Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Roxy, am emotii eu in locul tau
Sa dea Domnul sa ai o nastere usoara, o bebelina sanatoasa si frumoasa ca mami

fericita 39+ cu Sara Maria
AMR CATEVA ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Cred ca va las si eu ca imi pica ochii in gura. Nu am citit decat capitolul asta dar o sa incerc sa recuperez maine.
Mai vreau sa o felicit pe Bulina, am vazut ca a nascut si ea cum ne asteptam; sa ii spun bun venit lui Ioanna16 (sper ca am nimerit ca nu mai stiu sigur ce nr era dupa nume ); sa mai urez odata nastere usoara pe maine lui Roxxy si Ruxandradei.
Nici nu am vazut inca pozele dar si maine e o zi.
Si nu il ultimul rand sa va zic ca am fost si eu azi la eco. Totul e bine. S-a confirmat in sfarsit ca e fetita. A zis dr ca se vedea f clar sexul de data asta. Deci am pus si eu caruciorul roz si numele la semnatura. Daca are cineva timp sa il adauge si la listuta.
Va pup pe toate si va doresc noapte buna si cat mai linistita mai ales pt fetele care maine au de infruntat marele eveniment.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 31s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

, nu pot dormii...am incercat, dar degeaba. Am dormit pe zi 2 ore si mai pe seara am mancat ca fraiera un twix mic si, si-a facut ciocolata efectul. Asta este...recuperam maine seara ca pe zi o sa fiu plecata dupa salteluta, perdele, covoras.....

Roxy, dormi ???

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Pfffffffffff, chiar nu prea am cu cine vorbii la ora asta, ....hai mai fetelor ca este doar aproape 4 !!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Sting laptopul si ma bag in pat...poate, poate!!!

Somnic usor in continuare burtici si mamici!!!

Roxi...abia astept sa citesc minunatele vesti!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Tot eu , am o intrebare pt mamici: Eu am cumparat majoritatea hanutelor de 54-56 cm si am doar cateva (6-7body-uri+altele) de 50 cm. Intrebarea era: sunt prea putine de 50 cm, nu ??? Deci, la asta ma cam gandesc eu la ora asta.
Si pampersi, oare ajunge un bax( 32 bucati) new born?? Ca am mai luat 3 pachete nr 2 ( 3-6 kg).

Hai ca mai revin daca mai am ceva de spus...!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Intre timp am facut cate o cafea pt fiecare, numai buna cand va treziti...cam frige acum:

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Acum chiar inchid tot ca am ramas fara baterie la laptop...si a ramas cablul in dormitor si nu il mai aduc.

Deci, , pe maine burtici, scuze, astazi am vrut sa spun...pfff, s-a facut ora 5 si eu nu am dormit absolut deloc .

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

HAI ROXI !!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

HAI ROXYYYYY

NASTERERE USOARA!!!!

HAI RUXANDRA!!!!

Roxy mama am eu emotii in locul tau..Azi ai marea intalnire cu bebelina ta!!!Ma rog pt voi sa fiti bine si sanatoase!!

Ally..imi pare rau ca nu am fost azi-noapte alaturi de tine la bantuiala..am avut si eu o noapte un pic mai normala in care am dormit cat de cat...Te inteleg cu somnul..asta patesc eu zilnic...Spor la shopping azi!!!

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput