Mar-Apr2011(160) Hai Ruxandra!!Bv Roxy!!Bv Happi!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

si pt ruxandra

nastere usoara !!!!

eu gata ma retrag...de la 5 am burta tare rau...abia ma ma tarai prin casa...uff se vede ca intru in luna a9a

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....36 cronologic....
doar 16 zile au mai ramas pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am intrat si eu sa vad ce mai spuneti si cand colo vad titlul schimbat pai eram sigura ca Happiness a nascut vneri de nu a mai intrat sa dea vesti, eu tot te-am strigat mami draga si tu nimic, ne-ai lasat sa fierbem pana azi

Felicitari draga mea Nana si ma bucur ca totul a fost perfect!!! Maria bine ai venit pe lume si sa-ti fie viata plina numai de bucurii, fericire si sa ai plarte de ceea ce e mai bun si mai frumos !!!

Ma duc sa mai citesc din urma ca am dat repede sa vad unde a scris Nana sa vad ce spune daca am vazut capitolul schimbat, mi-a sarit si somn si tot , am facut ochii mari si am tras un zambet largggg

Revin

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Roxy, hai ca vreau sa iti vad unghiile rosii pentru maine da ? sper ca ai pus bine aparatul de facut si canbd te intorci sa ne-o arati pe Anastasia

Ia sa bag si eu cateva motate pentru tine Hai Roxy!!! Hai Anastasia!!!

Lalely, mi-a mai trecut dupa somnul asta, sper sa imi treaca nebunia de tot pana maine dimineata Noi sa fim sanatoase ca in rest nu mai conteaza

Pisuc, ti-ai cam facut de cap azi las` ca face bine la moral sa te plimbi si pentru mine maine putin ca eu o sa fu legata iar de pat/ canapea ... plus ca m-au sunat azi de la magazin sa imi spuna ca vin maine si imi aduc carutul lui bebe!!! in sfarsit o sa il vad acasa dupa o luna si ceva de la comanda

Ha ha spiridusha cat am puut rade ca mi-am si imaginat, dar zau ca Nick nu e genul asta de facut curatenii, el nu se streseaz deloc... la el poate sta casa mizerabila si cu fundul in sus ca el nu are nici o treaba, lui daca ii dai de citit carti de istorie sau sa se uite la documentare la tv cu tot felul de istorii, geografii e cel mai fericit. Sambata seara m-am suparata asa tare pe el , cand am terminat camera bubulinei, mai aveam sa mai dau pe jos un pic cu aspiratorul si nu mai puteam de spate, plus ca toata ziua am muncit pe rupte ca el nu se pricepe la chestii de astea casnice, nu spun, m-a ajutat, dar 80% eu am facut tot in camera aia si si-a luat palma in fund vorba aia si dus a fost la tv jos in living si m-a lasat singura, il strig, vine... ii spun da si tu jos pe aici un pic cu aspiratorul si pe hol macar un pi la etajul 1 si el nu stiu unde naiba se gandea , nu a auzit/inteles bine , a strans aspiratorul si sa-l puna la loc jos eu urcam scarile si il vad, il intreb, gata ai terminat de aspirat si el zice ce aspirat, ca ai spus ca sa il strng sa-l pun la loc? ii spun, nu bre... ti-am spus sa aspiri oleak ca eu nu mai pot de spate si burta mi-e toata tare si nu mai pot sa ma misc si s-a ofticat de numa si se uita la ceas si imi spune: pai e trecut de 7, e aproape 7 jumate si e sambata ??? pai bine draga , da ce te platesc cu ora si imi atragi atentia ca ai stat pre amult peste program ? nu faci pentru mine, faci pentru bebe , si nu te-am rugat cine stie ce, numai sa aspiri 4 metri patrati, ce-o fi asa greu nu inteleg!! dar el saracu nu mai putea ca l-am deranjat de la nu stiu ce show de sambataa seara , si eu munceam la camera inca , el se uita la tv... nah poftim cultura mi ti l-am pus eu la punct dupa , de aia cred ca azi a venit cu ideea sa imi angajeze pe careva sa vina saptamanal la curatenie sa ma ajute ca lui nu ii place de astea, ca prima data spusese sa ii fac lista cu ce trebuie facut in casa si face dupa ce vine de la munca , apoi i-a venit mareata idee ehhh greu cu barbatii astia, mai ales cu a meu care nu prea le are cu chestii de astea casnice, el e cu cartile, istoria ... trendy flendri

