Fulgusorii de nov.dec2009&mamicile lor{4*}
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
buna ziua si de la mine...
sunt franta de oboseala...credca merg sa-mi fac niste analize, ca nu mai tine "placa "...nu-mi pot revenii din oboseala...oare ce ar putea fii?????
..adica..oboseala...oboseala..dar de ce nu-mi revin niciodata din starea asta 

Ieri am mers cu familionul la gradina zoologica...si lui Flavius i-a placut tare mult 

a fost fain ca nu a fost atat de multa lume..si veneau animalele la noi...
...s-a cam speriat de leu..ca ragea foarte tare ![]()
..si desi era la tati in brate...mititelul a inceput sa zica "mamaaaaa" ![]()

e un super dulce...cum pentru orice pericol pe care il simte el vrea numai la mine 

..si pt Fla ma gandesc sa ii fac niste analize..mama il banuieste de viermisori 
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 neata am venit sa va ofer o ![]() ariciu a facut un anisor ![]() ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik |
ce bine arata cafeaua aia...pai vreau una si "in my real life"

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
A_driana spune:
'neata
camy de ce-l banuieste de viermusori? ce simptome are?
fete, nu stiti cate zile se da Humex????? ati dat careva la copii??? spuneti-mi va rog, ca am uitat sa intreb pediatra
si pe prospect nu scrie nimic de asa ceva
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
despre Humex nu stiu nimic...nu ai nr de tel al pediatrei???
cat despre viermisori...bea f multaq apa..si e cam fara pofta de mancare siiiiiiiii cica e slab 

A_driana spune:
am avut nr de mobil, dar mi-au furat telefonul acum catva timp, si nu-l mai stiu...
de vineri ii dau...maine dupamasa mergem sa-l vada...sa auda ce-i cu haraitul ala....sa continui sa-i dau pana atunci? 
vias spune:
uita-te pe prospect..si trebuie sa spuna care este firma producatoare,intrii si cauti pe net si treuie sa gasesi la "contact" vreun nr de telefon si suni direct la ei...si-i intrebi cat timp ii poti da unui copil de 1 an si 3 luni...
..eu asa as face! 
A_driana spune:
in prospect n-am gasit decat ca-i produs in Franta...am gasit pe net un numar de tel de la o farmacie unde aveau produsul si scria ca pt informatii despre produs putem suna...am sunat...habar n-avea aia ce sa-mi spuna...pana la urma mi-a zis sa-i dau toata sticla, pana ii trece tusea
...
in fine, pana maine dupamasa cand mergem la pedi ii dau...nu cred ca se va intampla nimic...poate chiar trebuie dat pana trece....desi el nu tuseste, numa haraie cand doarme...
gabitza35 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus cat despre viermisori...bea f multaq apa..si e cam fara pofta de mancare siiiiiiiii cica e slab ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apoi...daca-i dupa cata apabea,eu cred ca Dragos e campion... baga cate un bibe de 125 ml odata...per total zi,cred ca undeva la 400 ml apa (fara lapte).Viermi nu are sigur,ca doar ce i-am facut acum nici 2 saptamani toate analizele la kk,dupa vreo 2 zile in care nu mai pridideam la schimbat scutece ( pana la urma se pare ca a mancat ceva ce nu i-a priit,ca doar scaune moi avea,in rest nika)
Iar cu pofta de mancare... poate sta si 10 min cu mancarea in gura, fara sa mestece, sa inghita sau sa o scuipe....primele linguri le papa mai cu chef,apoi gata.
Acum e fan masline si de 2 zile papa dimineata mozzarella cu rosii cherry...
eu ma bucur pt ca au avut amandoi o perioada de aprox 2 luni in care branza,cascaval,ou =un mare cah... eram in pana totala de idei de mic dejun si cautam tot felul de combinatii in care sa ascund oul si branza pt a le papa . Acum se pare ca Dragos depaseste "criza"...mai ramane Eva
Dragos si
Eva _30.11.2009mucosii
poze
pishko spune:
Camy stai linistita ca nu are nici un viermisor... asa au ei tendinta sa bea multe lichide in perioada dinaintea eruptiei dentare... si scaderea apetitului e tot de-acolo... pe de alta parte, dupa 1 an copiii incep sa capete preferinte la mancare si nu mai poti avea pretentia sa manance tot din farfurie... tot natural e si faptul ca ei incep sa piarda din stratul de grasime pentru ca deja corpul lor incepe sa se modeleze sa devina adult. Si nici nu mai iau in greutate in acelasi ritm. Eu chestiile astea le-am citit in carnetelul lui de sanatate dat de la centrul unde-i fac controalele periodice aici. Deci este sustinut de pediatri... dar daca tu crezi ca ar putea fi ceva, du-l sa stai linistita, dar parerea mea e ca asa este normal. Al meu mai ales seara avea perioade cand bea si 2 biberoane de apa... eu mi-am explicat ca fiziologic ei secreta mai multa saliva, deci nevoia organismului de lichid... si de-aici si setea lor de necontrolat. Eu in perioadele astea critice i-am respectat instinctul si i-am dat ce a cerut. 
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009
pishko spune:
Lady La multi ani, fetita, scuze ca vin asa cu intarziere dar nu prea am intrat si mi-a fost si cam rau zilele astea. Ma chinuie niste arsuri de zici ca am vulcanul vezuviu in plina eruptie in stomac... azi-noapte cred ca ma dormit 2 ore toata nopatea... cum ma intindeam cum mi se intorceau toate alea din stomac si efectiv trebuai sa stau in fund sa ma simt cat de cat om.
Deci sa fii sanatoasa, baftoasa si la punga groasa!!!!!
Si e valabil pentru toti ai tai!
pishko
+37
si
mihai 28.10.2009