Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camisv 'neata! cam tarziu dar asta este Tanamera,m-ai bagat in ceata. Pai eu fierb apa plata si pentru ceai,lapte,cereale (nu prea des,caci ii dau rar completare) caci asa ne-a zis in maternitate. Voi nu fierbeti apa plata? doar o incalziti? Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10) poze februarie |
Eu folosesc apa plata doar pentru ceai . O pun direct din sticla, si cum ceaiul alinan baby drink e praf, il pun peste apa. Apoi pun doua minute sticla in incalzitor si gata! La fel am facut si cu laptele praf (2 zile ca atat a papat lapte praf). Nu am fiert si racit apa niciodata.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
selenar spune:
summertime, multumesc! Ce cereale ii dai cu mar, din alea cu lapte sau fara? Eu i dau seara catevalingurite de cereale Burtica sanatoasa de la nestle, sunt doar orez cu morcov, se adauga in lapte apoi. Deocamdata nu am observat sa il stranga la burtica si mi-a fost teama sa ii dau mai multe, ca sa nu ii faca mai rau.
adelena, or fi mai bune cele cu orez cu roscove decat astea care sunt cu morcove? Mi-e rusine sa zic, da' eu nu stiu ce-s alea roscove, de aia n-am luat...
Multumesc de raspunsuri
doina_1984 spune:
Buna, fetelor!
Scuzati absenta dar am fost ocupata in ultimele zile cu musafirii si gogosica. N-am apucat sa citesc tot din urma dar recuperz.
Adelina vezi ca Vigantolul este valabil doar 3 saptamani din momentul in care a fost deschis, apoi isi pierde proprietatile mai ales ca este deschis zilnic. Pe prospect nu scrie nimic dar m-a atentionat si doamna doctos si o prietena farmacista.
Ma duc sa mai citesc si revin.
Mami lui Matei Mihai - 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
selenar spune:
Stiti ca eu ii dau LM noaptea si ziua doar in completare, restul LP. Acum de cand cu scaunele moi ii dau Humana HN, se repara, insa de cum ii reintroduc treptat cate 1 masura de Humana 1 normal, iar se strica.
Oare o fi devenit intolerant la lactoza, e posibil? Voi stiti ceva despre asta?
Iertati-ma ca tot revin cu subiectul asta, dar deja am schimbat al treilea pampers de la 8 incoace...unde ieri au fost doar 2, iar aseara am dat doua masuri de Humana normal (in ultimele doua zile ii dadusem cate 1 masura la fiecare biberon, de 3 ori pe zi primind biberon).
kiti2205 spune:
Tutz - am fost si noi in Thassos in 2005, tot in Potos. F frumos. Iar la vreo 20 km de Potos e o plaja superba - Aliki, merita mers.
Noi anul asta mergem fie in Thassos, fie in Halkidiki, inca nu stiu. Nu sunt f fericita, ca am mai fost si acolo si acolo, dar e cel mai aproape. Iar eu am o pata cu bulgarii, acolo nu vreau sa merg
Lora - ai doua fete cucuiete tare frumoase . Si nici mami nu arata rau deloc
pupam
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
ancamak spune:
Am intrebat medicul de familie cu privire la valabilitatea Vigantolului si mi-a spus ca s-a imbunatatit si tine 2 luni. De cateva luni noua de da VitaminaD3 de la Biofarm
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ancamak
summertime spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selenar summertime, multumesc! Ce cereale ii dai cu mar, din alea cu lapte sau fara? Eu i dau seara catevalingurite de cereale Burtica sanatoasa de la nestle, sunt doar orez cu morcov, se adauga in lapte apoi. Deocamdata nu am observat sa il stranga la burtica si mi-a fost teama sa ii dau mai multe, ca sa nu ii faca mai rau. adelena, or fi mai bune cele cu orez cu roscove decat astea care sunt cu morcove? Mi-e rusine sa zic, da' eu nu stiu ce-s alea roscove, de aia n-am luat... Multumesc de raspunsuri Elena & Vlad (6.09.2010) |
doctorul mi-a spus la 75-100 ml de pulpa de mar ras sa-i pun 2 lingurite de cereale fara lapte. i-am luat de la milupa, de orez, cereale pt 4 luni. de unde miriam facea kk o data pe saptamana si f apos, ieri a facut de 2 ori, consistenta normala...credeam ca nu mai apuc momentul asta :)
mari_paun spune:
dr mi-a zis sa-i dau vigantol numai 1 luna, de 2 luni ne-a dat D3
maine mergem la cabinet, ii face rotarix-ul
azi e o vremeeee ninge, e frig ...astept primavaraaaaa
doina_1984 spune:
Eu citisem prospectul de la Vigantol si daca nu scrie nimic de valabilitate i-am dat de la 2 saptamani pana acum....deci mult. Acum o sa-l schimb la 3 saptamani ca nici nu e scump.
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/BotezScaldatoare#5573577689511718722
doina_1984 spune:
Si noua ne-a zis sa-i dam vitamina D3 o luna si apoi o luna Vigantol si tot asa.
Ne-a dat si o schema pt diversificarea care chiar mi se pare ok, adica asa cum ma gandeam si eu sa incep - cu supica de morcov.
O sa incep diversificarea dupa 5 luni, chiar daca el papa mai putin mi-a zis ca important este sa ia in greutate si sa fie vioi.