Aspirante optimiste >(640)
Raspunsuri - Pagina 12
gabyv spune:
da, asta cu chiria cunosc
din pacate cu aceasi problema ma confrunt si eu, dar face fiecare euro, cand ma trezesc in cantec de pasari si ma duc sa hranesc ratele de pe lac.![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mirunita1983 spune:
gabi esti departe de gradinile din versail ca eu tot imi propun sa merg primavara cind e totul inflorit dar nu am reusit inca sa ajung
gabyv spune:
Pana acum un an aveam privelistea direct la Castel. Din fericire am scapat si de asta. Era prea aglomerat. Poate ne vedem, ca sa facem o plimbare impreuna in primavara.
mirunita1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Pana acum un an aveam privelistea direct la Castel. Din fericire am scapat si de asta. Era prea aglomerat. Poate ne vedem, ca sa facem o plimbare impreuna in primavara. ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

draguta spune:
fetele am dat zapada din curte, e asa nasol iarna.. primavara imi place cel mai mult cand imi infloresc toate florile chiar daca muncesc mult sa le ingrijesc ma incarc pozitiv privindu-le
gabyv spune:
Draguta, vreau si eu gradina
imi doresc de cand multa vreme, sa am si eu floricele, copacei... Puiuti ai? de gaina?
Mirunita, ai PM.
mirunita1983 spune:
ce harnicuta esti
si mie imi place primavara si florile si cind eram in tara ma enerva zapada ;acum ..mie dorrrrrr do o bulgareala buna![]()
madabout2003 spune:
Si eu imi doresc gradina cu floricele
dar fara puisori de gaina
! Si chiar si zapada mi'as dori la ora asta ca aici e asa o vreme de kko (ca moralul meu
), vant puternic, ploie ....
Nu mai am rabdare sa aflu odata daca luna asa ori e laie ori balaie
...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
lorena_86 spune:
fetelor.....acum m-am trezit ca am adormit iar pe la 11 cred...
in primul rand.....fetele care zic ca "pierd" tot continulul.....daca stati mult mai sus nu mai curge nici macar un strop, nimic
si daca tusiti si sunteti la fel de sus cu bazinul nu iese nimic afara....doar sa vreti voi sa stati asa
eu zic ca nu aveti nimic de incercat
hai....cine incearca sa imi confirme daca e asa
la mine a mers de doua ori si tineti cont ca am ramas din prima incercare
SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen

eu inca mai sper