Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

rammy, imi pare rau. dar eu sunt singura ca bebe e bine.
fa amnio. o sa fie bine.
si eu cunosc o fata care la TT a avut risc de 1;130 si la amnio n-a avut nimic copilasul.

eu nici nu mai vreau sa fac TT, ajunge, nu vreau sa innebunesc de frica la fiecare test. pana am ajuns la medlife sa mi iau testul am crezut ca imbatranesc cu 5 ani. si asa azi mi-am mai facut o eco, ca sa fiu eu singura.....dc ma mai duc si la TT, o iau razna si veniti la mine cu portocale la azilul de nebuni.

fetelor, vreau sa notati voi, ca azi 23.02, declar in mod oficial, ca asta de azi a fost ultima eco pe care o fac pana la morfofetala de trim II. si dc ma auziti ca mai fac vreuna, sa fiu pedepsita si pusa la zidul de rusine, ca om care nu si tine promisiunea!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

asta e cea mai tare chestie pe ziua de azi ce zici ne luam la intrecere care rezista mai mult ?

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

babyblue felicitari!

rammy,sa vezi ca o sa fie totul bine. Eu nu am incredere in testele astea .... statistice.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

babyblue felicitari!

rammy,sa vezi ca o sa fie totul bine. Eu nu am incredere in testele astea .... statistice.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 20+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

si eu sper ca o sa fie bine pana la urma si daca o sa mai fac un copil (ceea ce acum zic ca nu o sa mai fie niciodata) eu nu le mai fac...fac direct amnio si gata macar nu traiesc pana la 20 sapt in stres din cauza lor.

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Citat:

fa amnio. o sa fie bine.
si eu cunosc o fata care la TT a avut risc de 1;130 si la amnio n-a avut nimic copilasul.

eu nici nu mai vreau sa fac TT, ajunge, nu vreau sa innebunesc de frica la fiecare test. pana am ajuns la medlife sa mi iau testul am crezut ca imbatranesc cu 5 ani. si asa azi mi-am mai facut o eco, ca sa fiu eu singura.....dc ma mai duc si la TT, o iau razna si veniti la mine cu portocale la azilul de nebuni.

fetelor, vreau sa notati voi, ca azi 23.02, declar in mod oficial, ca asta de azi a fost ultima eco pe care o fac pana la morfofetala de trim II. si dc ma auziti ca mai fac vreuna, sa fiu pedepsita si pusa la zidul de rusine, ca om care nu si tine promisiunea!

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

asta e cea mai tare chestie pe ziua de azi ce zici ne luam la intrecere care rezista mai mult ?

16+

ramy, scumpo, eu pana la 21=22 de sapt fac fac morfofet nu mai fac. am jurat, am declarat, am dat in scris aks si am si semnat, deci trebuie sa ma tin de cuvant.
astea inseamna 6 sapt. pana acum am rezistat maxim 5 zile.:))) ce zici, rezisti si tu 6 saptamani??????

dc da, eu dau o cafea la starbucks! sau ce vrei tu! dc pierzi tu pariul, dai tu!

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:

fa amnio. o sa fie bine.

_

14+ cu

Am notat in calindar! Eu nu inteleg de ce in alte orase se dau rezultatele la DT si TT intr-o ora si in Bucuresti se dau dupa 2-3 saptamaniEu mai aveam putin si faceam infarct.
Pe sotul meu l-a apucat ca si pe tine ca nu are rost sa mai fac TT daca la DT mi-au iesit rezultate f bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

buna gravidute dulci.......
eu intru mai rarut pt ca sunt solicitata de micul meu babau jucaus tony(pe care il puteti admira in pozele de la semnatura) si ma streseaza foarte tare durerile de burta si de spate plus greturile.....de abia astept sa trec de 5 luni ca sa scap de toate(asa a fost si in sarcina precedenta)

RAMYY DRAGA DE TINE PRIN CE STRES TREBUIE SA TRECI.....MA ROG LA DOAMNE DOAMNE CA AMNIO SA FIE OK.....SI dupa cum au spus si fetele testele alea sunt orientative.
DULCI , MULTA LINISTE SI PUTERE SA TRECI PESTE TOATE SI SA FIE TOTUL BINE ....

ROBERTA si eu am facut testul de glicemie provocata in spania de 2 ori.prima data normal, adica am baut pe stomacul gol un pahar de glucoza si apoi mi-au luat sange....mi-a iesit valoarea mare asa ca am repetat testul, de data asta cum ai zis tu, 2 pahare de glucoza si luat sange din ora in ora....de am lesinat pe acolo....urat
in final am avut diabet gestational si a trebuit sa-mi iau sange de 3 ori pe zi cu un ap special si sa trec valorile pe un caiet, iar apoi luna de luna ma vedea un dr endocrinolog care imi verifica carnetelul pt a-mi spune daca e cazul de insulina sau nu....
nu te panica....diabetul gestational nu este un babau precum pare.in perioada aia am citit mult pe tema asta(poti sa o faci si tu....ca sa te linistesti)faza e ca placenta ta nu lasa insulina produsa de ficatul tau sa intre la bebe, asa ca tot zaharul si grasimile ingerate de tine se transforma la bebe in grasime si se poate naste foarte mare.dar cu o dieta sanatoasa.....bebe nu va avea nimik.si atentie acest diabet nu se face din cauza ca papi tu multe dulciuri....eu nu mananc dulciuri de obicei....
asa ca am tinut dieta iar in ultimele sapt de sarcina valorile mele erau chiar mici si mancam tot ce vroiam(aici se include ceafa de porc cu cartofi prajiti, sau cola)
bebe a avut la nastere 3.200g.....deci ideea e sa nu te stresezi.....creste glicemia
aaaa.....si pana la urma vb cu moasa..am ajuns la concluzia, ca eu nemancand dulciuri decat foarte rar....atunci cand am baut cu forta 2 pahare de glucoza si pe stomacul gol.....corpul nu a mai reactionat normal(stresat fiind) si nu a mai eliminat in mod corect glucoza.
MULT SUCCES SI-TI DORESC DIN INIMA SA-TI IASA TESTUL NEGATIV

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

si......BOMBA cu 18 s+
GALERIA ZAMBETELOR

FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE

PUPICI TUTUROR

Mergi la inceput

babyblue daca zici ca ai promis asa solemn iti acord si eu increderea ...dar eu nu promit ...promit ca nu mai merg de 2-3 ori pe saptamna cum am fost acum in ultimele saptamani ...dar la 2sapt tot ma duc

16+

Mergi la inceput

mihaela nici eu nu inteleg de ce dureaza testele in alta parte 2 sapt e cam mult.
la noi doar la spital ti le da in aceeasi in rest si la noi dureaza intre 5-10 zile depinde de cabinet.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Citat:

fa amnio. o sa fie bine.

_

14+ cu

Am notat in calindar! Eu nu inteleg de ce in alte orase se dau rezultatele la DT si TT intr-o ora si in Bucuresti se dau dupa 2-3 saptamaniEu mai aveam putin si faceam infarct.
Pe sotul meu l-a apucat ca si pe tine ca nu are rost sa mai fac TT daca la DT mi-au iesit rezultate f bune.

Mihaela

:)) asa, asa, noteaza si sa ma trageti de urechi dc mai declar ca mai fac vreuna, pana atunci!

nu stiu de ce dureaza asa mult testele astea, eu l-am facut la medlife si a durat 2 sapt, sau 10 zile lucratoare. sa innebunesti nu alta!

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ramyy,totul va fi bine,sunt doar statistice.
babyblue,felictari

maria2,m-ai dat pe spate cu Teodora SAra,imi place de mor ambele,SAra e si pe lista mea pt fetite pt bb2,iar Teodora o cheama deja pe Ana.

Eu sunt suparata,azi noapte iar a facut Ana febra,deci azi mergem vrem-nu vrem la medic. Nu a mai avut febra de 2 zile,deci a revenit,de obicei astea care revin sunt mai nasoale

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput