Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

STEFANA
SI EU SI MAMA
ASA AM NASCUT

nu stiu ce ti-a zis medicul
eu iti zic ce am patit
mi-a curs sange asa
am plecat la giulesti
si nu aveam nici cea mai mica durere
dar noaptea
pe la 2 mi s-a rupt apa
si am nascut a doua zi
sper sa fie cum iti doresti

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

bravo roxy. uimitor cat de repede ai nascut.
Sa iti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

bbyasmin- fa-ti masaj sub dus cu apa calda pe sani vcu un prosopel aspro de susu in jos( in sensul de circulatie a laptelui) si dintr-o parte in alta( asa cum faceam acele la incheietura mainii cand eram mici) Trage cu pompa cat nu trage bebe ca sa se desfunde canalele. Este furia laptelui si vine lapte deodata si de asta nu mai fac fata sanii. Trebuie sa ii ajuti sa curga si sa eliberezi laptele mulyt. Acele galme care s-au format incep sa dispara dupa ce va incepe bb sa suga. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 2-3 zile. Exact asa am patit si eu. Crede-ma ca o sa ai lapte la greu daca ai facut furia laptelui. Mult succes. Daca mai ai intrebari , nu ezita sa ma intrebi. Aceste informatii sunt inca proaspete in capul meu. De 1.6 ani. Multa bafta si multa tarie. Lasa-l pe bebe cat mai mult la san. Chiar daca cere la jum de ora sa suga. El s-ar putea nici sa nu suga ci doar sa se joace cu tztz tale, dara sa stii ca ajuta mai mult decat crezi.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput