Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

frumos articol, multumim

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Multumim pentru articol Este f interesant. Lady a noastra deja isi pune capul pe burta mea si asculta atenta 5-10 minute si uneori il mai latra pe bebe. Datorita ei am simtit pt prima data cand s-a miscat bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Multumim pentru articol, foarte interesant!

Babyblue, foarte fain numele, combinatia! Si mie imi place tare Iustin. Cum ai visat, cum a fost visul, ca m-ai facut curioasa!

Roberta, multa rabdara iti doresc pentru maine, sa treaca repejor cele 3 ore

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

da,suna f frumos Iustin

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

visul era ca eu eram in spital si se facea ca nascusem, dar nu stiam ce, ca eu ma trezeam dupa un lung somn, imi sunam sotul si il intrebam unde e si ce s a intamplat. iar el imi zicea ca am nascut si el a luat copilul aks, ca la mine dura mult refacerea.

si i-am zis,bine bine,l-ai luat aks, dar ce e? l ai declarat?
si el imi zicea ca e baiat si i-a pus numele radu.
iar eu ii ziceam ff surprinsa,pai cum sa i pui numele radu,n-a fost vorba ca TREBUIE sa l cheme Iustin Andrei? si in vis eram ff panicata ca trebuie schimbat neap numele copilului. si i ziceam sa mi aduca repede certificatul sa tai radu si sa inlocuiesc cu iustin, ceea ce si faceam.

si cand m-am trezit, eram ff trista,pt ca eram fix dupa esecul cu fertilizarea in vitro, iar in vis, ma simtisem asa usurata ca aveam bebe,ca nascusem deja, eram ca dupa o coma, sau un somn lung, chiar dc nu-l vedeam pe bebe, faptul ca era cu Sotul meu, ca l luase el acasa, imi dadea un sentiment de siguranta, stiam ca bebe e bine la el, ca el are grija de el si e doar o chestiune de timp pana ajung si eu aks sa l vad. am plans ore in sir dupa acel vis...

cand am visat,cred ca doar ramasasem gravida si nu aveam habar. peste vreo 2 sapt am vazut 2 liniute rosii si m-am socat!

mie imi placea david ca nume,dar apoi m-am gandit bine si amzis ca poate visul a fost o premonitie, un semn divin si poate ar trebui sa tin cont de numele din vis.

eu nu cunosc pe nimeni cu numele de iustin, nu m-as fi gand niciodata la numele asta...de aia zic,ca poate e un miracol,mai ales ca la eco se pare ca baiat ar fi...

nu e straniu?

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Da..chiar ca e straniu dar si frumos in acelasi timp si ar fi pacat sa nu tii cont de numele aparut in vis.. cred ca va fi foarte interesant si pentru el, cand peste ani ii vei povesti cum a ajuns sa poarte acest nume.

In legatura cu problemele prin care ai trecut..eu cred ca nimic in viata nu e intamplator ci e oranduit foarte bine de Cineva, dovada sta si acest vis care l-ai avut,nu?

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Burticute, eu tot uitandu-ma dupa diverse lucrusoare pentru bebe, am gasit un carucior la care mi-a ramas inima. Se numeste Quinny Buzz 4 si mi se pare tare fain si util..imi place tare ca bebele poate fi asezat in ambele sensuri de mers (si cu fata la tine si cu fata in sensul de mers), ca e pliabil si nu pare sa ocupe prea mult loc, poate fi asezat in portbagajul masinii, ca e usor de manuit.. singurul dezavantaj pare a fi pretul..e in jur de 450 de euro fara accesorii (chestia aia pe care o folosim prima data pentru nou nascut-nuu stiu cum se numeste, si scaunelul pentru masina), dar eu zic ca merita banii.

Mamici, voi ce parere aveti?
las aici un link unde il pot vedea cele interesate

www.youtube.com/watch?v=KBsBFZx4dag" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=KBsBFZx4dag -caruciorul propriu-zis

www.youtube.com/watch?v=fjzbsBRd3BY&feature=channel" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fjzbsBRd3BY&feature=channel iar aici sunt prezentate si accesoriile

iar site-ul e www.quinny.com

20+ Ianis-Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

o prietena de a mea si-a cumparat,dar cel cu 3 roti,e foarte misto in afara de material care se scamosheaza repede. culoarea cumparata de ea a fost aia cu verde si portocaliu. Aici a costat $600.

Mama de Ana si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Buna dimineatza burticute va invit la o cafelutza:)si-un pahar de vorba:) eu nu stiu ce sa spun de prezenta sotului la nastere ca el initial mi-a spus k ar fii mai usor cu cezariana dar eu vreau natural si apoi daca ma chinui pe acolo mi-e s anu mi spuna vezi ti-am spus eu dar tu nu asculti niciodata:)))) si sincer nu as avea nevoie de asta.ce m-a facut sa rad asa de dimineata ii pregateam toate cele necesare pt serviciu si nu mi-am mai pus papuci in picioare.. si cica pune-ti picioroange pentru ca bebe al meu are nevoie de caldurica la picioare:)))(apoi a facut o paranteza cu nu shtiu ce aluzie din nush ce film)
il tot bazai la cap spunandu-i mai am 2-3 saptamani si il simt pe bebe uite k s-a umflat un pic si jos acolo incepe sa creasca la care el si ieri mi-ai spus asta:))Comedie mare
Nu va faceti griji catelusul se va obisnui destul de repede cu bebe dar numai sa ii acordati si lui atentie practic sa incercati sa nu ii stricati obiceiurile pe care le-a intreprins pana acum(pe cat posibil acuma)

Mergi la inceput