Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
ancamak spune:
Uitam sa atasez si un link, ca sa ne vedeti si pe noi
http://picasaweb.google.com/ancamak
Mami de Andrei Ionut(22.09.2010)
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancamak Uitam sa atasez si un link, ca sa ne vedeti si pe noi http://picasaweb.google.com/ancamak Mami de Andrei Ionut(22.09.2010) |
bine ai venit in club!
sa-ti traiasca printul! tare dragalas si pufos
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
pop_adelina spune:
ne-am intors de la pediatru! raportam doar 6.200 kg si 65 cm! a luat doar 300 gr in 3 sapt! dr a zis ca e ok, dar pe la 4 luni jumate vom incepe diversificarea, desi am vazut ca unele au zis ca nu iau mai mult de la mancarica! de sapt viit incepem cerealele, cate putin, cate putin!
are putina anemie si vom lua si fier cu vit c si ni s-a marit si doza de vigantol la 6 pic pe zi, 3 dimi si 3 seara! in rest analizele sunt bune, dr a fost f multumita de el, de aceea nu s-a ingrijorat nici de greutate, ca e vesel si activ, i-a povestit si zambit intr-una, pana am ajuns la imbracat, apoi a dat-o in plans! trebuia sa-i arate ca are si plamani! de stat in fundulet mi-a zis ca e ok daca il pun cam cum sta in scoica de sprijinit, iar daca el vrea sa se ridice, sa-l las!
maine mergem si la dr de fam la vaccin..mi-e o groazaaaa!!!
auziti fetelor, cica la 4 luni ar trebui sa-si recunoasca numele...mie mi se pare prea repede. el oricum reactioneaza la voci, isi intoarce capul, dar de aici pana la a-si recunoaste numele mai e mult!
Vladutu lui Mari, felicitari pt progrese!!!!esti baiat mareeeee!
Lora, vrem poze cu freza!!!!
Ancamk, e tare dulce si dolofan puiutu tau!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
selenar spune:
Buna fetelor,
Intram sa va salutam si sa pupam bebelusii!
Am vazut ca Mari si Adelina au dormit mai bine, bravo Darius si Vlad! Poate trimiteti ceva somnic si pe la Vladutul meu, ca tare ne-ar prinde bine. Noi inca ne trezim de 2 ori pe noapte sa papam, dar si de multe alte ori ca sa ne foim de pe o parte pe alta si sa maraim ca sa ia mami in brate.
Chiar, voiam sa va intreb in ce pozitie dorm bebeii vostri? Si daca stau inveliti noaptea. De la o vreme, Vladut e numai pe partea stanga cand il culc si la un moment dat se rostogoleste pe burta...si cum nu se poate rostogoli inapoi, ramane blocat asa. Dar nu doarme mai mult de doua ore legat.
O seara buna!
tutz spune:
citat din mesajul lui just_me31 Iti faci album in picassa si ca sa il pui la semnatura , intri in contul meu, apoi profil personal , si acolo jos pe pagina sunt optiuni dai pe plus si copiezi linkul la semnatura sper ca s-a inteles parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 https://picasaweb.google.com/lh/myphotos |
Just me31, vezi pe picasa sa dai linkul cu "my public galery" sau direct adresa albumului cu Daria. Linkul care il ai este unul intern, mie-mi da pozele mele, ti pozele tale!
Lora, mai stii? Abia sambata s-a nascut visul de a merge cu niste prieteni care au baietel cu o luna mai in varsta, si tatcul fiind profesor, probabil am merge in vacanta de vara, dar nu stiu inca cand. El ne-a recomandat sa mergem la Pathos, ca e linistit, si are plaja tocmai buna pt bebei
Si noi incercam borcanele si mai devreme, am de gand sa ii dau cand nu am energie de gatit, sau mergem undeva in vizita.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui ancamak Mari-Mariuk pe unde stai in Tulcea? pupici la mamici si pitici si cat mai multe evenimente frumoase impreuna Mami de Andrei Ionut(22.09.2010) |
uite ca nu ma uitasem la profilul tau sa vad de unde esti! wow!~chiar azi ma gandeam ca sunt singura din Tulcea pe aici...stau pe langa Marinaru
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
tutz spune:
Ma bucur Adelina, ca DArius e bine :) Ce fel de cereale ti-a recomandat?
Si noi incepem sa luam fier din martie, 5 pic dimineata, 5 seara, dar mie mi se pare cam mult, nu stiu daca o sa-i dau atata.
Si nu prea cred ca Julia si-ar recunoaste numele, mai ales ca eu mai mult o strig "baba", adica papusa :))) Cateodata ma baga in seama, cateodata imi da ignore.
Selenar, eu folosesc sac de dormit, altfel ar sta dezvelita, sau si-ar trage tot pe cap sa-si rontaie paturica. Ce tare e ca se rostogoleste in somn! A mea si treaza se chinuie sa-i iasa :)))
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Mari-Mariuk spune:
ADELINA, poate ca si-ar recunoaste copiii nostri numele, dar cat sunt mici numai pe nume nu-s ,,strigati'' Felicitari pentru crestere! si mie mi se pare ca e foarte bine la greutate.
SELENAR, la noi dormit bine inseamna cu cele 2 treziri nu cu 5-6-7 ca noptile trecute. Al meu doarme cu fata in sus noaptea, dar nu conteaza ca il gasesc de-a lungul sau de-a latul patutului, doar de vreo 3 ori a dormit pe o parte noaptea, asta e pozitie pentru zi... Eu il invelesc pana la subtiori cand adoarme, dar gasesc pilotica sub el.
Poze Vlad
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui ancamak si eu..... deci suntem vecine? Mami de Andrei Ionut(22.09.2010) |
Activeaza-ti mesajele private si ne gasim mai repede
Poze Vlad