Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 9
camy81 spune:
Lora la fete ce fain o face Iustina pe Adelina sa rada,si Iustina umbla in rochita prin casa Ale toata ziua e numai in rochita de ma nebuneste
Mari si mersi de ajutor
NOAPTE LINISTITA LA TOATE MAMICILE SI TOTI BEBEI
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
POZE
pop_adelina spune:
hopa camy, nu e nimic de vazut la link-ul atasat la semnatura! ti-ai facut albumul public?
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
office spune:
Salutare!
Vacante, vacante...La Disneyland merge cineva?
Lora, iti sta bine iar Adelina e simpatica foc!
Alynta, multa sanatate Mariei!
Legat de borcanele, Maiu mananca doar din ele...i-am fiert si eu o data un morcov si atat s-a strambat, l-a scuipat, s-a inecat cu el de ziceai ca intentionat i-am facut ceva rau. Asa ca am renuntat sa-i mai pregatesc ceva "vreodata". Oricum el e cam lenes la mancat asa ca de multe ori si continututl Hipp-urilor il pun in bibe.
Am vazut azi un reportaj la ProTv referitor la faptul ca alaptatul exclusiv pana la 6 luni nu ar mai fi indicat, acest lucru putand duce la grave anemii, deficiente de fier, etc etc...Acu' nu-s' ce sa zic, parerile sunt impartite...
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008
ancamak spune:
Mamicile noastre alaptau pana la 1 an , chiar mai mult si nu aveau nimic.
Eu am sub observatie un posibil microadenom de prolactina, mi-am facut analizele si sunt foarte bune. Medicul endocrinolog ma sfatuieste sa intrerup alaptarea dar eu pana la 6 luni nici nu ma gandesc.Mancarea si odihna sunt foarte importante.
o seara linistita pentru mamici.
Mami de Andrei Ionut(22.09.2010)
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Salutare! Vacante, vacante...La Disneyland merge cineva? Lora, iti sta bine iar Adelina e simpatica foc! Alynta, multa sanatate Mariei! Legat de borcanele, Maiu mananca doar din ele...i-am fiert si eu o data un morcov si atat s-a strambat, l-a scuipat, s-a inecat cu el de ziceai ca intentionat i-am facut ceva rau. Asa ca am renuntat sa-i mai pregatesc ceva "vreodata". Oricum el e cam lenes la mancat asa ca de multe ori si continututl Hipp-urilor il pun in bibe. Am vazut azi un reportaj la ProTv referitor la faptul ca alaptatul exclusiv pana la 6 luni nu ar mai fi indicat, acest lucru putand duce la grave anemii, deficiente de fier, etc etc...Acu' nu-s' ce sa zic, parerile sunt impartite... |
office, cine are fata mare se duce la Disneyland
da pitica mea nu ar vedea nimic special acolo.. Probabil nici la greci nu ar vedea nimic special (decat o baita maaaare mare mare), dar mami mai degraba vrea sa vada marea decat disneylandul
Am citit nu demult un studiu WHO (world health organisation) in care s-a ajuns la aceeasi concluzie - alaptarea exclusiva pana la 6 luni ar duce la carente serioase de fier, si nu stiu ce nutrienti :) Fiecare face cum vrea si poate.
Lora, iti stau bine suvitele si fetele cochetele :)
Alynta, sa-i treaca repede Mariei
Adelina, am bagat program de adormit copil - papa, baie de 45 de minute (am vrut sa fie de 30 minute, dar s-a distrat pitica in asa hal ca nu-mi venea sa o scot), papa din nou, si acum somn. Doarme de 40 de minute. Sa vedem ce-o fi la noapte dar intradevar probleme cu adormitul nu au fost
Dragelor, noapte buna.. Ma duc sa visez ca sunt pe malul marii...