alina.n , e fomist scumpul de el creste puiul creste

stefya, hai ca tie iti fac galerie ca intri in concediu intr-un final are dreptate iubi, dar si tu ... o sa te plictisesti acasa un pic sper ca nu prea tare si nu pentru prea mult timp

speranta , vine puiul saptamana asta ? bravos , felicitari si sa auzim numai vesti bune

ioanna16, bine ai venits i o sarcina frumoasa si sanatoasa in continuare

Ma duc sa fac ceva de papa pentru cina lui Nick, eu sa caut sa pap acum un iaurt sau un fruct...si aia o sa fie cina mea trebuie sa ma dezumflu... sunt curioasa cate kile mai arata cantarul maine dimineata

O sa trec mai tarziu pe aici, poate in pauze de gateala

O seara buna burticute!!!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

multumesc Alina
Asa voi face, te voi anunta pe tine.

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Speranta, ti-am trimis PM cu nr meu de tel. Poti sa-mi dai linistita sms, ca eu sunt pe aici si in general ma cam plictisesc . Asa mi s-a luat de un stat acasa... eu care am avut la un moment dat vreun an jumate 3 joburi deodata... Dar acum m-am setat pe scopul bebe, asa ca imi vad de el

Happy!!!!!! Felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti toti 4!

Lalely, pe mine nu prea m-a mai durut burta asa pe jos, dar am contractii nedureroase din cand in cand si mai iau no-spa...

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +38
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

Stefy, iti multumesc dar am aceeasi teama ca si tine : ca vom naste in aceeasi perioada...

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui speranta2008

Nu stiu pe cine sa anunt! se ofera careva?

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Speranta, deci posibil sa primim messj si de la tine sapt asta . Ai luat nu nr de telefon, doua, sa ne anunti, da?

in S 31+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 9 saptamani

DACA ITI E USOR IMI POTI TRIMITE UN SMS...AM NR AFISAT IN LISTA CU NR DE TEL...SINCURA TEAMA E SA NU FIM AMANDOUA NEVOITE SA ANUNTAM

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

STRUMPHULEmultam pt galeria facuta pt concediu..ai si tu dreptate..cat am sa stau acasa ca sa ma plictisesc??? maxim 2 sapt??? cea ce nu prea cred...eu sper la macar o sapt-1 martie ar fi excelanta ziua in care sa termin concediul si sa incep meseria de mamica...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 38

2 weeks to go

AMR MAX 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ce parere aveti?

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-cezariana-o-practica-la-moda-printre-mamicile-romance.html

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

HAPPINESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!FELICITARI!!!!!! doamne ce ma bucur ca totul a fost bine, pe cuvant ca mi-au dat si lacrimile citind relatarea ta pe scurt, m-am emotionat de ziic ca eram acolo si te tineam de mana ma bucur enorm, nici n am cuvinte!!! si m-ai linistit si pe mine cu ocazia asta cu grijile pt nastere cand ai spus de nuraltay cum e daca ai si cand ai timp, te rog eu mult sa-mi povestesti si mie mai pe larg cum a fost si nasterea, si doctorita si spitalul, ca eu pe cat trec zilele pe atat ma impacientez mai tare

FELICITARI inca odata si BINE AI VENIT PE LUME MARIA!!!!

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele cochetele,dati si la mine parola si adresa se e-mail unde va pot vedea burticile pls pls ca oricum am poze si eu la semnatura,asta daca nu va deranjeaza bineinteles

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benyamin (07.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

happinees Felicitari mamico!!!!!
Sa fiti sanatosi, alaturi de fratior si de tati!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput