Prietene la bine si la greu - 108

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Cautand prin dulap hainele pt botez,mi-au cazut ochii pe blugii mei skinny de dinainte de sarcina. M-am gandit sa-i probez sa vad daca de data asta reusesc sa-i trec de nivelul genunchilor. Si nu numai ca am reusit sa ma imbrac in ei dar am inchis si toti nasturii... ca arat ca o gogoasa asta e altceva... se revarsa niste burti si sunci peste betelie...mai mare dragul... dar perseverez in infometare...poate pana incep serviciul o sa mai arat si eu a om

Oricum,tare bine mi-a facut la psihic faptul ca am reusit sa ma imbrac in ei...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

poze

petrecere frumoasa la botez!
abia astept sa ne intalnim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

mai, dar ceva ca rezervarea nu ar tb sa facem?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

hi-hi, Gabitza, cred si eu ca e o satisfactie mare sa poti imbraca hainele dinainte de sarcina Eu am o mare insatisfactie acum, ca dupa ce am trecut prin etapa de a imbraca hainele de dinainte de sarcina, sa imi ramana mari si sa... cotrobai dupa haine mult mai vechi, si implicit unele mai demodate pe care le purtam cu cativa anisori inainte sa ma apuc de tratamente... am ajuns la greutatea de 47 kg, fara ca sa doresc asta (mentionez ca sunt zgarcita si putin dispusa sa investesc in haine noi, drept pentru care m-am bucurat mult ca multe din hainele mele le-am luat in stil clasic). Distractie placuta la botez si sa-ti fie de bine cu tunsoara noua (o sa incerc si eu ceva peste cateva zile, sa vaz daca-mi iese)!

Laurairina, felicitari pentru rezultatul echografiei! Sarcina usoara in continuare si la termen!

Da, Lyly a zis ca luni face rezervarea, parca, nu? prietenele mele au facut de ceva timp rezevarea, sper sa nu fie probleme luni, ca se pare ca e si un mic concert acolo... data trecuta cand am fost a concertat trupa lui Leo Iorga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Bine ai venit Dankuta cu aer londonez Am admirat-o pe Pinky bau-bau si m-am bucurat ca a facut progrese asa bune. Deci intri si tu in cursa pentru bb2, succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Monisu - face io rezervarea, dar am zis sa le lasam pe fete pana luni sa se gandeasca sa se calculeze si luni fac eu rezervarea

Gabitza stiu exact ce zici, distractie placuta

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare si de la noi!!!

eu votez ptr.vara direct,dar nu cu temperaturi de 39 grade C ..

licu ma bucur de rezultatul la echo; si eu am un presentiment ca tu ai un"rechinas" in burtica...fetele,incepem pariurile?...lasand gluma la o parte eu iti doresc sarcina usoara in continuare si bb sa fie sanatos indiferent de ce sex e!!!

ufff...ma cam lasa memoria ..am uitat ce-am citit ...

astea fiind zise ..nu pot decat sa va doresc un w-e fain cu iz de primavara!!! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

da, fetili, si eu am un maaaaaaaaaaaaaaaaaare presentiment ca e baietel, ca prea rau imi e si acum, nu mananc decat putin si prost in draci. Sunt cu moralul la pamant..de la nemancat ca lumea sunt varza, mi-e rau nonstop, il bocesc pe zmau nonstop. Si tensiunea ieri la cabinet la control aveam 9 cu 5, de unde eu in mod normal o am 12 cu 7. Banuiesc eu ca si de aici mi se trage starea de cacao. In operatie ajunsesem cu o tensiune ft ft mica, de nu vroia anestezistul sa le lase pe infirmiere sa ma scoata din sala de operatie, deci zile bune nu prea ma asteapta.
Smara, as hali si eu cioco da sa nu o vad, la cola as baga, dar dupa ce beau o gura raman cu un gust metalic in gura o saptamana, si iar nu imi e bine.
uf/...na ca pana acu doar m-am plans..Da ce sa fac si eu.., ca zmau e deja extra mega saturat de miorlaiala mea..

Bafta la feti la programat ieseala maxima, cred ca o sa fiti o gasca pe cinste!!
Numar si eu zilili pt Many si Raluci
Danku sa stii ca asa e pt bb2 mai sacrifici niste banuti si din bugetul bb1 si invers, asa ca..sa fiti pregatiti sufletesteDar si dupa cativa anisori cand ii vezi cum se joaca si se alearga impreuna cred ca merita toti banii si toate eforturile

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 12+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

o sa lipsesc o perioada, nu ma intrebati de ce...va pup pe toate si poate reusesc sa va mai citesc

colectam manute verzi multumim anticipat

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Marijan, la multi ani cu intarziere, multe bucurii si multa sanatate!

Maine nu ajung la Raluci, imi pare rau, sigur va fi mega-distractie. Data viitoare sigur vin. Am duminica viitoare un test si invat pt el, asa ca maine stau cu burta pe carte. Saptamana asta am aplicat metoda Andre si am reusit sa invat diminetile, de pe la 5-5.30 pana se trezea micuta. Sa zicem ca chiar bata nu o sa fiu la test, dar nici toba de carte - din pacate...

Am pus poze de duminica trecuta pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata. iata vine si iarna....

Dozz ce test ai de dat mami? . Stai linistita ca s-a contramandat la Raluci azi ca are niste treburi, poate facem ceva we viitor

Ancutz imi pare rau ca dispari, sper sa nu fie pentru prea mult timp

Licurici ma bucur ca ai vesti bune de la echo. Si de va fi sa fie baietel, ai sa vezi ca va fi grozav .

Tinonino felicitari pt si multa sanatate Raducului

Gabitza, Ariadna sper sa ne vedem pe 8

Dankuta bine ai revenit! Ce draguta e Pinky si ce tare a crescut! Spor la bebe 2

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput