Aspirante optimiste >(640)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunita1983 nici eu nu am anticorpi la rubeola ,toxoplasma ;citomegalovirus si hepatita dar stau linistita daca nu le-am facut pina acuma sper sa nu le mai fac,pt rubeola mi-a zis dr ca daca vreau ma vaccineaza dar ma pune obligatoriu sub ac 3 luni asa ca mai bine nu Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
pai de asta ma feresc si eu sa accept vaccinul. ca mi-a zis ca stau 2 luni pe bara
PaulaFrida spune:
Acuma vine comanda si comanda speciala

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Katy82 spune:
Ramonzca eu zic ca daca ar fi fost probleme cu bebe deja s-ar fi produs un avort menstrual, daca a depasit insa prima luna cred ca e totul ok, mai intreaba un doc. Asteptam confirmarea sarcinii ca sa te putem felicita.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor 
ancadragoman spune:
VREM SI NOI UN VOT http://concurs.gsp.ro/ancadragoman 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Lia73 spune:
pffffffffffffff
ne-ai omorat 

pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman VREM SI NOI UN VOT http://concurs.gsp.ro/ancadragoman ![]() anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
VOTAT

pozulici

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatosASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
ancadragoman spune:
MULTAM
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
PaulaFrida spune:
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Katy82 spune:
ALINA ma bucur ca te simti mai bine. Si eu stiam ca o lipsa de calciu poate afecta in cazul in care iti doresti un bebe.
http://lt2f.lilypie.com/p1XGp2.png
sa primesc cel mai frumos martisor