin, poate reusesc sa adorm ca sunt si dupa o noapte nedormita din cauza de arsuri...
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
vias spune:
LA MULTI ANI de martisor!!

Vin cu ghiocei in dar pentru fiecare!! 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
Pishko iti tin pumnii..si in caz de ceva...intra sa ne anunti, bine????? ca noi facem galerie 

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Laura B spune:
Va dorim si noi o zi minunata astazi, de martisor!
Pishko, sper ca esti bine. Tinem pumnii si stam pe linie pentru vesti 
pishko spune:
Sunt bine... a trecut... uf... m-am speriat ca o bleaga, dar bine ca n-a fost nimic...
Am dormit si eu dusa si m-am odihnit ca lumea.
La multi ani de martisor!!! Sa traiasca toate fetele! (si baietii pe langa ele)
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
busymummy spune:
Neatza, fetele... va ofer cu drag o
... mai precis un moccacino
Raportam inca 4 dintisori care stau sa iasa... si astfel un total de 8 dintisori si 4 maselutze
Azi serbez cu sotzul meu 8 ani de la casatorie
... insa serbam prin munca... caci am lipsit saptamana trecuta de la servici
. Am primit o inima mare Swarovski si un Kindle

Va pup si revin
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
A_driana spune:
'neata
mummy felicitari
...si multi ani inainte fericiti si sanatosi
lady mersi, am gasit...inca ma gandesc ce sa pun 
pishko iti tin pumnii mamico...si stau pe pozitii sa scot agitatele 
LA MULTI ANI DE MARTISOR 

....tuturor mamicilor, femeilor, fulgusorilor si fulgusoarelor
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
Busy LA MULTI ANI pt cei 8 ani de casnicie...

Maine merg la maternitatea din Brasov, pentru ca se fac donatiile de la Pmpers-Unicef 

abia astept sa vad puiuti mici, mici, mici de tot!!!

Am inteles ca vine si Wilmark..daca ma lasa, fac poze!!..abia astept!!