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
cameluska spune:
Buna fetelor,
E aproape 12 asa ca intru si eu .
ancamak,bine ai venit, ce baietel dragalas ai tu acolo, sa va traiasca si sa va faca fericiti.
pop_adelina, fff bine se tine puiul tau, a mea la 5 luni are kg alea.Chiar ieri am citi ca de la 6 luni ar trebui sa reactioneze bb cand e strigat pe nume. Oricum astea sunt doar orientative, de ex a mea nu vrea sa stea in fundulet, ea ar sta doar pe verticala si daca se poate sa tot sara, si nu-mi fac griji, va sta cand va dori ea, sau va face ceva cand va dori ea, atata timp cat o vad vesela e ok.
tutz, nu vrei puseul inapoi ? Aseara a papat LM cu cereale (200 ml)+30 LP si noaptea de 2 ori m-a trezit si m-a tras de sani nu gluma. Sa vedem cat o tine.
I-am dat Ioanei azi suc de mar dar era si pulpita marunta (deci mai grosut aproape un piure) si tare bine l-a papat. Peste zi am papat eu un iaurt, ea se uita la mine si i-am dat cateva lingurite, pai ce sa fac daca ea a vrut, nu pot sa-i dau copilului ca la carte, chiar daca pana la iaurt mai aveam cateva etape de parcurs.
Noapte buna fetelor.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
office spune:
citat din mesajul lui ancamak Mamicile noastre alaptau pana la 1 an , chiar mai mult si nu aveau nimic. Mami de Andrei Ionut(22.09.2010) |
Pai nu la mame este problema, ci la copii!
Oricum eu povesteam ca fapt divers, nu militam pentru niciuna dintre posibilitati.Fiecare face cum vrea, cum poate, cum s-a educat si informat in aceasta privinta!
office spune:
citat din mesajul lui tutz office, cine are fata mare se duce la Disneyland da pitica mea nu ar vedea nimic special acolo.. Probabil nici la greci nu ar vedea nimic special (decat o baita maaaare mare mare), dar mami mai degraba vrea sa vada marea decat disneylandul Tünde, mami de Julia (13.10.10) |
Stiu Tutz, ca fetita ta e mica (insa pana la vara va fi domnisoara) dar mai sunt si alte mamici cu copii mai maricei care ar avea ce face acolo!Oricum m-am bagat si eu in vorba daca tot discutati despre vacante!
Noi mergem in fiecare an la mare iar anul trecut am descoperit un loc in Ro care se apropie ca si conditii de cele ale vecinilor. Asa ca vom dedica subiectului "vacanta la mare", cel putin o saptamana pe litoralul stramosesc!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Cafeaua e gata!!! Am dormit excelent, Vlad s-a trezit doar de 2 ori sa pape si nu s-a mai fatait. Azi imi vine mama in vizita asa ca nu stiu de voi intra prea mult...
Va . O zi frumoasa va doresc!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
oramona spune:
Buna dimineata. Am intrat sa beau o cafeluta de la Mari dar vad ca nu-i. Nu-i nimic, va servesc eu cu una, ca am facut si eu. Luati va rog ca-i gustoasa. Daca nu-i prea dulce mai adaugati zaharel si avem si laptic pt ea. De papica, o omleta siputin cascaval. Pofta buna.
O sa mergem si noi la mare, sper, ca asa ne-am propus , dar pe la noi. Pana atunci visez la plimbari ici , dar sub soare.
Azi la 3 juma avem prog la pediatru, sper sa fie totul bine. Pe mine ma dispera dermatita, care nu-i mai trece . Daca o dau cu advantan dispare, cum nu o dau reapare.
Vad ca aseara a fost seara taticilor la adormit copii. A mea adoarme usor tare pe la 9 , 9 siceva, doarme maxim 40 min si apoi chin sa o adorm. Si asa face in fiecare seara.La mine in brate nu adoarme niciodata, dar taica*su parca are somnifer, asa ca la miezul noptii l-am trezit si l-am rugat sa o adoarma ca eu nu mai pot de somn si de nervi. Si cum simte daca sunt agitata, mamaaa, nu mai adoarme deloc.
Va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)