MONTIGNAC (155) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

io nu dau ca am un Bounty pe constiinta si ieri si azi

DE CE DE CE?? CAND FAC PROSTII MEREU IS PRIMA PE PAGINA SA VADA TOATA LUMEA

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulieX spune:

ninha,
n-o sa dea nimeni cu nimic din motive de.... cum s-ar spune, TU AI O SCUZA

chiar ma gandeam ca v-am scris intr-o zi despre toate abaterile mele... parca m-as fi spovedit asa venim toate si spunem ce abateri am mai facut, apoi cerem bice si ocari, dar parca toate ne stim cu musca pe caciula

ieri am fost intr-un mall si la parter era un fel de targ de martisor, cu tot felul de... martisoare, bijuterii, ciocolata, fructe confiate, etc. Mirosea totul atat de bine.... m-am abtinut eu cat am putut dar cand am simtit ca cedez am intrat intr-o farmacie si mi-am luat un fibrobar cu ceai verde si m-am potolit;
eu am mai scris de fibrobar si imediat mi-a zis cineva sa nu mai mananc "porcaria" asta dar, dupa parerea mea, daca sunt in oras si mi-e pofta/foame/am nevoie de putina anergie si nu am altceva mai bun la indemana, un fibrobar cred ca e cel mai mic "rau"

azi am avut pofta de oua, asa ca am mancat la pranz ochiuri cu branza cas (din pacate nu prea tin de foame); o sa-mi fac o cafeluta imediat ce termin aici
deja cu gandul la portocalele pe care le voi manca la 4.30;
diseara... piept de pui la gratar cu salata de varza

o zi cat mai buna!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

julie da fibrobar nu are zahar?(intreb io cu Bounty pe constiinta)..io cand umblam mereu prin oras si nu avem vreme de mancare...luam pur si simplu o banana da si energie si e si satioasa acu is fara vointa

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

au inlocuit zaharul cu fructoza, atfel nu luam nici eu

de acord cu bananele, dar cand n-ai de unde... si cum farmacii gasesti peste tot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Child, "La Multi Ani" pentru Albert-Krisztian !!
Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!

Petrecere frumoasa si sa ne spui ce a ales de pe tava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ninhacu niste ciucalati nu putem sa aruncam la tine?Nu de alta, dar tu ai o scuza sa mananci, noi niciuna!
Cristina, felicitari pentru minus!
Child, sa-ti traiasca feciorul, sa va bucurati de el!
Brandusiko, bounty e printre preferatele mele
Nu va mai spun ce am mancat zilele astea, ca ma dati afara, erezie totala!Da pe bune, nu-s ce am!De cand n-am mancat aproape nimic fro 3-4 zile, acum as manca orice.
La kilograme e stagnare, dar m-am probat ieri cu o fusta pe care vara trecuta n-am imbracat-o deloc, din cauza de ieri ma incapeae un pic cam stramta, dar merge!Asa ca sunt super incantata si o tin cu monti asta, pana or sa cada tzoalele care le am de pe mine!Bine, cu abateri, cu una alta, dar sper sa reusesc!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

CGE, VALENTINA multumim de urari, ieri am avut doua aniversari, a mea si a inimioarei mele, sambata tinem cheful

Dar am inceput destrabalarea de ieri, ca trebuia marcat momentul (momentele, de fapt) si am papat tort pufos si cremos si un pahar de vin

Meniul de azi:
- mozzarela cu rosii cherry, cafea
- ostropel de pui, castraveciori murati, tort pufos (ca mai este si nu pot sa-l las sa se strice ), cafea deco
- salata cu ardei rosii si hering.

O zi cat mai monti sa aveti!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Child sa traiesti si tu si inimioara ta si sa va fericiti unul pe altul.

Eu nu prea mai dau prin zona ca n-am ce sa va spun despre meniurile mele. Sunt total si pe langa monti, nici macar n-am curaj sa va exemplific ce prostii mananc sa nu va tentez.

Ninha cum te mai simti? Greturi mai ai?

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, CHILD!!!! SA VA TRAIASCA BAIATUL!!!

si eu visam la o petrecere in w-e asta (a se intelege ca visam la abateri ), dar din motive de raceala la bb va trebui sa renuntam dar peste 2 w-e... avem o noua aniversare... fetita noastra implineste 2 ani

sa fiti cuminti, sa nu faceti abateri prea multe!!!

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ce gatesc eu azi:

supa de vita si merluciu la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Mergi la inceput