Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

lavi cand te aud pe tine imi aduc aminte de mine cu durerile astea nasoale si mai aveam si cezariana in plus. dar sa vezi ce repede trec

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

madutza Am inteles! Iti multumesc mult!
roxy sigur ca ma descurc, ...numai ca na...emotii.
Hai ca poate imi mai trec... sa scot si eu moatele pentru tine...as trage si un git de afinata dar nu am prin preajma, e la beci

Sa fii curajoasa Roxy!!!

Dumnezeu sa te aiba in paza!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Revin si eu..

Am facut ceva bun caci aveam pofta:clatite cu finetti....asa ca maine cantarul o sa fie un mare dusman...

ROXY..curaj mamico maine..Eu sunt sigura ca vei avea nastere usoara..Abia astept sa aud vesti de la tine..Te inteleg cu emotiile cred ca eu nu as mai dormi cu 3 zile inainte de emotii..o sa-ti vezi fetita...Si sper sa ai o nastere usoara,usoara...

Strumf..nu te mai preocupa de lucruri marunte.Lasa naiba de curatenie ca faci mereu si ai timp sa mai faci..Ai grija de tine..Stiu ca este greu sa stai locului tu care esti asa activa si ordonata dar bebelina merita orice sacrificiu,nu???Plus aca eu zic ca nu ai cum sa pui atatea kg...sincer!!Orice ai fi mancat nu ai cum..si nu ai preeclampsie..CLARRRR??Stai linistita..bine ca buburuza misca de zor...al meu este un lenes..a dat si el 2-3 semne si gata..ma si sperie..

Alina06..frumos ca v-ati gandit sa faceti vara si locatia stiu ca este foarte frumoasa..nu am fost cei drept.Am fost doar la Yaky in centru...Legat de biserica din centru sa stii ca daca sunt 2 botezuri in aceeasi zi le oficiazape amandoua in acelasi timp..adica pun 2 cazane si un preot boteza un copil si altul pe celalalt...Asta ca sa stii!!!
Si eu astept eco ca deja sunt in panica un pic..ti-am zis ca de ieri bubu nu prea este agitat si ma sperie...Mai am un pic...Si sper sa fie in grafic cu greutatea..ca al tau era un grasanel..2kg???
Sper sa fie si al meu pe acolo...

Deea..la noi nu nasii scoate copilul din spital ci moasa..Intr-adevar nasa ii cumpara cercelusi dar nu o scoate din spital

Lavi..succes cu lapticul.Tu nu ai pompa de muls??Ma gandesc ca poate si aia stimuleaza lactatia..dar oricum tu esti la inceput..sigur va veni laptele din plin...

Madreeac..mai ai putin..ma cuprind emotiile cd va vad AMR-urile..Curaj si multa sanatate..Refacere rapida dupa si un bebe sanatos!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi Doamne ajuta sa am o nastere la fel de usoara ca a ta si sa fie bebelina sanatoasa. asta este tot ce imi doresc.

catank lasa emotiile ca o sa te descurci perfect, o sa vezi. noi te incurajam si suntem alaturi de tine

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 1 zi si nascccc!!!

doamne ajuta!!! sunt sigura ca asa o sa fie!! de abia astept sa citesc maine sms ul tau!! cat a spus dr la eco aprox ca o sa fie???

simo, mada pup dulce. mada canale infundate nu am .
simo...acum am parte din plin de mancare (poftaaaaa de mancareeee ), odihna si liniste....:) maine mergi la eco??
cum spuneam cred ca trec n decurs de 2-3 ore de la lipsa de lapte ....la sani betonnn si bb cu icter!!

aaaaa si vroiam sa va spun....la cele care intrebau cum imparti dragostea la 2 copilasi....este exact cu o spus simo: DRAGOSTEA NU SE IMPARTE CI SE MULTIPLCA!!!! SUNT SENTIMENTE DE DRAGOSTE DE NEDESCRIS......nici eu nu credeam ca poate fi asa puternica!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor deci pana la urma pot sa-mi fac unghiile cu oja?

AMR 1 zi si nascccc!!!

eu le am ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank

strumphitza eu nu stiu ce-ti sta asa pe creier curatenia aia. lasa-o incolo, de aia iti arde acum? parca ai avea porci in casa. faci pe rand, usor si asa mai in mare acum, nu mai ridici toate pe sus. hai sa te vad vesela cand te trezesti

bb_yasmi la ultimul eco avea 3,2 kg.

AMR 1 zi si nascccc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi sa-ti mai treaca supararea. Cu lohiile cum ai stat? sau stai?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor
apar si eu, deja obosita de atata citit cat ati scris de aseara pana acum
Azi iar am avut zi de organizare, am mers la contabila, la niste chestii de organizare cu lumina, telefon etc, si uite asa a trecut dimineata toata.
Aseara m-am culcat tare tarziu fiindca am iesit cu nasii si apoi au venit la noi sa ne vada casuta noua. A fost tare fain, am mai povestit de bebe si botez.
Acum mi-e cam somnic, si cred ca ma intind in pat cu o Agatha Christie ...
Asa ca Strumphi, ai ghicit, daca nu e soare, e plimbarica
Maine ma duc la o sustinere de doctorat si apoi la 4.30 am consult si eco; vreau sa mai vorbesc si eu de data cezarienei... Sa vedem cu ce vesti vin!

Lavi, Madutza, Alina, Rhyana, Bulina - refacere usoara si completa, si laptic mult si hranitor pentru bebe!
Roxy, Ruxandra, Iony - nastere usoara si intalnire minunata cu micutul miracol al fiecareia!
Alina, Lalely, sunteti tare dragute cu discutiile despre botez. Si noi ne mai gandim asa, in linii generale, dar nici nu ne gandim sa rezervam deja - parca e prea devreme. Oricum, in principiu va fi fie in jur de Sf Constantin (sunt 40 de zile de la nastere, dar e si un pic repede...) sau de Sf Petru si Pavel ( va fi mai sigur cald si bine). Ideea fiind ca ambele se potrivesc cu numele lui.
Cami, Azaz, tare dragut sa va cunoastem pe voi si puii vostri!

Va pup pe toate toate fara exceptie

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

scriu numai prostii dar nu ma pot concentra..tot vine fimea cu intrebari....ultima cum sa faca un sol? ce culori sa puna la straturile lui?

viss cu sangele eu zic sa nu te ingrijorezi...eu zic ca e normal la ce presiune ai tu pe vene...ca sa-l opresti cred ca poti baga un tamponel cu vata imbibat putin in otet
cand eram mica aveam probleme cu sangele din nas..imi curgea noaptea in somn si dr. la care mergeam mi-a zis cu vata si otetul...

si eu acum vreo 2s ma asteptam sa-mi dea borsul din nara dreapta...in fiecare dimineata aveam cojite rosii in ea si peste zi simteam cum imi pulseaza..acum vad ca s-a linistit

ssabrya condoleantze!!!
maine cand vii la inmormantare sa te legi cu un snurulet/ata rosie la mana....se zice ca nu e bine insarcinata sa fii sa vezi un mort....nu ma intreba de ce...

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

catank stau bine adica sunt putine.
roxy
pisuc
ssabrya

Mergi la inceput