Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 7
Mari-Mariuk spune:
LORA, am facut si eu tort cu mere...din pacate nu am frisca, dar sa vad de mai ramane vreo felie din el...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
ana_25 spune:
Bai,deci m-ati inebunit cu vacantele! Vreau si eu la mareeeee.Dar anul asta nu avem bani de mers la mare! Asa ca o sa ne multumim cu o saptamana de vacanta pe aici pe aproape.
LORA abia asteptam pozele!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
idalis spune:
deci gata...nu se mai poate! asa nu! daca vreau la mare trebuie sa slabesc... eu nu ma duc sa sperii lumea pe acolo! Deci vreau, nu vreau, trebuie! am 4 luni la dispozitie sa fac minuni ...ufff!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
ancamak spune:
stai linistita ca nu vei speria pe nimeni.
Mai e un pic si vine primavara si toate verdeturile vor face minuni pentru silueta.Daca mai adaugi si plimbari lungi impreuna cu bebe e si mai bine.
o seara cat mai linistita
Mami de Andrei Ionut(22.09.2010)
mari_paun spune:
buna searaaaaa
sotul tot la pat si azi...i-am facut baita liui Pit si pe Emm am lasato in cada sa faca baie, iar ea a inundat baia cu dushul...eram transpirata si am intrat sa fac basie cu ea ca sa tarmin mai repede... am gatit azi, am spalat, curat...sunt nu mai pot
am baut mult ceai azi sa nu ma atibga raceala, asta a facut si Emm...iar Pit e ok
maine tre sa fug si la cumparaturi pt ziua Emei, anul asta simbolic
pup
ramohd spune:
Buna seara mamici!
sa va povestesc ce am patit eu cu baiatul meu cel mare si borcanelele de mancare: cand avea 7 luni am fost plecati in Austria o sapt, timp in care i-am dat la pranz numai borcanele cu legume si carne...la intoarcere n-am mai vrut deloc mancare pregatita de mine, doar borcanele, smecher mare!!! a trebuit sa-l pacalesc si sa-i amestec pireul facut de mine cu cel din borcanele o perioada de timp, dar e drept ca sunt foarte preactice si parca mai gustoase si sunt si bio.
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 tutz, unde-i pathos? noi mergem in vourvourou, sithonia. acum 2 ani am mers in Polychrono, kasandra. Suntem 3 fam. care mergem acolo, am ales deja vila, am platit avans, mie deja-mi vine sa fac bagaje... e clar ca am innebunit, afara ninge si eu ma vad deja la mare. se vede ca-s blonda... |
Pothos se numeste, scuze. E undeva in partea estica, e pe o insula, nu mai stiu numele insulei.
Si nu esti blonda, doar suvitata, nu? Si eu ma vad deja pe plaja, nu mai suport frigul ploaia si zapada.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
just_me31 spune:
o seara linistita va doresc .am intrat sa vad daca imi iese faza cu albumul sper sa fie k daca nu....( da asa pas cu pas , ca pentru un neuron). Fug la masaj si baita si apoi revin ca tati ii da papa si o culca
https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw
pop_adelina spune:
selenar, iti dam somn daca ne dati grame!!!sa ne rotunjim si noi putin
in leg cu dormitu, desi stiu ca e controversat dormitu pe burta, al meu doar asa doarme linistit!v-am mai zis parca, l-am monitorizat la inceput peste zi, l-am pus in bot si mereu si l-a aranjat caputu bine, si am inceput sa-l las si noaptea sa doarma pe burta, daca nu , e numai o foiala! asa, pe burta, sta si scoperit si doarme linistit!mi-a mai zis may3 pe facebook ca a citit ceva de dormitu pe burta cum ca ar afecta circulatia oxigenului la creier si am intrebat-o pe dr azi...a zis ca ea nu a auzit de asa ceva si daca eu cred ca e mai bine asa pt el, sa-l las sa doarma ca acum e mare, riscu de sufocare e mare in primele 2 luni!
tutz, nu mi-a recomandat un tip de cereale anume, sa nu faca reclama, doar a zis sa fie fara gluten! acum imi tot framant neuronu sa vad ce sa-i iau!
mie mi-a zis sa-i dau fierul asa:
- prima zi:de 2 ori cate o picatura pe zi;
- a doua zi: de 2 ori cate 2 picaturi;
- a treia zi: de 2 ori cate 4 picaturi;
- a patra zi: de 2 ori cate 6 picaturi si o tin cu 6 picaturi timp de 6 saptamani! si vitamina c de 2 ori cate o picatura pe zi! si mie mi se pare f mult! ma gandeam ca poate a vrut sa zica cate 6 picaturi in 2 doze, dar ea asa a scris pe hartie: 2 ori 1 pic/zi; 2 ori 2 pic/zi;
2 ori 6 pic/zi! cred ca o s-o sun sa ma asigur!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
tutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiti2205 sa luati lotiuni anti tantari la greu. noi am fost anul trecut in vourvourou, super locatia, apa incredibila, tot ce vrei, dar, dupa ce apunea soarele tb sa fugi in casa, ca te mancau tantarii de viu . eu inclin spre thassos anul asta |
Na, Thassos e insula de care vorbesc :) Si Potos localitatea. Acum m-a lamurit sotul.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde